prima service

Duidelijke uitleg via filmpje op internet, snelle en correcte levering, veel keuze in verschillende prijsklassen. Goede website.

Super goede pomp ..

Goede service snelle levering bedankt super pomp de eerste pomp 6 jaar gehad..

Zeer snelle levering

Goede service en snelle levering

Snelle en goede levering

Snel gelevert en hij is geruisloos Zeer tevreden

Goed advies prima levering!

Ik had een dompelpomp uitgezocht en dacht toch even te bellen. Wat ik uitgezocht had werd niet geadviseerd omdat de druk te hoor zou zijn. Erg fijn te ervaren dat er meegedacht is en ik nu een pomp heb waar ik dik tevreden mee ben!

Perfect, kan niet beter,

Snelle levering , had verkeerde maat besteld , gebeld omruilen geen probleem.

Het is zakelijk , maar alle afspraken vlot nagekomen.Ik ben zeker tevreden.

super goed

snel leveren en een prima pomp voor een warm water collector DAB Evosta 2 40-70/130 1/2"

Zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Ik was opzoek naar een installatie om mijn cisterne ook te kunnen vullen met een bron die 100 meter verderop aanwezig is. Dat staat los van het regenwater die de cisterne vult. Dan wil ik dit water gebruiken voor de tuin, de vijver en in het huis de wc's. Later eventueel als drinkwater, maar daarvoor zijn nog andere filters noodzakelijk. De vraag was: welke pomen en materiaal daarvoor nodig? Ook de specialist van DAB (de pompen fabrikant) heeft mij uitgebreid geholpen! Kortom: Zeer behulpzaam en klantvriendelijk

Telefonisch goed bereikbaar, snelle levering en goed verpak. Top

Pomp gekocht maar was niet de juist. Daarna retour en alles snel geregeld.

Gewoon super en heel direct

Garantie van een pomp en ern asnzuigslang op maat maken.

Bijgeleverde slang padt niet op pomp. Nog een bijpassende aansluitring moeten kopen

Nog een koppeling voor pomp aan slang moeten kopen. Bijgeleverde slang was niet zondermeer te koppelem aan pomp.

Voldoet aan de verwachting

Besteld en geleverd zoals gewenst.

correct advies en vlotte aflevering

top

top service!

Perfecte snelle levering

S,avonds besteld ,en de volgende dag in huis En het eerst kijken ,naar de uitleg filmpjes van de verschillende pompen en gebruik onderling verduidelijkt heel veel om de juiste keuze te maken . Ik ben zeer tevreden met de dompel pomp Top product

super snel, top

super snelle levering

Snelle levering en de scherpste prijzen

Goed snel geleverd en voor de scherpste prijs

snelle levering, goede informatie

pomp was snel geleverd, gaat veel energiegebruik schelen tov de oude pomp.

Goede ervaring

We zijn zeer tevreden met het product, het bestelproces en de informatie op de website. De keuze hulp op de website en ook de filmpjes waren er behulpzaam. Enig verbeterpunt is dat bij een circulatiepomp de video geen informatie geeft over het feit dat soms de behuizing gedraaid moet worden. Dit staat overigens wel in de handleiding

Prima levering. Scherpe prijs.

Goed alternatief voor mijn 42jr oude pomp.

Snelle levering . Prijs kwaliteit is goed

Telefonisch contact opgenomen voor de keuze van de waterpomp, snel en goed geholpen de pomp is kwalitatief goed, Helaas heb ik hem 48 uur laten drooglopen maar toch draait het weer normaal door het enige wat ik nog mis waren de koppelstukken. Misschien wel handig als die standaard meegeleverd worden.

Correct en goed

De pomp functioneert prima.

Snelle afhandeling garantie aanspraak.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM