zeer snelle levering

zeer snelle levering

Probleemloos besteld, Probleemloos snel geleverd!

Een waterpomp op tweede kerstdag online besteld bij waterpompshop, eenvoudig en snel te doen. Verrassend de volgende dag al geleverd. Voor mij een prima ervaring!

Gewoon perfect

De dompelpomp die ik heb besteld was er ondanks de kerstdrukte bij de binnen 2 dagen.

Snelle levering van goede pomp

Goede dompelpomp en snelle levering

geweldig

moeder had door de vele regen de kelder vol water staan. Deze pomp is een goede pomp om het werk te doen.

Uitstekende service

Pomp had een defect aan de connector waardoor de circulatie pomp geen stroom kreeg. Via whatsapp contact gehad en een paar fotos gestuurd. Er werd dezelfde dag een nieuwe pomp gestuurd en de volgende morgen om 11:00 had ik hem in huis. 1 woord SUPER!

Goed product, snelle levering.

Tijdens kerst besteld, daarna snel geleverd.

Superfijne oplossing voor wateroverlast

Snelle levering en superproduct

Goede pompen, goed bereikbaar voor goed advies

Ik zocht een pomp om de kelder droog te pompen. Vlot kwam ik hier terecht. De pomp die ik graag wilde hebben was niet voorradig, maar een uitstekend alternatief vond ik in de DAB 300 vlakzuiger. Snel geleverd en hij zuigt de kelder tot op ongeveer 3mm na leeg.

Bestellen, leveren zoals het hoort

Goede informatie op de website. Diverse pompen bekeken en vergeleken.

keurig product en op tijd geleverd

De pomp functioneert naar behoren. Het is aangegqan en vanzelf ook weer uit toen het water laag stond.

De waterpomp voldoet aan haar eisen

Het pakje werd geleverd om 14 uur en was bedrijfsklaar om 15 uur, dit dankzij de bijgevoegde hulpstukken en de erbij behorende waterslang die gemakkelijk en snel kon worden gemonteerd. Onze kelder zal droog blijven.

Zeer snelle levering in de drukke Kerstperiode!

Goede informatie, snelle levering.

Accuraat en klantvriendelijk

Een pomp die een jaar in gebruik was bleek een lekke vlotter te hebben. Zonder enige moeite kreeg ik een vervangend exemplaar aangeboden. Toen die niet voorradig bleek te zijn kon ik een ander kiezen.

snelle levering en goede pomp

top

Snelle levering, goede kwaliteit.

Met deze zware regenval onze kelder volgelopen, dompelpomp besteld en de volgende morgen al geleverd. Pomp doet zijn werk goed.

alles goed

alles volgens afgesproken

Perfecte service, zelfs tijdens de kerstdagen!

Pomp besteld, op eerste kerstdag. Niet gedacht dat pomp op 27 december werd bezorgd. Scheelde veel overlast en kopzorgen..

Goede en snelle levering

Prima pomp

Volgens verwachting

Goede dienst

Heb nog geen nieuws van de waterpomp dat ik terug gestuurd heb

Alles is naar wens verlopen.

Goed product en levering

Prima geregeld bij waterpompshop. Dompelpomp besteld en snel in huis. Product was goed omschreven en werkt zoals aangegeven.

Pomp doet wat je ervan mag verwachten.

Snelle levering. Goede gebruiksaanwijzing via zelfgemaakte filmpjes. Product is gewoon goed. Prijs is ook marktconform. Corten alles voldeed en -doet aan de verwachtingen.

waarschijnlijk goede pomp maar levering niet op goede producten gecontroleerd

Pomp DAB NOVA UP MAE 300 gelijktijdig besteld met 7 meter slang. Vandaag, 29 dec heb ik aanvullend alsnog de juiste koppelstukken ontvangen en de pomp voor de 1e keer kunnen gaan gebruiken. Mijn klacht is met voortvarendheid opgepakt en alsnog verholpen, waarvoor mijn dank. Maar het had allemaal zorgvuldiger gekunnen en gemoeten door mijn oorspronkelijke bestelling goed te controleren op de juiste koppelingen. Zonder deze vertraging en teleurstelling had ik zeker 4 sterren gegeven. Volgende keer hopelijk niet meer nodig om te klagen.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM