snelle levering, goede prijs

enige probleem, was dat is geen antwoord kreeg op mijn vraag via de mail wat de vervanger was van mijn bestaande pomp. .Kon de pomp niet terug vinden in de lijst met de vervangers. Na telefonisch contact , kreeg ik het vervangende type nummer. daarna was de pomp snel besteld en geleverd.

Super snel geleverd

prima service

Altijd keurig op tijd!

prima prijs, vlotte service

Gemakkelijk één opdracht met twee onderdelen kunnen bestellen, tegen een prima prijs. Eén onderdeel haperde in de levering bij PostNL. Na contact met de klantenservice van Waterpompshop is direct het bedoelde onderdeel met een andere pakketservice (DHL) alsnog nagezonden. En nu wel direct geleverd. Uitstekende dienstverlening!

Goede pomp

De pomp is prima, dit is de tweede pomp die ik gebruik, maar bij de eerste zat ook de slang bij deze alleen de pomp.

Dompelpomp werd heel snel bezorgd.

Makkelijk besteld en snel bezorgd. In ons geval handig omdat er enige haast bij was.

Snel en goed.

Goede informatie bij vragen.

bestellen en volgende dag al geleverd

Supersnel en goed

Supersnel geleverd en prima kwaliteit

Er liep iets mis met de verzending(postnl) Bericht naar jullie gestuurd. Netjes alles opgelost in een tijdspanne van 1 dag! Super tevreden van jullie bedrijf. Zeker een aanrader voor familie en vrienden. Dikke merci!!!

Goede pomp en snel geleverd gekregen

Mooie aanbieding DAB eurolnox 40/80 m + DAB Control-D +aanbevolen aanzuigslang erbij besteld mooie deal en snel geleverd Enig minpuntje was de aanzuigslang Die is te klein in diameter om de pomp volledig tot zijn recht te laten komen Oude aanzuigslang met grotere diameter er op gezet Helemaal goed

Geweldige pompen

Heb er al zeker 10 besteld en ik raad mensen een Dab pomp te kopen

Bij problemen goed geholpen. Dat is 5 sterren waard.

De eerste pomp vertoonde een storen. Er werd meteen een nieuwe toegestuurd..

snelle levering, prima service

Hydrofoor pomp besteld, deze werd snel geleverd in prima verpakking, De beschrijving klopte en de installatie stelde eigenlijk niets voor mede door de filmpjes op de site. Ik ben dik tevreden.

prima product

Ik ben tevreden over de kwaliteit van het product. Het product is snel geleverd.

service kan beter

Producten die worden verkocht zijn prima. De service kan beter en klantvriendelijker. Voor 22 uur besteld volgende dag in huis wordt niet waargemaakt. Bij telefonisch navragen waar mijn pomp bleef kreeg ik als antwoord: Dan annuleert u toch uw bestelling en koop hem in de winkel

Heel tevreden.

Vlotte snelle service en deskundig advies.

goed advies, goede service

Ik had gebeld voor advies en kreeg iemand aan de lijn die er verstand van heeft. Levering was volgens afspraak. Gewoon prima.

Eerlijk en correct!

Samen kunnen we de problemen oplossen

Heel snelle levering

Toen mijn oude grondpomp het begaf had ik een nieuwe besteld bij pompshop ,en de dag erna s'middags had ik de mieuwe al in gebruik

Goede productinformatie en snelle levering!

Fijne site en duidelijke uitleg! Vooral de configurator heb ik als bijzonder nuttig ervaren!

Super snel geleverd

Nog binnen 1 dag in huis. Dat is pas snel.

Voldoet aan beschrijving en op tijd geleverd.

Na 7 dagen nog steeds niets ontvangen

Super slechte ervaringen had dringend een pomp nodige en na 7 dagen nog steeds niets ontvangen

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM