Op tijd geleverd

Volgens afspraak

uit de kunst1

Top.

Snelle levering en werkte direct

De pomp kwam de volgende dag binnen en kon 10 minuten later direct ingezet worden. Helemaal compleet en werkte top

Geweldige service.

Mijn pomp ging na 2 jaar kapot. (Intern iets gebroken). Keurig contact gehad, snelle heldere antwoorden en via de fabriek gratis een nieuwe opgestuurd gekregen.

redelijk goed

zeer snelle levering en goede ondersteuning bij keuze pomp. Helaas verkeerde voorlichting mbt aansluiting slang. Na de juiste info is ook de retournering vlot verlopen.

Niks mis mee

Voor om 15.00 uur dag er na om 12. 00 uur binnen en de beste prijs

Snelle levering in goede verpakking ontvangen

Snelle levering van de pomp. Miste alleen een aansluit stuk, voor de uitlaat van water. Deze moet je aorta bij bestellen

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijs

De pomp werkt perfect

geweldige service!

Bij een defect wordt, na het opvragen van de benodigde informatie, alert gereageerd en een goede service geboden. Top!

Alles snel geregeld.

Goed ervaren

Super service en snelle levering

Netjes en vakkundig geholpen

Prima pomp voor weinig geld

ik heb hier een Tallas D-DW 400 dompelpomp gekocht. Dit type pomp had ik reeds eerder van iemand geleend en die voldeed prima. De Tallas-pomp valt onder de DAB pompen groep een hele grote fabrikant/leverancier. Deze pomp is uiteindelijk gefabriceerd in China (staat op het plaatje). Het prettige is dat de pomp geleverd wordt met 10 mtr snoer, hij kan dus ver van de kant staan ik gebruik de pom voor het bevloeien van de tuin en gooi deze dan ik in de vijver naast ons huis. De pomp kan dmv een draaibare voet hoger en lager worden ingesteld (10-20 mm). Helaas kan ik geen doorsnedeschets vinden, zodat onduidelijk is hoe de asafdichting tussen waaier en motor geconstrueerd is. De capaciteit is zeer voldoende; bij een statische opvoerhoogte van een paar meter brengt deze pomp ongeveer 6 m3/uur. Als afvoerslang heb ik 2x 20 m "brandweerslang" van "schlauchmeister" gekocht (via Amazone). Ik geef 1 ster minder omdat niet duidelijk is wat voor aansluitnippels bijgeleverd worden; al met al heb ik nu teveel verloopnippels en tules gekocht.

Gigantische goede services

Pomp was niet gearriveerd,maar in track en tracé was hij afgeleverd Gebeld met waterpompshop geen probleem ze hebben gelijk een nieuwe verstuurd die ik de volgende dag al binnen kreeg

Geweldig aanbeveling

Ondanks pech voortreffelijke service & prima pomp!

Er was na een paar weken een dopje kapot, via app en telefoon contact gehad, bleek niet te vervangen, uiteindelijk nieuwe pomp gestuurd: top!

Helemaal Top..

De service is echt geweldig. Mijn bestelde pomp was kapot maar direct is er een vervangend product opgestuurd. Helemaal goed.

Niet nakomen toezegging.

Mijn ervaring is dat de 1duims groene oppompslang met een lengte van 7meter. Ordernummer #WPNL100101255. onvoldoende kwaliteit heeft . Mijn ervaring is dat deze slangen snel stuk gaan. steevast ontstaat er een lek op de plaats waar het kunststof gedeelte van de slang middels een klem verbinding verbonden wordt met het metalen koppelstuk voor bevestiging aan de pomp. ik heb hierover gebeld met uw service diens en de persoon die mij te woord stond dat ik recht had op een nieuwe slang omdat dit onder de garantie valt. Hij zou het regelen maar daarna heb ik niets van hem vernomen. dit is zeker al de derde slang die op boven omschreven manier lekt.

Zondagavond besteld, maandag morgen geleverd Helemaal top !

vooral de snelheid

Bij nabestellingen geen transportkosten berekenen.

Geweldige pomp met grote capaciteit

Dab pompen zijn gewoon de besste

Snel en goedkoop

Via deze shop een cv circulatie-om- gekocht. Site heeft mij goed voorgelicht en de prijs was goed.

Goede aftersales

Helaas was de pomp die geleverd werd defect, na contact werd er gelijk een nieuwe toegezonden!

Overzichtelijk simpel en snel

overzichtelijk site, simpel alles te vinden en snelle levering

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Goede prijs snel geleverd

Alles verliep volgens plan !

Fijn product de Elro dompelpomp . Voorzien van een aansluiting voor continu pompen . En oogt en is ook deugdelijk.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM