Supper geregelt

Ik had verkeerde bestel ik kon de verkeerde weer snel retour sturen Dank u

Precies

Kwaliteit producten, snelle levering

Goede sevice

Goede uitleg en service.

Er was een probleem met mijn hydrofoorpomp en ik kreeg telefonisch prima uitleg van het probleem en er werd zonder kosten een nieuw onderdeel opgestuurd.

Betrouwbaar

Snelle levering, goede beschrijving erbij en prima kwaliteit/ prijs verhouding.

Snelle levering, goede beschrijving en prima kwaliteit/ prijs verhouding

alleen maar goeds

zeer goede snelle service op zondag pomp besteld maandag in huis daarna na installatie nog een paar vragen en binnen 10 minuten antwoord via mail super echt aan te raden

correcte levering, op tijd. redelijke prijs

Ook contact gehad over reservedeel dat kapot is gevroren. Kon helaas niet geleverd worden. Zou vanuit service en duurzaamheid oogpunt wel goed zijn.

volgende dag geleverd

Pomp doet het goed

Bestelling vlot, levering minder

Pomp besteld, mijn vorige is bevroren afgelopen winter. Bestelling slecht, post NL heeft 3 keer het moment verzet. Uiteindelijkna 4 dagen geleverd !

Verleent na garantie geen coulance

Hydrofoor waterpomp geeft problemen in het derde jaar, dus een jaar na afloop van de garantie. Manometer werkt niet meer en pomp slaat niet meer af, dus moet de stroom uitgeschakeld worden. Reparatie buiten garantietijd moet volledig betaald worden alsook verzendkosten heen en terug. Daarom een nieuwe pomp aangeschaft. Ik had gerekend op enige coulance in de vorm van een korting, maar die werd helaas niet verleend. Een tegenvaller.

ik ben zeer tevreden

de pomp werkt uitstekend

Defect aanzuigslang

Zonder probleem, nieuwe slang ontvangen.Top.

Goed geleverd

Goed geleverd

geweldig

prijs en snelheid prima

Oude defecte pomp vervangen en alles werkt prima!

Pomp draaide net

De pomp kwam snel binnen en goed verpakt. Toen ik de pomp had aangesloten en gevuld met water om droogdraaien te voorkomen deed de pomp het niet. Op zoek naar de oorzaak er van uitgaande dat de pomp in orde is bleek dat er aan het stopcontact kant niets loos te zijn, dus de pomp. Na dat ik het deksel van de schakelaar had losgeschroefd bleek er een draad los te zijn geraakt wat de oorzaak bleek te zijn. Nu werkt de pomp goed. Wat me opviel is dat het rubberen beschermkapje van de schakelaar wel heel vreemd zit en dat er water langs kan sijpelen maar uiteraard wet ik dat niet zeker. Wellicht leest de leverancier mijn kommentaar.

Goed product. Snelle levering.

Product voldoet geheel aan de beschrijving op de website en aan onze verwachting.

Snel geleverd en de kwailteit lijkt oke

De wsterpomp was goed verpakt . Het lijkt kwalitatief een goed product te zijn

Uitstekende vorlichting over de keuze voor de juiste pomp, advies over de werking met stadverwarming had beter gekund.

Helemaal TOP!!!

Goede en snelle info/advies vooraf. Bij ontvangst bleek er een beschermkap beschadigd te zijn en die werd gelijk opgestuurd.

Gaat wel

Levering was snel, maar het bleek dat de doos was open gemaakt en weer dicht geplakt. Toen ik de doos open maakte bleek het stukje karton van de verpakking in de doos te zitten en er ontbrak 1 afdicht ring. Hier over heb ik op 7-4-23 een mail gestuurd, nog steeds geen antwoord.

Goed product prima voor een middelgrote tuin

snel en correct geleverd

Niet echt

Ik vind het wel een hoop geld voor zo een pomp zonder snoer en zonder koppelstukken gewoon een kale pomp us een hoop geld voor 170 euro

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM