Moest een oude circulatiepomp vervangen. De vervangingstool op de site is geweldig. Kreeg keuzes en aanbeveling.
Met vragen voor de aankoop werd ik vooraf prima geholpen. De bestelling ging netjes en snel, alleen de toegevoegde accessoires voor installatie waren er niet bij. Navraag achteraf werd ineens gezegd dat die daar niet bij zouden zitten terwijl ik ze tijdens het bestelproces wel er bij zag staan. Dat zou ook logisch zijn aangezien het inclusief installatie is besteld. Na achteraf te controleren bleek het pakket er niet meer te zijn, en de losse onderdelen aanzienlijk duurder dan in het pakket. Op mijn beklag kreeg ik helaas geen reactie.
Beste Nick, Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij uw recente aankoop. We begrijpen dat er verwarring is ontstaan over de inbegrepen accessoires, we dachten dat dit redelijk duidelijk was maar hier moet dus naar gekeken worden. Het ontbreken van een reactie op uw klacht was onaanvaardbaar, en we zullen dit intern aanpakken om de communicatie te verbeteren. We waarderen uw feedback en hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen in onze service te herstellen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u verdere vragen of opmerkingen heeft. Met vriendelijke groet, Team Waterpompshop
De eerste DAV pomp die ik kreeg toegestuurd was de verkeerde maat. 180 ipv 130. Nieuwe toesturen was een hoop gedoe. Gelukkig zo kunnen regelen dat ik in Nieuwveen (vlakbij) bij een overslagbedrijf de pomp kon omruilen, anders zat ik weer een dag in de kou en zonder warm water. Dus service was ok.
Snelle en juiste levering
Dompelpomp aangeschaft ivm (dagelijks) vollopen van trampoline-gat (in de herfst). De website van waterpompshop biedt een goed vergelijk van verschillende (type) pompen en een uitgebreide toelichting met filmpjes. Ideaal aan het type dat wij hebben aangeschaft dat hier direct een slang en toebehoren bijgesloten waren (actie). In een paar minuten tijd draaide de pomp volop en werden vele liters aan water weggepompt! We hebben de dompelpomp laten liggen in de kuil en de stekker (niet verwijderbaar van de pomp) een een waterdichte stekkerdoos geplaatst. Zo kunnen we gemakkelijk dagelijks even leegpompen. Tot dusverre blij met de aanschaf. Geen ervaring of en hoelang dit product mee gaat.
De pomp van de vloerverwarming was kapot en ik heb contact gehad met WATERPOMPSHOP. Ben vriendelijk en kundig geholpen en heb toen een pomp besteld. De volgende dag al in huis en de pomp was ook gemakkelijk te vervangen. Een aanrader als je een pomp nodig hebt.
je moet wel geduld hebben om de oude eraf te halen en de nieuwe te plaatsen, maar uiteindelijk goed.
Heel tevreden!
Perfect en snel geleverd!
Pomp goed ontvangen
Op basis van de goede uitleg op de website een waterpomp gekocht. Deze werkt naar behoren. Een klein defect aan de slang werd uitstekend opgelost!
Snelle levering en een goed product en dit volgens de beschrijving in de webshop.
Duidelijke website met redelijke toelichting. Echter werdt er erg verwezen naar een ander merk en type pomp dan mijn eerste keuze. Dit was erg verleidelijk ivm het prijsverschil maar waar zat dat prijsverschil in? Het verschil naast de prijs was namelijk nergens te vinden. Daarom een mail gestuurd met de vraag naar het verschil. Daar is helaas nooit een antwoord op gekomen. Uiteindelijk zelf, via andere informatie het antwoord gevonden en om die (en omdat er geen prijsverschil is) reden het product niet direct maar via bol.com besteld.
Zondag besteld, maandag in huis.
Wat een uistekende service, ik had problemen met een vloerverwarmingspomp die direct en zonder gezeur is vervangen.
materiaal en levering volgens afspraak.
Snelle levering en service, komen afspraken honderd procent na. Top
We betaalden dachten we extra om een geluidsvriendelijke pomp te hebben maar deze maakt nog meer lawaai dan onze oude pomp..
Beste Anja, Bedankt voor uw review. Jammer dat u geen goede ervaring heeft met uw pomp. Heeft u de specificaties bekeken en zou de nieuwe pomp echt minder decibels moeten produceren dan uw vorige pomp? Dan horen we dat graag want dan is daar vaak iets aan te doen. Ik kan helaas op uw naam geen bestelling vinden en u heeft zo te zien geen contact met ons opgenomen hierover, dit kan alsnog en we zullen u zeker helpen. Bij voorbaat dank,
Een goed advies met betrekking tot de vervanging van mijn vc pomp. Snel geleverd met een duidelijke installatie instructie.
Mijn dompelpomp werkte na twee keer niet meer. Na email contact over garantie binnen een week een nieuwe geleverd. Buitengewone service.
Snelle en correcte levering Ook heel tevreden over het product en de dienstverlening
Ik had een nieuwe waterpomp nodig. In de website vond ik een conversielijst waarmee ik vrij eenvoudig de juiste vervangende waterpomp voor mijn verouderde waterpomp vond. Besteld en de volgende dag binnen. Met behulp van duidelijke instructiefilm (website) pomp, zonder problemen, geinstalleerd.
Gewoon goed, zoals het hoort!
Tussen het moment van ‘product gereed voor verzending’ en uiteindelijke levering heeft 5 dagen gezeten. Post Nl had niets ontvangen. Pakje was niet te traceren.
Beste Klant, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u vertraging had met uw bestelling. Helaas klopt deze informatie alleen niet helemaal aangezien Postnl vorige week en begin deze week wat vertraging had. U heeft wel een track & trace ontvangen wat wil zeggen dat Postnl het wel had opgehaald, daarna hebben ze wat langer gedaan over de verwerking. Postnl geeft bij de track & trace dan aan dat het nog niet is ontvangen of verwerkt, dit wil zeggen dat ze het nog niet in hun eigen magazijn hebben afgegeven of dat het daar nog geen scan heeft gehad. We hopen dat er flink word bijgesteld bij de vervoerders met de drukke wintermaanden want dit soort vertragingen zijn voor niemand prettig.
Revue originale
91 Stationsplein