Probleem snel opgelost

Klanten maak je als je fouten snel oplost en dat hebben ze gedaan. Snel en goed. Knap gedaan.

Uitmuntend

Persoonlijk contact met Karel gehad, wat een betrokken project is dit

Op de site duidelijke foto’s en omschrijving van het product. Prijs netjes niet hoog. Levering binnen gestelde termijn

Prima, zoals het hoort

Prima, zoals het hoort. En snelle antwoorden op mijn vragen, dus prima geholpen.

We begrijpen het niet blijkbaar

Waterpomp zuig niet het zwembad leeg, er blijft nog veel water staan? We hebben de hoogte op automatisch gezet maar er blijft water in staan, hoe kan dat ? We hebben de hoogte op manueel gezet naar beneden maar hij stopt er mee. We dachten dat de waterpomp tot een millimeter alles weg zoog. Wat doen wij verkeer?

Snel, goede service, goeie prijs

Garantiegeval prompt opgelost

Snel geregeld

Beregeningspomp bestellen via de website ging gemakkelijk. Pomp werd de volgende dag geleverd. Ervaring met de service van waterpompshop.nl heb ik nog niet. De bij de pomp aanwezige handleiding voor het aansluiten van de pomp is wat summier. Op youtube zijn wel duidelijke filmpjes aanwezig.

Prima uitleg

Goede website en filmpjes met uitleg over installatie en gebruik. Levering volgens afspraak

Product conform verwachting

Snelle levering, duidelijke omschrijving

Top service én nazorg

Pomp snel geleverd, maar bleek dat het achterstuk steeds loskwam. Ze hebben eerst advies gegeven hoe dit mogelijks zou opgelost kunnen worden, maar toen het bleek dat het om een constructiefout ging, hebben ze binnen de 24h een ander exemplaar opgestuurd. Bijzonder efficiënte en kwalitatieve nazorg, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Bedankt!

Betrouwbare webshop

Goede ervaring mee

Snelle levering en goede producten

Beloftes worden waargemaakt

Onze waterpomp gekocht bij...juist de Waterpompshop.nl De pomp snel in huis, even zoeken naar de juiste instellingen. Ook dat werkt simpel en snel, snap je het niet dan zijn er filmpjes op YouTube. Slang in de put en gaan met dat water! Goed niet te enthousiast, ik heb hem nu een aantal maal gebruikt. Geen idee hoe hij op de winter reageert of als hij langere tijd uitgeschakeld is... Paul

Super geregeld

Prima pomp en releatief snelle levering

Bij Bol.com stand de volgende dag geleverd. Echter dat was een dag later omdat de pomp pas op de leverdatum ingepakt werd. En als je snel de pomp moet hebben omdat het een defecte pomp moet vervangen komt dat niet uit. Jammer dus, verder prima

Hoop dat deze wat langer mee gaat als de vorige

Ik had zoon zelfde pomp en heb deze ongeveer 15 jaar gehad en na alle waarschijnlijkheid is de lager vast gelopen. nu weer dezelfde gekocht en hoop dat hij nu nog veel langer mee gaat. Pomp werkt verder goed.

Uitstekende garantie! 5 stars!

Ik had een dompelpomp 22 maanden geleden besteld, helaas is hij defect gegaan, maar zonder problemen kreeg ik een nieuwe pomp! De pomp zelf werd snel geleverd. Uitstekende service!

Elke keer klopt de bestelling, erg fijn

service op onze waterpomp

Onze waterpomp was binnen een jaar stuk. Er is vrij eenvoudig een klacht aangemaakt en goed contact geweest over de procedure. Helaas was de pomp niet meer te repareren en is er een vervangende pomp aangeboden. Het leveren van de vervangende pomp ging heel erg snel.

Prima ontvangen

Snel en netjes ontvangen. Proficiat ! Doe zo voort !

De service is gewoon goed. Ik kreeg een defecte pomp geleverd en deze werd direct omgeruild. Hiervoor was slechts 1 telefoontje noodzakelijk.

Geen nieuwe maar een gebruikte pomp ontvangen

Hydrofoorpomp van DAB besteld. Bij ontvangst zag ik dat de doos er aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant rommelig en gekreukt uit zag. Op de pomp zaten sporen van vuil, vulopening was verroest, op de beschermingskap zaten gebruikerssporen en er zat een kras op de tank. In de doos zat ook een retourlabel (waarschijnlijk van een klant die de pomp had gebruikt en geretourneerd). De gebruikershandleiding was ook helemaal gekreukt. Overduidelijk geen nieuwe pomp! Meteen gebeld met de klantenservice om klacht in te dienen. Men verzocht mij om een mail te sturen met foto’s van de pomp. Na versturen van de mail werd mijn klacht meteen opgepakt en opgelost. Kreeg direct een bevestiging dat er meteen een nieuwe pomp zou worden verstuurd. De snelheid van het oppakken van de klacht is top. In de respons op mijn klacht werd er geantwoord dat dit niet had mogen gebeuren en dat mijn klacht zou worden doorgestuurd naar het magazijn. Echter geen excuses van het bedrijf of een tegemoetkoming voor de rompslomp. Dat vind ik persoonlijk wel een gemiste kans. Daarbij moest ik immers slepen met de grote zware doos naar een parcelshop om de pomp te retourneren. In het verleden al meerdere pompen besteld en nooit problemen gehad. Mijn vertrouwen in het bedrijf is helaas geschaad en nog niet volledig hersteld.

Heel tevreden, fijne communicatie, super uitleg met filmpjes, aanrader

Ik heb bij waterpompshop.nl mijn nieuwe hydrofoorpomp gekocht (DAB Aquajet 102/20 M) . Vond de uitleg op de site heel duidelijk (ik wist nog niet 100% zeker welk type pomp ik nodig had) Ik heb er een droogloopbeveiliging opgezet, alles heel makkelijk te koppelen en aan te sluiten. Zeker ook door het filmpje wat bijgeleverd wordt na aankoop. Ik ben tevreden. Pomp zelf maakt ook veel minder geluid dan mijn vorige pomp. Tevreden dus

Goede snelle levering

Snelle levering. Pomp werkt netjes!

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM