Mooie pomp veel water

Een pomp die 7200 liter water per uur moet brengen of dat ook echt gebeurd is moeilijk te zeggen maar hij houdt wel met gemak 4 grote sproeiers aan het draaien. Had ook een aanzuigslang bij besteld hiervan was echter het metalen zeefje al direct los van de kunsstof terugslag klep. Is blijkbaar niet goed aan elkaar vast te koppelen. Vandaar 4 en geen 5 sterren

Prima zaak

Prijzen zijn marktconform, snelle levering

goeie ervaring

de schakelaar van de pomp deed het niet goed, spontaan werd er een nieuwe bestelling gemaakt. dat vond ik een prettige reactie,,. bedankt.

Top, snelle levering, prijs kwaliteit verhouding goed

Snelle levering en kwaliteit goed

Erg goed

Snel en als omschreven

Snelle levering, product als omschreven

product voldoet aan de wensen en eisen zoals gesteld en beschreven

heel goed

snelle levering netjes verpakt

Fijn contact en correcte levering

Telefonische vragen worden deskundig beantwoord, levering product snel.

Goud

Gewoon simpel en goed. Geen gezeur. Vlot leveren.

Vanaf het moment van bestelling via de website, is alles vlot gegaan.

Snel geleverd. Pomp was goed verpakt en alles zoals besteld ook geleverd. Een dag eerder telefonisch contact gehad met een medewerker om wat persoonlijk advies te vragen, maar dit gesprek was veel te gehaast. Het leek alsof er honderden wachtenden waren. Dus heb ik niet goed mijn vragen kunnen stellen.Dit kan veel beter!

Goede communicatie, goede service.

Ik had in mijn keuze niet de juiste pomp besteld, even bellen en deze kon teruggestuurd worden.

Geen contact / reactie als het om retourneren gaat

Zending snel ontvangen maar als je iets wil retourneren dan is niemand thuis!

Snelle en correcte levering!

Dab waterpomp gekocht tegen een zeer correcte prijs en snel geleverd. Bedankt!

Keurig

Pomp met slang en sproeier, snel geleverd en werkt top.

Slecht beschreven product informatie

Pomp gekocht die tot 9 meter water kon opzuigen. In goed vertrouwen de pomp gekocht na alles aangesloten te hebben en meerdere malen alles ontlucht te hebben wil het steeds niet lukken.

Ene dag besteld,andere dag geleverd.

Goede ervaring een dag later thuis geleverd.

Bestelde producten op Zondag werden de volgende werkdag al geleverd.

doet wat die doen moet

Prima service en advies

Problemen met de werking van de pomp na telefonisch overleg en deskundig advies geheel opgelost. Prima service.

Prima pomp

Makkelijk aan te sluiten. Mooie constante druk

Gemiste kans..

Een hele set besteld; waterpomp, slangen, koppelingen, sproeiers. Helaas bleek het 1 naar 3 verdeelstuk zonder 'einddop' te komen, dus eigelijk was het een 1 naar 4 verdeler... Hadden ze er even bij mogen melden, of voor dat bedrag gewoon een compleet product opsturen. Voor de sectorsproeiers hetzelfde; 2 Sectorsproeiers besteld, met als aanbevolen 'bijbehorend product' twee grondpennen. Spullen ontvangen: passen niet op elkaar, moet nog een koppelstuk tussen... Kon ik alsnog naar de bouwmarkt... De levering was ook verdeeld over 3 pakketten, en werd verspreid over de week geleverd. Niet geheel duidelijk of dit aan postnl lag, of waterpompshop, maar fijn was het niet.

Snelle levering, goede kwaliteit

De bestelde pomp aangesloten en direct werkend op onze put.

Supersnelle levering

Twee aparte bestellingen in de afgelopen dagen, allebei snel geleverd, super service.

Snelle service Geweldig een 10 plus

91 Stationsplein