Goed product, snel geleverd

overzichtelijke site met de juiste informatie waarmee de juiste vervangende pomp goed geselecteerd kan worden.

Een gebruikt product werd als nieuw verzonden.

Had een sanibroyeur besteld en door post NL 3 dagen geleverd en bij in ontvangst nemen zag ik dat de doos al geopend was geweest en wat ik zag was geen nieuwe maar een geretourneerde sanibroyeur. Gebeld en werd gelijk de zelfde dag wel een nieuwe opgestuurd maar door post NL weer 3 dagen wachten. Daarna kon ik beginnen met installeren en werkt goed en uiteindelijk tevreden klant .

prima levering

Pomp was ter vervanging van een oude pomp. De verwisseling verliep prima en de extra functies werken ook goed.

snel en goed geleverd

vlotte levering

Snel geleverd en het werkt prima.

snelle levering van prima product

waterpomp besteld, , goede verpakking, snelle levering tegen een redelijke prijs. Alles prima verzorgd

Pomp na weken nog niet ontvangen

Pomp na weken nog niet ontvangen

Snelle en correcte levering, ook retour goed soepel geregeld

Prima gedaan

scherpe prijs, snelle levering

Gekozen voor waterpompshop juiste pomp voor mijn doeleind, scherpe prijs en snelle levering, top!

Prima pomp goede levering

Prima pomp, goede en snelle levering pomp voldoet aan verwachting.

Geheel zoals de verwachting

Pomp kwam op voorspelde datum. Alle onderdelen aanwezig om pomp gelijk uit te proberen. Alle instructies voor het on bedrijf stellen duidelijk en helder.

Snelle levering, concurrerende prijs, prima product.

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Idem als boven

Snelle levering van een top pomp

Snel en soepel geleverd

Super service, goede producten

Mijn waterpomp werkte prima totdat we ze een par weken niet meer gebruikten. Toen gong ze ineens niet meer aan. Ik belde waterpompshop op en zonder lang gedoe kreeg ik twee dagen later op garantie een nieuwe toegestuurd. Die doet het weer net zo goed als de eerste. Heel tevreden.

Zeer snelle levering van een prima pomp.

snelle levering, perfekte product

super blij met de aankoop van de vermaler 1100 Watt. probleem loos installeren, snelle elvering, ik geef 5 sterren. bravi!

Snelle levering zoals aangegeven volgende dag binnen werkt super

probleem goed opgelost

Helaas raakte mijn hydrofoorpomp - binnen de garantietermijn - defect. Eerst gaf de klantenservice mij enkele aanwijzingen om het probleem op te sporen en te verhelpen. Toen dit niet to het gewenste resultaat leidde kon ik de pomp naar de fabrikant opsturen. Het was wel lastig om deze goed te kunnen verpakken maar uiteindelijk is dit gelukt. Binnen een week ontving ik een geheel nieuwe pomp. Er kan altijd iets kapotgaan, een goede leverancier herken je aan de manier waarop dit wordt aangepakt en dat heeft Waterpompshop keurig gedaan.

Prima prijzen en snelle leveringen,gewoon top!

Prima zaak,aanrader!

Snelle correcte levering

Telefonisch goed bereikbaar.

Bestelling op tijd, compleet en onbeschadigd geleverd.

Bij mijn bestelling telefonisch advies gevraagd en en duidelijk antwoord gekregen. Ik beveel de waterpompshop.nl van harte aan.

heel vlotte levering

Prima produkt en snelle levering

Prima produkt en snelle levering.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM