Stagnerende verzending naar tevredenheid opgelost

Verschillende problemen met verzending en ontvangst van een beregeningspakket. Accessoires kwamen niet de volgende dag maar binnen acceptabele tijd. Uiteindelijk bleek de pomp die bij het pakket hoorde niet meer leverbaar. Dit is opgelost door levering van een vervangende pomp van een duurder type. De waterpompshop heeft e.e.a. in ieder geval naar tevredenheid opgelost.

Slechte communicatie

Ik kreeg advies over een pomp. Over de app. Waarbij er steeds offline gegaan wordt, niet een vloeiend gesprek. Dus niet in een paar minuten antwoord, maar over een paar uur verspreid. Maar toch advies gekregen over een waterpomp en bijpassende sproeier, heel fijn. Maar nu krijg ik het thuis en ontbreekt er een gereedschap je bij de sproeier en de handleiding. Weer contact gezocht. Duurt dagen voordat je antwoord krijgt. Ook kregen we niet bij het advies te horen dat er een koppelstuk bij moest zitten, dus die apart moeten bestellen en dus duurder uit. Zeer slechte communicatie. Producten voor zover kunnen testen wel oké. Sproeier dus nog niet kunnen testen.

Snel geregeld. Mooie site

Pomp nog niet geleverd,heel gek

Product niet geleverd

Voldoende

Een klacht over de levering is op een nette manier opgelost.

Uitstekende en snelle service

Drie jaar geleden een waterpomp DAB easy gekocht en geïnstalleerd. Vorige week ontstond een interne lekkage binnen de pomp. Na aanmelding en opsturen van de defecte pomp had ik binnen 3 dagen een nieuw exemplaar binnen garantie retour en de verzendkosten op mijn rekening. Perfect afgehandeld dus perfecte service en geheel volgens afspraak.

Probleem is netjes en snel opgelost.

Het bestelde kwam snel, maar bleek niet te passen

Ik kocht een waterpomp met aanzuigslang. Bij levering bleek de slang niet op de pomp te passen (beide hadden uitwendig schroefdraad). Na bellen kreeg ik het ontbrekende onderdeel alsnog toegestuurd.

Eerste levering ging fout

De eerste levering van de hydrofoorpomp ging fout. De verpakking van de pomp was open en de pomp was duidelijk gevallen. Toch vier sterren omdat de Waterpompshop nog dezelfde dag een nieuwe pomp opstuurde en me de nodige papieren bezorgde om de beschadigde pomp op te sturen. Doordat de pomp met motor (het zwaarste gedeelte dus) op een expansievat gemonteerd is en rechtop in de verpakking staat is de verpakking "top" zwaar. Onhandig op te pakken omdat de doos redelijk groot is. Misschien is het beter dat er handvaten in de doos worden gesneden en dat de doos eventueel wordt opgevuld met styrofoam flakes want bij de tweede pomp was de verpakking ook al half open en was de pomp duidelijk gevallen. Gelukkig deze keer zonder barsten in het deksel.

goede pomp, slechte messing koppelstukken

De koppelstukken kunnen niet onder spanning aangedraaid worden. In tegendeel ze vliegen er in, zo los zitten ze dat ze bij de minste beweging losschieten. Zeker 3mm+ Te veel ruimte over om op spanning te krijgen. Met veel geklooi en slangklemmen de koppelingen gefixeerd. Maar voor hoe lang. De pomp is goed. Dankzij mij knutselinzicht toch water uit de vaart gepompt om de tuin van water te voorzien Aanbevelen? Pomp ja, koppelstukken, nee!

Onze pomp deed het na een jaar niet meer. Garantie formulier ingevuld en de volgende dag lag er al een nieuwe op de stoep, super service

supersnel

Goed advies en supersnelle levering -zelfs in België.

Erg tevreden over goed product

Prima product en snelle levering! Zeer tevreden, onze grondwaterpomp werkt prima!

Prima voor elkaar

TOP

DAB pomp gekocht, top product en supersnelle bezorging

Bijna complete set die doet wat ie moet doen.

Om het pomphuis te vullen met water heb je een heel klein trechtertje nodig en die zit er niet bij. Lijkt me geen dure toevoeging. Wat ik vreemd vind is dat je de druk niet kan instellen. Als oplossing heb een Gardena kraan in de slang geplaatst. Het geheel komt solide over alleen de koppelingen zijn iets minder dan de van Gardena maar voldoen wel. Ik pomp een meter verticaal en kom dan probleemloos 25 meter horizontaal, dus het doet wat het moet doen.

Zeer correct en perfect uitgevoerd.

Binnen 48 uur geleverd na bestelling en pomp werkt uitstekend. Goede tracking en keurig op de hoogte gehouden.

Waterpompshop is top

Vriendelijke service supersnelle levering en goed materiaal

Redelijk

De nederlandstalige gebruiksaanwijzing van de geleverde DAB pomp is ver beneden peil, onjuist en onvolledig.

Tel. Contact krijgen was niet mogelijk.

Ik heb zitten wachten op een mogelijke levering van een levering van Dab aquajet inox 132 m hydrofoorpomp (was niet leverbaa) die door waterpomp shop Zelf aangeraden werd. Ik heb niets meer gehoord want ik zou bericht krijgen wanneer deze pomp leverbaar was. Uiteindelijk zelf gekozen voor TIP 4500 hydrofoor pomp en bij de waterpompshop besteld € 279,00 . Deze pomp zou geen droogloop beveiliging hebben aldus de beschrijving waterpompshop. Op de site van PIP blijkt deze pomp wel een beveiliging te hebben en was bovendien elders voordeliger te bestellen.

Prima levering, prima product

Prima levering, prima product

Probleem verzending meteen opgelost

Post nl met pakket gegooid en pomp zeer ernstig beschadigd gebeld en meteen een nieuwe gekregen ,super opgelost.

Goede service en eerlijke prijs

Spullen naar wens en goede service ook achteraf

Snel gevonden en besteld

Gemakkelijk een vervanging voor de oude cv pomp gevonden en besteld. Goed geprijst

Duidelijke website, en snelle levering!

Duidelijke website, en levering zeer snel. product voldoet aan de verwachting.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM