Super. Geweldige pomp.

Zeer aan te bevelen.

Late levering en unfaire prijs

Waterpomp bekeken op 2e kerstdag was incl. slang € 179,95 en op voorraad met levertijd 1 dag. Dag na kerst besteld, prijs was maar liefst € 20,= hoger. (Laatste tijd veel regen gevallen, behoefte omhoog, prijs omhoog). Geen track en trace nummer ontvangen. Dag 2 (27 dec.) gebeld, niemand bereikbaar en ook niets ontvangen. Dag 3 (28 dec.) gebeld, niemand bereikbaar en niets ontvangen. Mail gestuurd, wel later antwoord doen ons best, erg druk ook bij Post.nl. Dag 4 (29 dec.) mail ontvangen met track en trace waarbij Post.nl aangaf nog niets ontvangen te hebben. Wederom later op de dag gebeld, kreeg nu iemand aan de lijn van het callcenter uit Amsterdam! terwijl Waterpompshop in Den Bosch zit. Antwoord: moet zeker dag 5 (30 dec.) geleverd worden. Dag 5: eindelijk bevestiging van levering. Oordeel: artikel ontvangen = positief, levertijd veel langer dan beloofde 1 dag = negatief, prijs aanpassing = negatief, gebruik callcenter = negatief (geen personen van bedrijf aan de lijn).

Helemaal top

Goede service en binnen 1dag binnen. En Goede service.

Pomp kwam defect aan, geen reactie meer.

Snel geleverd alleen de pomp kwam gebroken aan. Kan gebeuren en op verzoek van Waterpompenshop foto's van de schade gemaild en de pomp direct retour gestuurd. Op mijn vraag een nieuwe pomp te sturen geen enkele reactie meer gehad. Een paar dagen later een pomp bij een ander bedrijf moeten aanschaffen. Het gaat mij alleen om de service en/of reactie naar de klant toe, dat kan stukken beter, ook de toon van de gesprekspartner. Levering was snel alleen de service niet. Maar dat is geen reden om vooralsnog niet aan te bevelen vind ik. Wel had het beter geweest om de pomp in een extra doos te verpakken zoals bij de concurrent. Verpakking was erg dun en transportschadegevoelig.

Zeer slechte communicatie

Bestelling geplaatst na dat mij bevestigd was dat het dan de volgende dag zou worden geleverd. Volgende ochtend gebeld, wat blijkt back order, wordt pas 6 weken later geleverd. Echt heel erg slecht en helpdeskmedewerker was ook van een bedroevend niveau.

Netjes en snel geleverd.

goeie info op de site, snelle levering

prima pomp, ook snelle reactie op vragen via de app

Prima snelle service

Goede ervaring. Prettige medewerker aan de telefoon

Super snelle en correcte service. Top pomp; prima verpakt en geleverd.

Ik heb online op de prima website door de goede en duidelijke uitleg een dweilpomp besteld. Werd super snel geleverd in de tijd van de feestdagen; top! de pomp werkt perfect en de voorgestelde toebehoren zijn ook een schot in de roos. Goeie club!

Heb geen verstand van dit soort zaken en kan niet goed met de computer omgaan maar heb het geprobeerd en het is gelukt.Ik ben er erg mee geholpen. Veel dank!

De juiste informatie, zowel op de site, als van een medewerker. Eindelijk de pomp gevonden, die voor mij de oplossing is. ( dweilpomp ) Er is direct ook aangegeven, wat de benodigde accessoires waren. En ondanks de drukte , in de regenachtige periode snel geleverd.

Krachtige goede pomp

De beschrijving om te starten is niet duidelijk.maar eenmaal geprobeerd en fantastich. In 20 minuten 30 cm lager over 44 vierkante meter. Zeer tevreden.

keurige en snelle levering

gewoon goed, zoals je mag verwachten, geen verbeteringen nodig.

Snel en keurig verzorgde verzending

Klein onderdeel besteld. Nergens te krijgen behalve bij de waterpompshop. Prima verzorgd.

Goed aanbod aan pompen. De benodigde extra koppelstukken werden extra meegeleverd. De verzending was snel en probleemloos ondanks de drukte.

Heel dankbaar dat ze hun afspraken nakomen wat levering betreft.

Ondanks feestdagen binnen een dag geleverd.

Prima apparaat. Onze kruipruimte wordt prima leeg gepompt.

snel, kundig

Plezierig, geen lange wachttijden en deskundig. Ik zou graag zien dat er iets meer meegedacht wordt met de klant ivm de keuze van het apparaat.

Snelle levering goede werking

Pomp is snel geleverd en functioneerd naar behoren

Bestellen en snel leveren

Met de kerst water in kelder even op internet kijken wat op voorraad is en besteld , snelle levering en goed te volgen Heel blij mee en volop keuze dus een aanrader alleen maar complimenten

Fast delivery, quality pumps & fittings

Good service, everything was delivered quickly and work as described. Recommended.

Niet de.volgende dag geleverd

Juist in tijden van wateroverlast en ondergelopen kelders hoop je dat een waterpomp op tijd wordt bezorgd. Voor 22.00 besteld, de volgende dag in huis, was de belofte. Maar dat was dus niet het geval. En met alle waterpompen in de omgeving verhuurd of verkocht, waren we er wel van afhankelijk.

Goede pomp snel geleverd

Mijn DAB pomp was er binnen 24 uur. En dat met de feestdagen. De pomp doet het perfect. Ook nog prima advies van de helpdesk gehad.

Efficiënt en betrouwbaar

Waardeloos: beloften niet nakomen én onbereikbaar voor uitleg/toelichting wanneer order wél komt

Vanwege toegezegde korte levertijd; (voor 22u besteld, morgen geleverd) op deze webshop om 11.57 besteld. Betaald, orderbevestiging gekregen en daarna bleef het stil. Erg vervelend. Telefonisch is de klantenservice onbereikbaar. Op whatsapp komt ook geen reactie. Weet niet of/wanneer mijn bestelling komt. Heel vervelend bij een lekkage die nu voortduurt. Spijt dat ik voor deze webshop gekozen heb.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM