Je gaat goede services pas waarderen als er iets mis gaat. Wat is het geval, een door mij gekochte pomp is tijdens het transport beschadigd geraakt, waardoor deze niet werkte. Pure lompigheid van PostNL helaas. Gebeld met Waterpompshop en ik heb een andere pomp toegestuurd gekregen. Deze werkte perfect. Dus erg blij met de geleverde service!

Ptima

Ik had een storing met de pomp. Na telefonisch overleg en het sturen van een filmpje, de volgende dag een nieuwe pomp ontvangen onder garantie.

Fijn contact nav pomp met transportschade. Kregen heel snel een nieuwe.

Zie hierboven

Goed product met fantastische service

Het product besteld na wat informatie opgezocht te hebben. In eerste instantie ondervond ik wat problemen met de pomp en heb hierover contact gehad. Super goed geholpen en een goed werkend product.

Grandioos

Pomp kwam binnen en binnen een uur draaide alles probleemloos. Helemaal top. Erg blij mee.

Redelijk te vreden.

Goed afgehandeld maar het duurde +/- een maand.net met de hele warme maand . Dat was jammer. Met vr. Groet Jan Stoker Ps verzendkosten nog niet overgemaakt.

Netjes op tijd geleverd

Snelle levering en goede prijs

Zondagavond besteld, maandag met de middag geleverd, super!

Snel correct en zeer goed service

Snel correct en zeer goed service. Zeker een aanrader. Tnks en tot een volgende bestelling.

Eerste keer wat besteld

Goede kwaliteit en snelle levering uitstekend afgehandeld

Goeie Service

Prima levering ,goeie service

Vlotte levering

Vlotte levering

Heldere website en snelle levering

Prima zo.

Hoe beoordelen ?

Ik had het juist besteld en het was al geleverd . Perfect en de pomp instaleren is ook vlot verlopen. Dus dikke duim

Onjuiste levering

Niet leveren wat op afbeelding staat,nu een minder kwalitatieve slang opgestuurd gekregen. Met als antwoordt dat de afgebeelde slangen niet meer geleverd worden. Maar naar een week staan afbeeldingen nog steeds op de site,voelt als oplichting.

Uitstekende service

Zeer tevreden over het geleverde probuct

Na enkele dagen pomp geleverd volgens opgave.

snellw levering

duidelijk en vlot

Is alleen een webwinkel. Nadeel.

Enorm assortiment en goed ingerichte site. Maar Je kunt niet langskomen om alles op te halen en om je bestelling te controleren. Als je alles ophaalt en je krijgt meteen instructie, gaat dat veel beter. Nu moest ik na twee dagen weer een paar ringetjes nabestellen en weet ik nog niet hoe ik dat kloteding in elkaar zet: filmpje of niet. Dus de service vind ik waardeloos. Alleen een webwinkel is niet genoeg. Andere fysieke winkels waren voor ons veel te ver weg hoewel ik nu denk: had ik dat maar gedaan Aanbevelen: alleen als je heel techno bent, anders niet.

Geweldig klanten service

Ik had een beschadigd product. Klanten service is geweldig. Gelijk goed behandeld en top bedrijf met snelle levering

Top geregeld

Snel geleverd en top product

Goede service en klantvriendelijk

goed verpakt. Prima

Goede hulp bij alles

Vragen snel en goed beantwoord. Snel geleverd. Levering was niet compleet en bleef ergens steken bij PostNL maar na een berichtje naar de klantenservice werd er gelijk gereageerd en als nog opgestuurd. Top.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM