Redelijk goede service

Had een slang kapot in de garantieperiode. Hier werd vrij makkelijk een andere verstuurd. Eea is tijdens eerste contact mis gegaan daarna werd deze wel goed verstuurd. Enig nadeel is dat er beloofd was terug te bellen dit is niet gebeurd

Klantvriendelijk dikke 10

Na hulp gevraagd te hebben via whatsapp de ideale pomp kunnen kopen voor het besproeien van mijn tuin. Aanrader!

In goede staat ontvangen

Ik heb mijn waterpomp snel geleverd gekregen.

Wordt dag later verstuurd dan aangegeven

Ze geven aan dat ze gaan bestelling geplaats voor 22 zelfde dag versturen, naar dat is niet waar. Mijn bestelling was 1 dag later dan aangegeven verstuurd. Verder was alles goed

Tevreden met DAB waterpomp

DAB Jet 82M beregeningspomp + appendages besteld. Prima pomp! Voldoet ruimschoots aan mij wensen. Jammer dat de pomp later wordt bezorgd dan aangegeven op website en bovendien over 2 pakketten en 2 dagen verdeeld.

Top product

Makkelijk gevonden. Snelle levering Duidelijke uitleg

Overzichtelijke website, ruime keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding

De artikelen zijn van goede kwaliteit en op kwaliteitsniveau kunnen keuzes gemaakt worden. De levering is vlot en juist verpakt. Als een artikel niet op voorraad is, wordt er nageleverd met verzendkosten voor deze zending. Dat is jammer.

Komt afspraak na

Oké

Vakkundig

Voor aankoop hydrofoorpomp: Scherpe prijs en duidelijk specificatie overzicht en reviews. Bestelling zelf ging zonder problemen. Ik had na ontvangst van de pomp wat problemen met het werkend krijgen van de hydrofoorpomp, de standaard problemen worden allemaal heel duidelijk behandeld. Alle info die je nodig hebt is snel vindbaar op de website, via tekst en video.

Duidelijk en snel

prima product geleverd en snel.

Telefonisch niet bereikbaar ondanks het feit dat de website aanageeft de hele dag bereikbaar te zijn

Zie boven. Pomp ook wel erg minimaal uitgevoerd. Zelfs elektrisch snoer zit er niet bij!

Uitstekende levering + service

Pomp kwam met transportschade binnen. Mail gestuurd en ik kreeg direct een nieuwe. Ik kon de eerst geleverde afgeven bij een afhaalpunt met een retourbon. Erg vlot een nieuwe ontvangen. Helemaal top.

Tevreden

Waterpomp kwam aan met beschadigde ventilator kap.. Was even een teleurstelling. Gelukkig snelle nalevering van kap. Na enige opstart problemen werkt de waterpomp prima.

Levlevering later dan gepland door vertraging bij post.nl

Pomp werkt uitstekend

Correcte levering van de bestelling

Vlot geleverd, voldoet aan de verwachting

Slecht

Heb na een week nog altijd mijn artikel niet ontvangen. Het was beloofd voor de volgende dag.

Goede producten maar....

Uiteindelijk ben ik er wel gekomen, maar het was een flinke reis. Verloop nippel dit, tussenstuk dat en ga zo maar door. Voor iemand die nooit wat te maken heeft met dit soort zaken en alleen een beregeningspomp wilde hebben waren de vele maten die blijkbaar standaard zijn in het pompenwereldje nogal verwarrend. Wat wel heel vervelend was is dat ze een sproeier verkopen in 1 maat en maar 1 grondpin ervoor verkopen in een andere maat. Het staat er wel, maar allemaal onduidelijk. Na 2 dagen zoeken ben ik eruit en heb alles werkend en wauw.... daar ben ik zeker wel tevreden mee.

Snelle levering eenvoudig te bestellen

Via website gekeken. Goed advies. Ook met extra pakket voor aanzuiggedeelte. Helaas werd geen pakket aangeboden voor het uitstroomgedeelte. Ik heb hiervoor apart onderdelen moeten bestellen. Ik dacht dat ik bij de bestelling alles compleet had.

Ongelofelijk

Zondagmiddag besteld, maandagmorgen in huis. Super!!!! Vorig jaar kwam ik er na 5 weken achter dat ik verkeerde type had besteld, nog in de doos, werd vlot en vriendelijk omgeruild. Top!!!

Uitstekende uitleg op de site. Snelle en betrouwbare levering.

Levering en product volgens afspraak

Duidelijke en juiste informatie over bestelproces. Levering product volgens afspraak. Enige kleine verbetering zou zijn dat als je een pomp met filter koopt het verbindingssok in mijn geval 1" buitendraad wordt aanbevolen mee te kopen.

uitstekende service

Bestelde een nieuw filter en zoals beloofd werd dit de volgende dag geleverd.

Gewoon goed en snel

Besteld, en de afgesproken dag ontvangen.

Telefonisch contact gehad over een extern filter en met een vriendelijke en duidelijke uitleg te woord gestaan. Top.

Duidelijke website met goede omschrijving en hulp bij keuze

Fijne informatie. Duidelijke keuzehulp. Snelle verzending en ontvangst

91 Stationsplein