Uiteraard goed

Prettig

Goed product.

Geweldig product werk zeer goed, alleen de opgegeven leverings datum klopt niet. Twee dagen later pas geleverd .

Graag wat behulpzame medewerkers

Zoals de webshop overkomt, zo niet de medewerker aan de telefoon. Erg behulpzaam was hij niet, ik moest de woorden uit hem trekken. Jammer, ik schaf voor het eerst een pomp aan. Wat bleek toen we het filter gingen aansluiten, dat de de pijltjes verkeerd stonden. We zijn een hele tijd bezig geweest voordat we alles werkende hadden. De gebruiksaanwijzingen zijn waardeloos.

snelle verzending

Snelle verzending en goede prijs.

kan niet veel zeggen want moet het helaas terug sturen , ligt niet aan jullie maar aan foutje bij mij , past niet. ! echter onze pomp werkt verder uitstekend

Prima en snelle begeleiding bij vragen.

Ons pompsysteem is 5 jaar oud en werkte niet na de winterslaap. Via een filmpje en een foto via WhatsApp konden wij het mankement probleemloos oplossen. Aandacht voor de klant en snel handelen.

top

besteld en vlotte levering ,werkt goed

Prima webshop

DAB jet 82 besteld en snel geleverd.

Tevreden

Werkt heel goed ben te vreden er over

Helemaal prima

Mijn pakket was na drie dagen nog niet geleverd. Na telefonisch contact over mijn bestelling was het pakket de volgende dagboek huis. Bedankt voor de prima service.

Slechte levering

Ondanks de belofte “voor 22:00 uur besteld is volgende dag in huis” kwam de bestelde pomp pas vier dagen later aan. Jammer, schaadt wel het vertrouwen.

Goed advies en dito product

Eerst advies ingewonnen via de shop en een bepaald type dompelpomp besteld. Direct in gebruik genomen en zeker 4000 l weggepompt. Gaat als een tierelier.

Redelijk goed en snel.

Tegenvallend was dat er geen hulpstukken bij zaten, zelfs geen stroomafsluiting. Andere hulpstukken heb ik erbij moeten kopen. Dat viel nog best tegen. Maar goed hij doet nu zijn werk.

op tijd en goed geleverd

op tijd en goed geleverd,een nippel voor afvoer slang zou handig zijn.Bij een complete kit zou dat er toch bij geleverd moeten worden.

Vlotte levering

Juist plastic waterdarmkoppeling geen goeie kwaliteit.

Aan de hand van de overzichtelijke website en duidelijke uitleg bij de producten kon ik snel mijn keuze bepalen (dompelpomp en afvoerslang). Bovendien werd het snel geleverd tegen een schappelijke prijs. Enige aanmerking die ik heb was het feit dat de afvoerslang tijdelijk niet op voorraad was en ik me kon aanmelden om een mail te krijgen wanneer de afvoerslang weer op voorraad was. Dat mailtje heb ik nooit ontvangen. Ik moest zelf de website in de gaten houden om de voorraad te checken. Vandaar geen 5 sterren. Voor de rest ben ik dik tevreden.

Goed product snelle verwerking

Ik vind dat ik geen slechte koop heb gedaan alleen het bedrijfsvoorschrift is waardeloos, dat moet veel beter en vooral duidelijker zijn.

Kan er mee door.

Zoals belooft binnen 1 dag geleverd,de pomp El booster werkt prima alleen er kunnen geen 5 sproeiers op, jammer had er iets meer van verwacht,het houdt bij 3 sproeiers vyr 50 echt op kan hijmaar net aan,.oet even afwachten betreft kwaliteit hij draait pas 4 dagen.

volgende x een manual in het nederlands er bij

de ene zin hier boven zegt alles

Mooie pomp voor dat geld

Pomp oké water op het gras

Prima pomp!

Fijn site, vlotte levering, goed product!

Correct en prettig.

Voldeed aan de verwachting. De omschrijving was heel duidelijk.

Geen gehoor bij aftersales

eerste levering ok en volgens planning maar daarna gaat de aftersales moeizaam. Geen duidelijke reactie, na terugsturen van pomp en controller om te vervangen was het aanvankelijk stil. Maar uiteindelijk goed opgelost en een superpomp ontvangen. Er is ruimte tot verbetering maar het eindresultaat is waar het om draait en dat is top

Er werd snel en correct gereageerd op mijn telefoontje

Pomp besteld, volgende dag geleverd, alles in orde.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM