Fijn bedrijf!2e keer dat ik een waterpomp bestel!

Fijn bedrijf ,!2e keer dat ik een waterpomp bestel,goede producten!

Top bedrijf

Snelle levering en goede sympathieke nazorg bij aansluit problemen. Goede prijs. Website met veel informatie.

Uitstekend als ik nog wat nodig hed zal hier meten bestellen

Ik had vorige jaar en waterpomp gekocht en met het aansluiten bleek dat die gebarsten was Ik belde op en moest wat foto's sturen en andere gegevens en week later kreeg ik en nieuwe pomp thuis gestuurd Dat zijn goede service en daarom geef ik en 10

De pomp is defect

Ik heb de pomp naar een pompen reparateur gebracht om tekijken of er iets simpels mis is Omdat ik de pomp snel nodig heb Ik heb contact met jullie serves punt opgenomen Die zei , ik moest een filmpje maken en dan zouden ze hem beoordelen en indien nodig opsturen naar de pompen maker Dat kon wel 3 weken duren Zoveel gezeur en tijd heb ik niet Het was een snelle levertijd waar ik voor ging De pomp als die met de drukstopper de tip 2000 naar de maximale druk gaat slaat af maar daarna gaat hij 5 min niet aan ,ja leuk dat plug en play Ik heb er niets aan Slechte pomp en slechte serves Ik ben zeer boos op mijn miskoop van 300€

prima geregeld

Pomp werkt perfect

Werkt prima

Was voor mij even uitzoeken wat ik precies nodig had allemaal, heb daarom een kant en klaar pakket besteld waardoor ik het alleen nog in elkaar hoefde te zetten. Daarna werkte het gelijk prima.

snel geleverd met goede beschrijving en compleet.

Pomp is goed met voldoende opbrengst. als hij het net zo lang volhoud als de vorige pomp (30 jaar) dan ben ik super tevreden.

Prima levering

Pomp doet wat we verwachten. Snelle bezorging en geen gezeur

geen ervaring

Helaas kan ik dat niet invullen omdat de pomp nog in de doos staat. Ik moet afwachten dat mijn zoon de pomp aansluit en dan kan ik pas een reactie geven, sorry.

ik zit nog steeds te wachten op onderdeel 1 :-(

De website beloofde 1 dag voor de levering. Ik zit een week later nog steeds te wachten op essentiële onderdelen. Mijn vertrouwen in de beloofde levertijd is volledig geschaad.

Niks ontvangen

Had grote haast. Ook vandaag weer niets ontvangen in Frankrijk. Zeer teleurstelkend

nette service en vlot bezorgd

De 1e pomp kwam beschadigd aan, maar na 2 dagen was de nieuwe al hier

Snelle levering, exact volgens omschrijving

Gemakkelijke site, snelle levering en product conform omschrijving.

Doet wat het belooft

Gekregen wat gevraagd is. Wel jammer dat ik het product niet meer nodig had en gelukkig kon retourneren

Snel geleverd, en compleet. Prima!

Goede adviezen op de website en snel geleverd

Goede spullen, snel geleverd, goede uitleg op de website.

Vlugge levering en heel goede aankoop. Pomp is erg stil en gemakkelijk om zelf aan te sluiten.

sterke pomp voor een goede prijs

Dit is een goede sterke pomp voor een zeer goede prijs. De pomp werd snel geleverd.

Snelle en correcte levering.

Toppomp

Super mooie pomp. Werkt goed. Weinig lawaai blij mee.

Snelle en correcte levering

de levering gebeurde op de vooropgestelde datum, binnen 48 u na bestelling. de geleverde pomp voldoet aan de beschrijvingen van de webside.

Heel good

Goed service Snel en netjes

Snel en correct

Een pomp besteld, de volgende dag in huis.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM