snel ontvangen zoals verwacht

Uitstekende shop doet wat get heeft beloofd

Pakket was snel geleverd en netjes verpakt.

slecht

uit de doos gehaald en uitgerold brak de slang al

Snelle levering en alles als beschreven

Snelle levering en allse zoals beschreven

Goede vervangende circulatiepomp voor uitstekende prijs

Het was via de webite van Waterpompshop.nl eenvoudig om een (alternatieve) vervangingspomp te vinden voor mijn circulatiepomp. Ook de prijs van de vervangingspomp is uitstekend! Pomp besteld en binnen 2 dagen in huis

Heel erg goed.

Geen probleem om een vervangend product te sturen, super.

Goede en snelle levering. Duidelijke website!

Groot assortiment, snelle levering

Had wat nodig voor mijn camper, was makkelijk te vinden en te bestellen! Top

Pomp zat stuk in de doos

Na het bestellen van de pomp deze al snel ontvangen. PostNL kwam de pomp brengen wat ik al merkwaardig vind. Na het openen van de doos was dan ook de plastic kap van de pomp stuk. Het is mijn inziens ook vragen om problemen als je een zware pomp met postNL verstuurd en deze ook nog eens niet fatsoenlijk verpakt. Niks geen piepschuim o.i.d. Waterpompshop heeft wel snel een nieuwe verstuurd, deze kwam gelukkig wel heel aan. Maar ik kon wel dat zware ding zelf naar een pickup point gaan brengen. Ben hier niet te spreken over.

Grondwaterpomp

Prima pomp alleen jammer dat er geen aftapkraanje zit om voor de winter het water eraf te laten. Gr Antonia van Teeffelen

Goeden pomp

Snelle levering en goede pomp

Snel geleverd en begeleid

Video's helpen de niet professional om de pomp te vervangen. Product is vlot geleverd.

Keurig opgelost

Bleek bij de pomp een defecte pvc-bocht te zijn bijgeleverd. Waarschijnlijk was het defect al ontstaan bij het fabriceren van het pvc-hulpstuk Contact opgenomen met de klantenservice. Die hebben direct dezelfde dag en kosteloos, vervangende, nu van koper, hulpstukken opgestuurd. Nam elke bedrijf maar op een zelfde manier een klacht in behandeling!

Correct geleverde pomp

Juist advies ontvangen en aansluitend een correcte verzending.

prima geregeld

besteld voor 15 uur, volgende dag geleverd

Tevreden

Pomp snel geleverd maar nog niet aangesloten.

Garantieverplichting prima nagekomen.

Mijn Oase waterpomp werkte niet goed en stopte regelmatig met pompen. Na gedeeltelijk demonteren en aan de schoep draaien liep de pomp weer. Na enkele keren gereclameerd te hebben bij de Waterpompshop hebben zij besloten een nieuwe pomp te sturen. Probleem opgelost.

Goede dompelpomp voor een goede prijs.

Beste pomp voor een mooie prijs hier gekocht. Volgende dag geleverd.

Snelle levering pomp, behalve nasturen pakkingen..

De pomp, incl. pakkingen, op zondag besteld en op maandag bezorgd. Jammer dat er geen pakkingen bij de pomp geleverd waren. Direct een mailtje gestuurd, niets vernomen. Na een aantal keer gebeld te hebben, werden de pakkingen pas na ruim een week bezorgd. Dit had sneller gekund!

Geweldige waterpomp supper kwaliteit

Gemakkelijk te installeren en werkt perfect

Ondanks wat problemen met de bestelling zeer tevreden. Problemen zijn zeer adequaat opgelost, erg blij met de service.

Gaat makkelijk, snel ,en op tijd.

Gaat makkelijk, snel ,en op tijd.

De juiste pomp voor de juiste klus en een snelle reactie bij een vraag

Goeie service

Ik had een DAB waterpomp gekocht; bleek na ontvangt niet te werken. Na één telefoontje kreeg ik direct een nieuwe toegestuurd zonder moeilijk doen. Bedankt'.

Meer dan prima.

Zeer snel volgens de bestelling alles geleverd.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM