Positief

Snel en goede kwaliteit. Een korte schets voor de slangaansluiting op de pomp was wel handig geweest. De bijgeleverde appendages moesten behoorlijk omgebouwd worden voordat er een bruikbare aansluiting was voor de bijgeleverde slang.

Goede aankoop

Zoals ik er van verwachtte

Goede voorlichting en snelle bezorging

Behandeld naar wens

Behandeld naar wens

Uitstekend, snelle levering

Fantastische service!!

Onlangs dompelpomp gekocht en hiervan bleek de elektronische vlotter na in gebruiksname niet helemaal goed te functioneren. In de ochtend een mailtje verstuurd met de vraag hoe e.e.a. op te lossen. Diezelfde avond, 1 mailwisseling verder, werd direct een nieuwe pomp afgestuurd. Echt fantastisch!! Bedankt Fred van de klantenservice!

Ik vind het klasse van de garantie [heel snel opgelost]

We hebben 2 waterpompen in gebruik van Waterpompshop.nl helaas werkte eentje na een hele tijd niet meer zoals wij gewend waren, dus gebeld naar de firma en het verhaal uitgelegd aan volgens mij hete de persoon FRED ??? en deze persoon loste het meteen op geen probleem wij sturen een nieuwe waterpomp op en ja hoor de volgende dag werd er een nieuwe waterpomp bezorgd , ik vind dit grote KLASSE hoe de firma Waterpomp.nl dit heeft opgelost. DIT NOEM IK NOG EENS SERVICE. TOP Nogmaals bedankt hiervoor.

5 sterren is eigenlijk te weinig

Donderdag 12 januari een dompelpomp besteld die de dag erop werd afgeleverd. Door eigen onhandigheid stootte ik tegen de vlotter bedien knop waardoor deze afbrak. Klantenservice gebeld om te vragen of er een nieuwe knop besteld kon worden. Contact met de klantenservice allereerst een verademing omdat je niet een bandje met "er zijn nog x wachtenden voor u" maar snel te woord gestaan. Medewerker gaf aan geen onderdelen te hebben maar dat hij een nieuwe pomp zou sturen. KLASSE!

Een goede en informatieve site en een snelle levering.

Ik heb onlangs een vuil water dompelpomp aangeschaft (Dallas D-DW 400) om vuil water weg te pompen in mijn kelder. Op de site wordt er veel informatie gegeven over de pompen en het gebruik. Ik zelf had er niet veel ervaring mee dus dat heeft mij goed op weg geholpen. Helaas moest ik ze zelf apart vergelijken in plaats van dat je er 2 of 3 kan vergelijken op de site zelf. De slang die je er bij kan kopen is fijn en je kan in wezen gelijk aan de slag. De pomp en slang werd de volgende dag in de avond geleverd. Doordat de slang vaste aansluitstukken heeft voor aanzuiging voor regenwater of voor aanzuiging vanuit een sloot. Helaas moest ik voor bepaalde koppelstukken en verloopstukken voor aansluitingen op het riool nog naar tuincentra en bouwwinkels. De pomp zelf is een wolf in schaapskleren die gaat als een malle als hij eenmaal pompt. Het zou mooi zijn als er nog wat ideeen en tips voor het gebruik bij langer gebruik van de pomp op de site zou staan. Zoals een luchtbel in de slang en dat het soms gewoon wat langer duurt voordat hij gaat pompen met de lengtes van je slang. Of tips hoe je het beste een drainage kan maken met de pompen die verkocht worden. Verder raad ik www.waterpompshop.nl en het product de Dallas D-DW400 aan iedereen aan.

Goedadvies, snelle levering

De mensen van de Waterpompshop adviseren je vakkandig. De website is goed van structuur. Ze leveren volgens afspraak.

Aftersales echt waardeloos

Prima om te bestellen, maar waardeloze aftersales. Wordt een niet compleet product geleverd. Komen hier pas bij montage (enige tijd later) achter. Wordt makkelijk verwezen naar handleiding. Die we pas kregen bij levering.... Als je dan vraagt om het essentiële onderdeel te leveren is dat niet mogelijk, maar retour sturen pomp dus ook niet (meer). Via andere kanalen blijkt dit onderdeel ook niet leverbaar. Pomp is eigenlijk niet voor Nederlandse markt. Zit dus met een pomp waar ik niets mee kan. Ik noem dit echt waardeloze service.

Snelle levering, zeer goede service

Door verwering van het label van de pomp vloerverwarming heb ik de 8 voor een 3 aangezien. Dus verkeerde pomp besteld. Pomp teruggestuurd, binnen een week geld terug.

Snel en de juiste maat( vervanger) geleverd.

Alles volgens afspraak

Producten zijn van goede kwaliteit en de bestelling werd goed verpakt afgeleverd. Communicatie met de klant was ook prima geregeld.

Snel en goedkoop!

Voor de Kerst dat apparaat nog geplaatst! En het werkt prima. We kunnen weer lekker douchen met een flinke straal op 4 hoog.

goed produkt, goede uitleg, snelle levering ...prima

Geschenk

Over de werking enz kan ik nog nils zeggen is een geschenk en moet dit nog afgeven. Maar de levering was zeer vlot en snel en het produkt ziet er stevig en goed gebouwd zeker een aanrader voor hen die een goede pomp nodig hebben aan deftige prijs

Aangezien ik nog zwarte slangen heb blijkt een modulaire pomp niet geschikt. De doorstroming in het circuit is slecht en volgens een lokale installateur moet de pomp vervangen worden. Je moet het maar weten.

Snel geleverd.

Telefonisch goed geadviseerd bij het zoeken naar een pomp.

Perfect geregeld

Besteld en op tijd geleverd geen problemen

Snelle service en uitstekend product

De pomp was de volgende dag al bezorgd! Alleen week het bezorgmoment af en was er niemand thuis. Pomp naast de voordeur afgeleverd, dat was minder!

Goed advies, snel geleverd

Ik was een nieuwe pomp voor de vloerverwarming nodig, een goed alternatief voor de originele pomp snel geleverd. Draait naar tevredenheid.

Zakelijk, snel en keurig

Vrijdag gebeld met de waterpompshop medewerker, probleem besproken. Keurig te woord gestaan. Zaterdag daarna is de pomp al afgeleverd op het bezorgadres. Absoluut een aanbeveling waard.

Via website eenvoudig juiste CV pomp gevonden!

Met handige zoek tool op de website heel eenvoudig juiste vervangende CV pomp gevonden. Bespaart tot 75% op elektriciteit. Tip: je ouden CV pomp vervangen door een nieuwe bespaart al snel 500 kW (dat lees je goed) per jaar. Scheelt alweer 2 zonnepanelen die je minder nodig hebt om zelf je stroom op te wekken.

Oude pomp defect, nieuwe pomp binnen 24 uur in huis en in bedrijf!

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM