Goede kwaliteit tegen prima prijs

Goede kwaliteit tegen prima prijs en snelle levering

Werkt zoals beschreven.

Perfecte informatie en snelle levering gehad, de aansluitings punten kwamen overeen zoals mijn vorige pomp en de werking was zoals beschreven , perfect.

nog niet geleverd

Ik heb een bestelling geplaatst maar deze is nog steeds niet binnen bij mij. De bestelling had het nummer: WPNL 110015021 Ik had graag dat U contact met mij opneemt met de reden.

Snelle levering en nette prijs

Nette levering. Binnen een dag. Nette prijs

goede service

goede prijs en goed product !

snel geleverd super!!!!

Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. snel geleverd super.

Pomp ok droogloopbeveiliging lekt

TIP pomp HWW4500 inox is een prima hydrofoor alleen gaat de extra gekochte droogloopbeveiliging retour want deze blijft lekken zelfs als ik de druk reduceer naar 2,8 bar. Ik heb deze ingebouwd bij ons aan boord voor de drinkwater toepassing. Eigenlijk gebruik ik alleen de expansietank. De druk wordt opgebouwd middels een 24V Johnsonpomp WPS 2.9. Bij uitval vd 24VDC kan ik als back-up het 230VAC gebruiken. Ik heb een filmpje vd lekkage gemaakt die ik met de klantenservice zal delen.

Super service!

Zonder twijfel erg goede service. Voor filter voor pomp deed het niet lekker meer na een zomer, deze werd gelijk onder garantie omgeruild. Fijne interactie via chat.

top service

Contact opgenomen nadat mijn tuinpompje het niet meer werkte zo als het hoort, valt gelukkig binnen de garantie. Geen probleem, factuur gemaild en wordt zonder moeite een nieuwe opgestuurd. Top services!

Prima compleet en zeer snel geleverd.

Eigenlijk zo dat elke Shop zou moeten werken

Zeer vlot verstuurd. Jammer dat post.nl er een dag langer over doet

Goed Bedrijf

Pomp binnengekregen met een kleine beschadiging,geen probleem nieuwe pomp geleverd! Super!

Doen wat ze beloven

Prima product, zeer snel geleverd.

Prima produkt.

De levering was als aangegeven, netjes op tijd. Jammer dat de pomp beschadigd in de doos zat.

super service

Behulpzaam, meedenkend en goede service

Snel en werkt prima

Aansluiten en werkt gelijk

Super service, goed bedrijf!

Na een defect aan de bestelde dompelpomp, heeft het bedrijf dit uitstekend en coulant opgelost.

doet uitstekend zijn best.

de kelder wordt gemaakt, zolang pompen wij het water eruit.

Uitstekende service

Uiterst behulpzame en deskundige medewerker aan de telefoon met wie je gewoon kunt praten en overleggen ipv al die robot antwoorden.

Vlotte levering met juiste prijs.

Aangename website om te winkelen met een ruim assortiment. Vlotte levering.

geheel volgens verwachting

bestelling op orde, correct op tijd en juiste betsemming.

Kundig advies, snelle service. Super

Vragen over een defect aan een DAB pomp werden deskunding telefonisch beantwoord. Correcte onderdeel was zeer snel aan huis bezorgd. Pomp werkt weer. Super.

Heldere website, duidelijke en uitgebreide productinformatie, transparante bestelroutine, snelle levering en goed product. Wat wil je nog meer vandaag de dag

Voldoet aan de eisen

Bijna goed

Jammer is dat de terugbetaaling van en geweigerte levering zo lang duurt. Mfg g.reull

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM