Heldere website, deskundig advies, top bedrijfsarts

Zie bovenstaand

had de pomp snel in huis, maar met deze hitte niet nodig, toch mijn compliment

Kwaliteit pomp geleverd

Dompelpomp besteld en zeer snel geleverd. Kwaliteit van pomp is prima!

Super snelle antwoorden en snel geleverd

Ik had wat vragen waar ik omgaande antwoord op kreeg en ook de levering verliep vlekkeloos.

Prima hydroforpomp, snelle levering

Pomp werkt uitstekend, is vrij stil en heeft een goede opbrengst

Super ervaring

Ik had meerdere pompen besteld en een bleek een maandagmorgen pomp te zijn die niet veel zin had. Geen enkel probleem de nieuwe pomp had ik binnen 24 uur in huis. Perfect.

Snel en prima waterpomp

Snel gevonden wat ik nodig had en de volgende dag al geleverd.

Verzendkosten onwaarschijnlijk hoog, zo hoog dat je de verkeerde kraan maar houdt.

Klein onderdeel in veel te groot pakket. Ik was thuis toen bezorgd werd maar de bezorger wachtte geen seconde en vertrok al weer toen ik bij de voordeur kwam. Ik stuur het verkeerde onderdeel niet terug want de verzendkosten voor het veel te grote pakket zijn vrijwel gelijk aan de kosten van het onderdeel

Snelle en correcte levering.

Mijn hydrofoor unit besteld en de volgende dag al in huis. Had hierop niet gerekend maar was helemaal goed.

Perfect wat ik nodig had voor een vernieuwde aanzuiging voor de regenwaterput. Ook vlugge levering na bestelling

Snel en netjes geleverd, compleet pakket direct gebruiksklaar.

De zin hierboven geeft het al aan. Prima tevreden.

Snelle levering van topproduct!

Handige filmpjes bij het helpen van de aansluiting, werkt als een trein!

Goed product en snel geleverd.

DAB drukregelaar gekocht. Werkt prima en is degelijk.

Super pomp, super levering - Top!

Super pomp, super levering - mooi ook die instructievideo waarin uitgebreid wordt beschreven hoe je hem aan moet sluite (1 fase, 3 fasen etc) Goede ervaring dus

Supersnel geleverd

Pomp werkt uitstekend. Meer druk, minder geluid en minder stroomverbruik.

geweldig

pomp 2 jaar geleden aangeschaft na defect zonder probleem omgeruild

heel goeie service

product mooi verpakt en op tijd geleverd.Top!!!

Pomp met bijbehorende filter geleverd, probleem met filter, productiefout, direct gewisseld, helaas uit de zelfde productie serie, daarna opnieuw opgelost! Kan gebeuren, beide partijen hebben er last van gehad, maar goed opgelost.

In één woord "perfect"

Snel en goed, wat wil je nog meer

Prettige ervaring in het verleden met dit bedrijf.

Door in het verleden goed zaken hebben kunnen doen, plaats ik nu weer een order fantastisch.

Goed product snel geleverd

Fijne pomp gekocht voor redelijk bedrag.

Tegenvallende levertijd en contact

Beste, De website zit goed in elkaar en helder qua het kiezen van een pomp. Handige filmpjes en het makkelijk plaatsen van een bestelling verloopt prima. Dan krijg je netjes een bevestiging en hoe het geleverd gaat worden en dan wordt het allemaal onduidelijk. Wat er verstuurd wordt komt niet aan bij de klant. Een track en trace nummer van een stekker kwam wel, maar stond er niet bij om welk artikel het gaat. Vervolgens duurde het geen twee dagen maar een goede week levertijd voor de pomp! Dit is zeer terleurstellend en heeft mij goed pissig gemaakt omdat ons gras nu voor een deel kapot is. Als ik dat wist had ik de pomp nooit bij jullie besteld. Dan het contact. Op jullie site staat het allemaal politiek correct aangegeven, maar in de praktijk heb ik 6x gebeld en er was nooit een poppetje om op te nemen. De email wordt alleen smorgens en savonds gelezen, dus daar sta je dan als klant. Al met al een onduidelijke situatie waarbij je niemand normaal kan spreken over de status. Eerlijk zal ik de site niet aanbevelen en zal ik volgende keer elders bestellen.

Topproduct voor topprijzen

Goed is goed en de rest is onzin

scherpe prijs, snelle levering

Goed persoonlijk advies en binnen één dag geleverd

Vlot geleverd

Advisering per mail ging eerst wat moeizaam en terughoudend maar uiteindelijk goede pomp en aansluitbenodigdheden.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM