Tegenvallende levertijd en contact
Beste,
De website zit goed in elkaar en helder qua het kiezen van een pomp. Handige filmpjes en het makkelijk plaatsen van een bestelling verloopt prima.
Dan krijg je netjes een bevestiging en hoe het geleverd gaat worden en dan wordt het allemaal onduidelijk.
Wat er verstuurd wordt komt niet aan bij de klant. Een track en trace nummer van een stekker kwam wel, maar stond er niet bij om welk artikel het gaat. Vervolgens duurde het geen twee dagen maar een goede week levertijd voor de pomp! Dit is zeer terleurstellend en heeft mij goed pissig gemaakt omdat ons gras nu voor een deel kapot is. Als ik dat wist had ik de pomp nooit bij jullie besteld.
Dan het contact. Op jullie site staat het allemaal politiek correct aangegeven, maar in de praktijk heb ik 6x gebeld en er was nooit een poppetje om op te nemen. De email wordt alleen smorgens en savonds gelezen, dus daar sta je dan als klant.
Al met al een onduidelijke situatie waarbij je niemand normaal kan spreken over de status. Eerlijk zal ik de site niet aanbevelen en zal ik volgende keer elders bestellen.