Zondag avond besteld maandag eind van de ochtend in huis

Zondag avond besteld maandag eind van de ochtend in huis

Uitstekende service en uitleg.

Hallo, Mijn ervaring is dat de winkel waterpompshop professioneel uitleg geeft en goed helpt. Aanzuigslang bleek lek te zijn en er werd gelijk een nieuwe opgestuurd. Alles bij elkaar een goede keus om hier me spullen te bestellen.

Goede snelle service, en snel probleem opgelost.

Had een pomp besteld maar we kregen m niet aan de praat, na op en neer emailverkeer een nieuwe gekregen en gisteravond geinstalleerd en deze werkte meteen, jammer dat de eerste t niet deed maar was snel en naar tevredenheid opgelost.

Goede service, benaderbare en meedenkende mensen.⁷

De pomp die ik wilde hebben was niet op voorraad. Ik had snel en op korte termijn een pomp nodig. Ik kreeg een zwaardere en duurdere pomp zonder meerkosten te betalen. Aanzuigslang was defect. Kreeg de volgende dag een nieuwe. Telefonisch en appcontact was prettig.

Minimale info en snelle levering

Pomp besteld en op de site stond een extra te bestellen pakket wat bestond uit klemmen en stekkers en aansluitingen. Aangezien ik de aansluitingen van de vorige pomp nog had dit niet mee besteld. Blijkt bij levering er ook geen stekker aan te zitten. Dit mag duidelijker op de site. Verder prima pomp en prima service

Keurig

Mijn pakketje is netjes aangekomen goed ingepakt, Ik had om advies gevraagd over de bij horende onderdelen ook netjes gedaan bedankt voor alles.

jammer dat er geen kabel en stekker aan zat met schakelaar

Prima klantenservice

Een DAB Aquajet 132/20 M & Aanzuigslang SET 7 meter - 1" besteld. Solide verpakt en binnen aangegeven termijn bezorgd. Aanzuigslang is tot twee maal gaan lekken. Beide keren, na toezenden foto, zonder discussie en per omgaande vervangen. Tweede vervangende slang mocht ik houden "voor de onderdelem". Erg fijn zo'n houding. De lekkage van de slang geeft wel te denken over de geschiktheid van de combinatie met de krachtige pomp. Slang is wellicht geschikt voor aanzuigen oppervlaktewater. Echter bij aanzuigen uit een pulsboring moet steeds een waterkolom van 6 meter in beweging komen. Dit geeft even een forse belasting op de slang die bij starten van de pomp steeds even als een harmonica in elkaar geknepen wordt. De verwachting is dat de laatste slang mogelijk ook geen lang leven zal hebben. In dat geval gaan we over op een solide PVC of tyleen aanzuigslang.

De waterpomp is naar volledige tevredenheid.

Alleen was de aanzuigslang lek zat een gaatje in heb er 1.5 meter af moeten halen. Dus deed de terugslagklep niet zijn werk.

Perfecte service, levering door TNT kwijtgeraakt en direct een nieuwe levering.

Levering door TNT kwijt geraakt, na telefonische afstemming met helpdesk direct een nieuwe levering welke volgende dag aan kwam.

Snel en goed

Als je waterpomp er in een hittegolf mee ophoudt, wil je graag snel een vervanger. Veel keuze, snel beslist, besteld en de volgende dag in huis!

Website is duidelijk communicatie kan beter

Pomp snel geleverd echter omdat deze niet voldeed was het lastig om een retour aan te vragen en retour te sturen.

goed advies en snel geleverd

1e keer bellen bleek advies niet de juiste pomp. 2e keer bellen wel de juiste pomp. Terugsturen en terugbetalen probleemloos en vlot. Nabestelling klein onderdeel ook snel en verzendkosten terugbetaald gekregen. Al met al fijne shop!

Prima.

Doen wat ze zeggen. Gewoon goed bedrijf.

Goeie pomp gekocht voor een nette prijs. Website overzichtelijk.

Alles goed, alleen zou ik op de site een voorbeeld willen zien van een opzet voor bijv. een tuin van 150 m2 met de daarbij passende installatie, met alle koppelingen, en met uitleg, zodat ik daarop gebaseerd kan gaan plannen en aankopen.

Jammer

Het bestellen en advies oké maar nu dat er iets retour gestuurd moet worden is de aanmaak van het retour formulier een probleem en hoor je niets meer over de retour zending laat staan over de retour betaling. Een grote desillusie dus!

Snelle levering en content met de pomp

Snelle levering en content met de pomp

geleverd volgens afspraak

Het product was volgens de specificaties en werd tijdig bezorgd

Niet goed,wacht al dagen op antwoord

Zoals nu mijn ervaring is,dan vind ik het slecht

goede prijs en een snelle correcte levering

doen wat je zegt, en zeggen wat je doet. kortom; goede prijs en een snelle levering.

Super service en pomp voldoet 100%

Snelle levering en pomp voldoet aan alle verwachtingen

snel geleverd prijs ook goed

zie boven

Fantastische service

Pomp was kapot en de volgende dag een nieuwe in huis dat is pas service. Echt heel goed en heel snel opgelost.

Snel en goed.

Levering was correct en snel.

Incomplete set gekocht, after sales slecht

Dacht een complete plug en play waterpomp set gekocht te hebben maar moest apart nog allerlei slangen en aansluitingen erbij kopen. Telefonisch contact met sales was slecht

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM