Pluspunten

Netheid over telefoon en begeleiding

• Kennis & Vakmanschap

Distributie via DHL kan veel beter. Zending kwam 3 dagen later dan afgesproken, terwijl PKWinkel binnen een dag afstuurde

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijs is goed. Netjes verpakt.

Een deel werd met DHL bezorgt en rest kwam met een andere vervoerder. Ik heb bij de opmerkingen bij het bestellen net ingevuld dat ik het op dinsdag geleverd wilden hebben. DHL heeft het net je op dinsdag geleverd maar hun eigen vervoerder NIET!!! Bij DHL kreeg ik een Track & Trace code maar bij de andere vervoeder NIET!!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Er zat een foutieve doos in de bestelling. Een mailtje was genoeg om een nieuw onderdeel op te sturen. En de verkeerde doos mocht ik ook houden. Dat is service om voor terug te komen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed geholpen door meedenkende mensen.

De informatie op de website bij tenminste een aantal producten kon/kan consequenter. Nu bij een aantal producten gezien dat in de kop b.v. 20U hoog staat, in de tekst 18U en in de spec weer wat anders. Idem voor de afmetingen in cm's.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruim assortiment, gedreven service desk

Communicatie kan iets beter i.g.v. wijzigingen aan de bestelling, bv. wanneer bestelde producten niet meer leverbaar zijn en verwisseld worden met een alternatief, zou de klant hiervan een melding moeten krijgen, ookal is het goed bedoeld en misschien zelfs een kwalitatief beter alternatief. Ook is er weinig of onvolledige info beschikbaar over de compatibiliteit van accessoires met bv. wandkasten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim aanbod aan producten, duidelijke strategie en je merkt de gedrevenheid dat men effectief de klant wil verderhelpen al is het soms met vallen en opstaan.

* Website is al eens onduidelijk/onvolledig. Compatibiliteit van accessoires wordt niet volledig vermeld en er dient meermaals navraag gedaan te worden om al dan niet bevestiging te krijgen. * De standaard mails die verstuurd worden zijn niet duidelijk. Zo ontving ik voor een bestelling die reeds betaald was en verstuurd waarna een pakket vermist was opnieuw een mail dat de betaling ontvangen was waarna de bestelling gesloten werd, terwijl er afgesproken was dat het pakket opnieuw verzonden zou worden. Er werd geen informatie meer verstuurd. * Proactieve opvolging van probleembestellingen kan beter. De koerier maakte een fout bij de levering - er van uit gaande dat de melding van het bedrijf dat het verzendadres correct overgenomen werd - en weigerde aan de klant om het pakket opnieuw aan te bieden. Het is dan aan het bedrijf als klant van de koerier om de koerier op haar verplichtingen als dienstleverancier te wijzen en te garanderen dat de klant alsnog z.s.m. het pakket ontvangt en de klant van het bedrijf dient bij elke stap op de hoogte gebracht te worden. De klant werd in dit geval op geen enkele wijze proactief op de hoogte gebracht en slechts telkens na specifieke navraag van de klant. Op vandaag werd het pakket nog steeds niet ontvangen, is er geen duidelijkheid over herverzending vanwege de fout van de koerier (waarbij bovendien de koerier aan de klant vertelt dat een verkeerd adres gebruikt werd door het bedrijf en het bedrijf beweert het juiste gebruikt te hebben

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erge snelle en goede service

Prijs verzenden

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle levering, netjes verpakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen gevonden, gebruik dit vakje dan maar omdat negatieve punten een limiet heeft. - Geld onvolledig teruggekregen. (maakt mij niet uit hoe weinig het er naast zat, wettelijk gezien is dat niet inorde) Ok mss is hun klantendienst niet de slechtste... Maar ze mogen wel eens nadenken voor ze iets doen wat de klant geld kan kosten.

- Kast was vermeld als zijnde van het merk Alfaco, ik kreeg een kast aan waar niets op stond van Alfaco. Na retour zijn de merken ineens aangepast/toegevoegd. - Panelen waren krom, kon best door koerier dienst zijn, maar het monteren van de kast was dus onmogelijk. Afmetingen klopte niet voor het monteren. - Een laspunt brak gewoon af. - Kast had verf/roestschade, leek zelfs alsof hij al eens voordien in elkaar gestoken was daar het op de plekken was dat je het moest monteren en ook achter het stoot rubbertje voor de deur. (kon zeker niet door koerier zijn), doch leek het mij niet of er voordien al van die zelf tappende schroeven ingedraaid waren geweest. - Ben je bijna klaar (nog net linker-, rechter paneel en deurt monteren) krijg je (van het vooraanzicht genomen) het linker paneel er gewoon niet in.. Probeer je aan de rechterkant, hup zonder moeite.. Probeer je het andere zijpaneel maar eens aan de linkerkant (denkende dat het daar aan zou liggen), niet dus! De hoek was niet haaks, zelfs niet als je even een kant opheft. - Levertijd van 2 dage, niet slecht maar kan ook sneller.. Als dat het maar was waar de lage prijs vandaan kwam. - Tracking code zelf moeten vragen, en zelfs toen was het een niet werkende. Heb nu een goedkopere (maar de "zelfde") ECHTE Alfaco 6U wandkast, op 1 dag geleverd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle levering

Ik vond het heel vervelend dat er na de eerste bestelling advertenties op mijn scherm verschenen. Heb ik niet om gevraagd en de site had ik al gevonden want ik had er al wat besteld.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

perfecte service en leveringstermijnen !

Online betalingsmogelijkheden voor bedrijven uit Belgie zijn eerder beperkt. Dit kan echt beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ene dag een patchkast bestelt, volgende dag al geleverd, goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

prijzen onderdelen vb ventilator prijs te hoog duurtijd van een goed antwoord

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, afspraak is afspraak.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Afrader! Defecte patchkast ontvangen bij levering. Doordat de installatie pas plaats zou vinden na 1 week toen pas kunnen controleren. patchkastwinkel wilde echter niet meedenken aan een oplossing. We hadden het binnen 24 uur moeten melden aldus de algemene voorwaarden die hij citeerde. Verder meedenken aan een oplossing wilde hij niet. Met de vraag of we dus maar pech hadden en het zelf konden uitzoeken zei de meneer aan de telefoon letterlijk: ja dat klopt. Nog nooit zo asociaal behandeld. zeer slechte service.

Roggeweg 28

6534AJ Nijmegen

Over Patchkastwinkel.nl

Wij zijn uw online specialisten in patchkasten. Vraag ons naar advies of hulp bij de keuze voor de juiste producten en toebehoren. We denken graag met u mee, zodat u kunt vertrouwen op de technische installatie. Wilt u een complete patchkast inrichten en heeft u daar bijvoorbeeld legborden, patchpanelen en stekkerdozen bij nodig? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, net als die voor kabelmanagement en andere onderdelen. Voor 19 inch servers en andere apparatuur, net als in 10 inch. Heeft u hulp nodig bij het inrichten of indelen van de serverkast? Wij brengen er graag advies over uit of zorgen ervoor dat u de producten zo snel mogelijk in huis heeft. Bestel online eenvoudig alles wat u nodig heeft voor het indelen en inrichten van de patchkast. U profiteert daarmee van onze belangrijke online voordelen. Zowel voor servers als voor de andere apparatuur waar u gebruik van wilt maken. Bijvoorbeeld om barcodes te scannen en om nieuwe netwerkapparatuur aan te brengen. Vanuit een uitgebreid assortiment, zodat u bijvoorbeeld de UTP-kabel die u nodig heeft kunt bestellen.