Pluspunten
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan toen ik een vraag had over een deellevering. Contact over een niet te leveren product was heel goed.
VerbeterpuntenHet enige dat ik kan bedenken is een nog betrouwbaardere levertijd/voorraad indicatie op de website, hoewel vriendelijk en behulpzaam personeel al het beste is dat men kan doen aan kleine tekortkomingen van de website. Ik had in ieder geval nergens last van.
Pluspunten
- Status updates - Per mail reactie op een vraag - Zelfs gebruikte patchkast ingekocht.
VerbeterpuntenGeen, ik bestel zeker vaker
IK KOCHT COMPRESSED AIR, HET VERVELENDE IS DAT ER DRIJFGAS OFWEL NATTIGHEID WORDT MEEGESPOTEN WAARDOOR HET BEOOGDE RESULTAAT GEWOON NUL IS. MISKOOP..... JAMMER
Beste Klant, Dit is standaard bijwerking bij compressed air bussen. U dient de spray op enige afstand van het materiaal te houden en de houding van de bus tijdens het spuiten is hierin ook bepalend. Ik wil u adviseren hier ook eens op te zoeken op google. Hier kunt u tips van andere gebruikers lezen: https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120808171434AAfptqT
nvt
Pluspunten
- Snelle levering - Bestelde materialen netjes verpakt
Verbeterpunten- Bestelde LSA tang zou nageleverd worden. Leverdatum onbekend. Na weken wachten nog steeds geen leverdatum bekend en artikel geannuleerd. Geen probleem, al liet de terugbetaling ook 4 weken op zich wachten. - Had een 2U hoog legbord besteld maar slechts een 1U gekregen. Omdat de prijs van beide gelijk was en de 1U ook sterk genoeg bleek heb ik dit verder zo gelaten. - De 12U 19" Patchkast ziet er prima en stevig uit, alleen jammer dat de deur lichtjes uit de haak zit en daardoor niet helemaal perfect sluit.Vergeleken met de prijs die ik betaald heb vind ik dat echter niet zo erg.
Pluspunten
We waren met spoed een patch kast nodig. Netjes telefonisch te woord gestaan en dezelfde dag is de patchkast afgestuurd. Goed geregeld!
Pluspunten
Verbeterpuntenik had in de mail gezet graag op donderdag of vrijdag leveren dit werd helaas al op dinsdag waardoor ik de kast misliep. toevallig dat mijn zoon de dag erna vrij was, anders had ik hem op moeten halen bij een DHL vestging voor de rest alleen maar lof.
Pluspunten
Ik geef een 5 op punten waar ik geen antwoord kan geven
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
Zeer behulpzaam personeel wat gewoon telefonisch te bereiken is voor advies, wat erg prettig is!
Pluspunten
goede prijs, ruim assortiment en snel geleverd
Verbeterpuntenbeter verpakken, want het product had bij levering flinke beschadigingen
Volgens mij geeft u aan in de shop -> levertijd 2 tot 3 dagen via DHL. Vanochtend lag het in de brievenbus.
Pluspunten
VerbeterpuntenDuidelijker zijn dat het een bouwpakket betreft.
Beste Klant, Bij de door u aangeschafte patchkast staat duidelijk aangegeven dat het een zelfmontage betreft. Wij doen onze uiterste best om de informatie zo volledig mogelijk te maken. Mocht hier toch onduidelijkheden in zitten dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team patchkastwinkel.nl
Pluspunten
Transparant omtrent prijs, beschikbaarheid en levering
VerbeterpuntenVerpakking van de producten was minimaal (in folie gewikkeld zonder extra bescherming).
Roggeweg 28
6534AJ Nijmegen
Wij zijn uw online specialisten in patchkasten. Vraag ons naar advies of hulp bij de keuze voor de juiste producten en toebehoren. We denken graag met u mee, zodat u kunt vertrouwen op de technische installatie. Wilt u een complete patchkast inrichten en heeft u daar bijvoorbeeld legborden, patchpanelen en stekkerdozen bij nodig? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, net als die voor kabelmanagement en andere onderdelen. Voor 19 inch servers en andere apparatuur, net als in 10 inch. Heeft u hulp nodig bij het inrichten of indelen van de serverkast? Wij brengen er graag advies over uit of zorgen ervoor dat u de producten zo snel mogelijk in huis heeft. Bestel online eenvoudig alles wat u nodig heeft voor het indelen en inrichten van de patchkast. U profiteert daarmee van onze belangrijke online voordelen. Zowel voor servers als voor de andere apparatuur waar u gebruik van wilt maken. Bijvoorbeeld om barcodes te scannen en om nieuwe netwerkapparatuur aan te brengen. Vanuit een uitgebreid assortiment, zodat u bijvoorbeeld de UTP-kabel die u nodig heeft kunt bestellen.