Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenVerpakking van mijn eerste bestelling vond ik wel wat minder, mijn bestelde legbord was licht beschadigd omdat er losse delen in de doos lagen. Maargoed verder is dat geen probleem om gebruik te maken van het product.
Pluspunten
hele snelle levering. Prima
Verbeterpuntenpatchakastplank zonder schroeven en moeren. Die kunnen alleen per 50 worden gekocht. Misschien een optie om toch de pakketjes die jullie binnenkrijgen van jullie leverancier te verdelen en dan per vier stuks te verkopen
Pluspunten
Ruim aanbood
Verbeterpunten-
Pluspunten
Tijdens het transport was er schade ontstaan aan de patchkast die ik bestelde. Nadat ik dit gemeld had, werd me een nieuwe kast opgestuurd. Goeie service.
duidelijkere website waarin staat welke onderdelen compatible zijn en welke niet.
Pluspunten
Dinsdagochtend besteld. Woensdag om 9:00 uur geleverd. Complimenten.
Geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle en adequate levering
Pluspunten
- Snelle levering. - Beste kwaliteiten. - Top service. - Komen de afspraken na.
VerbeterpuntenKan geen één bedenken.
Pluspunten
Uiterst prettige ondersteuning aanwezig. Goede kennis van producten en meedenkend ten aanzien van wensen van de klant! Super communicatie over order en leveringsproces. Het is dat ik op vrijdag (laat) pas bestelde anders had ik de producten zeker de volgende dag in huis gehad!!! TOP Dus.
VerbeterpuntenIk heb er geen kunnen vinden
Pluspunten
Komen afspraken na. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Pluspunten
oplossing bij een probleem
Verbeterpuntente veel mails na bestelling is bv het materiaal niet in stock
Pluspunten
Goede hulp van chatlijn!
Pluspunten
Duidelijke website; snelle levering; goed op de hoogte gehouden qua verzending ed.
Verbeterpuntengeen. Top
Pluspunten
Patchkast beschadigd tijdens transport, na melding dezelfde dag nog een nieuwe verzonden. Prima op de hoogte gehouden via email en telefoon. Ga hier zeker weer bestellen.
Pluspunten
Heldere en snelle communicatie. en Prijstechnisch zeer goed
Roggeweg 28
6534AJ Nijmegen
Wij zijn uw online specialisten in patchkasten. Vraag ons naar advies of hulp bij de keuze voor de juiste producten en toebehoren. We denken graag met u mee, zodat u kunt vertrouwen op de technische installatie. Wilt u een complete patchkast inrichten en heeft u daar bijvoorbeeld legborden, patchpanelen en stekkerdozen bij nodig? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, net als die voor kabelmanagement en andere onderdelen. Voor 19 inch servers en andere apparatuur, net als in 10 inch. Heeft u hulp nodig bij het inrichten of indelen van de serverkast? Wij brengen er graag advies over uit of zorgen ervoor dat u de producten zo snel mogelijk in huis heeft. Bestel online eenvoudig alles wat u nodig heeft voor het indelen en inrichten van de patchkast. U profiteert daarmee van onze belangrijke online voordelen. Zowel voor servers als voor de andere apparatuur waar u gebruik van wilt maken. Bijvoorbeeld om barcodes te scannen en om nieuwe netwerkapparatuur aan te brengen. Vanuit een uitgebreid assortiment, zodat u bijvoorbeeld de UTP-kabel die u nodig heeft kunt bestellen.