Snel geholpen goede service per mail.
Makkelijk keuze te maken Veel keuze
Beste Edwin, Dank voor uw review. Goed om te lezen dat u het eenvoudig vond om een deur te kiezen en te bestellen via onze website. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deur(en)! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Prima uitleg. Overzichtelijk en helder verwoord Hopelijk is de levertijd korter dan aangegeven…
Beste Koen, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het leuk om te horen dat u onze website duidelijk en overzichtelijk vindt. En ook fijn dat u de informatie op onze website duidelijk vindt. Wij hopen natuurlijk ook dat de deur zo snel mogelijk geleverd wordt! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Gebruik gemaakt van de inmeetservice. Heel goed bevallen en prima geadviseerd. Denken aan de klant en niet alleen aan hun eigen portemonnee!
Beste Chris, Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over onze inmeetservice en dat onze adviseur u vriendelijk en vakkundig heeft geadviseerd. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Had een nieuwe kastdeur nodig en kwam deze website tegen. Het wijst zichzelf, hoogte en breedte, links of rechtsdraaiend en keuze over het beslag. Duidelijk uitgelegd en snel klaar. Nu even wachten op de bezorging ( 2 weken)
Beste Ruud, Bedankt voor uw review. Super fijn dat u het bestelproces als duidelijk en eenvoudig heeft ervaren. We doen natuurlijk ons best om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Hopelijk heeft u uw nieuwe deur snel in huis en heeft u er veel plezier van. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Beste Ibrahim, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze website en dat u het bestellen zeer eenvoudig vond. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
kwalieit van de producten is goed. Communicatie kan wat beter. Ik was in de veronderstelling dat ik een deur had besteld. Blijkbaar was het niet helemaal duidelijk dat de offerte die ik kreeg akkoord was. Ik ging er van uit dat alles geregeld was maar als ik na 5 weken een mail stuur met de vraag wanneer ik de deur kon verwachten bleek dat de bestelling dus niet was door gezet. Ik heb geen herinnering gehad dat ik de offerte moest accorderen. Ik had al wel betaald. Een volgende keer zou ik graag eerdere een reminder krijgen.
Beste Menno, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Ik zie in ons systeem dat onze collega inderdaad wachtte op akkoord van u. Wij vinden het natuurlijk erg vervelend dat u in de tussentijd zat te wachten op uw deur. Onze excuses voor de miscommunicatie en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hopen dat u alsnog veel plezier heeft van uw nieuwe deur! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Zoals hierboven.
Beste Mark, Geweldig om te horen dat u tevreden bent over onze service en de informatie die u heeft ontvangen van één van onze collega's. Wij hopen dat u snel kan genieten van uw nieuwe deur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goed en duidelijk site om deuren te bestellen
Beste John, Dank voor het plaatsen van uw review. Fijn om te horen dat u onze website als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaart. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Prachtige deur besteld. Inmeetservice gebruikt. Zeer vriendelijke en deskundige monteur. Is al de tweede keer dat ik hier een deur bestel. Ben heel blij ermee.
Beste Carina, Bedankt voor uw positieve review. Wat leuk dat u voor de tweede keer bij ons een deur heeft besteld. Wij worden er blij van om te horen dat u ook zeer tevreden bent over onze inmeet- en montageservice en de inmeter/monteiru die bij u is langs geweest. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe deur! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
alles is zeer duidelijk op de website , en ook telefonisch goed geholpen.
Beste Marjon, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u onze website duidelijk vond en dat één van onze collega's u telefonisch ook uitstekend te woord heeft gestaan. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
december ging ik mijn nieuwe deuren hangen. Op een beschadigde en verkeerde deur na, waren de overige 5 deuren goed. Gelijk dezelfde dag het garantieformulier ingevuld en een mail gestuurd om de deur met de verkeerde maat te ruilen. Voor er een keer reactie kwam, was het 16 december. De melding over de beschadigde deur was niet goed aangekomen, dus dat moest opnieuw… 29 december nog geen reactie dus zelf nog maar een keer gemaild. Vervolgens 8 januari pas een reactie… Door mijn mail tussendoor was de melding weer onderaan de ‘stapel’ gekomen. Maar er werd contact opgenomen met de leverancier voor het vervangen van de beschadigde deur. Op 16 januari reactie gehad dat er een vervangende deur was besteld. De verkeerde deur moest ik maar retourneren, dan zou ik geld terugkrijgen. Gelijk gevraagd of ze niet konden ruilen, maar schijnbaar staat ruilen of omwisselen niet in het Gigantisch BV woordenboek en kan je een verkeerde deur alleen retourneren… Ze bleven volhouden dat ik wilde retourneren. Dus maar voor die optie gekozen en de factuur van €75,- betaald voor het ophalen. 29 januari werd de beschadigde deur vervangen en de verkeerde deur meegenomen. Over het meenemen van deuren was de transporteur niet op de hoogte, maar ze zijn meegenomen. Gelijk melding gedaan dat de transporteur niet op de hoogte was van het meenemen, maar dat dit wel was gebeurd en gelijk gevraagd wanneer ik geld terug kon verwachten. 14 februari kreeg ik pas reactie dat het vervelend was dat de deuren niet meegenomen waren (wat ze wel waren…). Na een tegenreactie was het op op 19 februari toch duidelijk dat de deuren meegenomen waren. Alleen nog geen reactie of duidelijkheid wanneer ik het geld terug zou krijgen. Ze gingen navragen of de deuren goed waren aangekomen… Omdat het inmiddels bijna 4 weken geleden is en ik nog geen reactie heb gehad, ben ik nu iedere dag maar aan het bellen… Tot nu toe levert dat nog niks op… Hopelijk heb ik snel mijn geld terug!
Beste D., Bedankt voor het schrijven van uw uitgebreide review. Wij hebben afgelopen tijd te maken met personeelstekort op onze Klantenservice. Hierdoor was onze reactietijd helaas langer dan u van ons mag verwachten. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik zie in ons systeem dat u inderdaad meermaals contact heeft gehad met onze Klantenservice en dat u inmiddels uw geld heeft terug gehad. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en het ongemak. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
De betalings regeling in 3 stappen werkt niet. Van alles geprobeert tot extra limiet verhoging. Maar elke bericht u limiet is niet hoog genoeg. Jammer van dit
Beste Wil, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend om te horen dat de ideal in 3 niet naar behoren werkte. Onze klantenservice kijkt graag met u mee wat er precies mis gaat. U kunt altijd een mail sturen naar [email protected]. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Wel jammer dat je altijd alle stappen dient te doorlopen ook als je een maatwerk met inmeten wil bestellen. Het gevaar met alle stappen doorlopen is dat je mogelijk stappen voor maatwerk met inmeten over het hoofd ziet en je dus met verkeerde deuren opgezadeld wordt. Gelukkig voor ons brachten 2 emails van Robert de oplossing
Beste O., Bedankt voor uw review en feedback. U kunt via onze website een inmeetafspraak maken zonder de configurator te doorlopen. Dit doet u via: www.deurengigant.nl/service/inmeetservice/. Echter begrijpen wij uit uw feedback dat dit misschien niet duidelijk genoeg op onze website staat. Gelukkig heeft onze adviseur Robert u goed kunnen helpen en is alles alsnog naar wens opgelost. Wij wensen u in ieder geval heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Door een foute annulering van mijn kant waardoor mijn bestelling wat rommelig verliep ben ik toch altijd vriendelijk geholpen en met veel geduld. Uiteindelijk is dan ook mijn bestelling goed de deur uitgegaan. Ik kan niet anders zeggen, top!!!
Beste Karin, Hartelijk bedankt voor uw positieve review! Wat fijn dat, ondanks de verwarring door de annulering, alles toch goed is gekomen. En wij vinden het goed om te horen dat u zeer vriendelijk bent geholpen door onze klantenservice om het op te lossen. Heel veel plezier gewenst met nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goede prijs
Beste Wouter, Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze goede service en prijs. We doen altijd ons best om uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs te combineren. Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelde deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Snel, accuraat en oplossingsgericht
Beste A., Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service! Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar dit moet ik toch even kwijt om andere mensen te waarschuwen. Ik heb een deur besteld met een levertijd van 6 weken. Na ontvangst van de deur bleek deze te smal geleverd. Fout van de leverancier, kan gebeuren. Vervolgens 3 weken bezig geweest om de klantenservice een nieuwe te laten bestellen. Iedere keer een week wachten op een reactie. Een paar weken later krijg ik bericht dat de levertijd is uitgesteld en dat ik nog 8 weken moet wachten. Nu wordt de levertijd 6 maanden ipv 6 weken. Het leveren van een tijdelijke deur of een compensatie zit er niet in. Zeeeer slechte service! Pas op deze webshop.
Beste Mark, Bedankt voor uw uitgebreide review. We begrijpen dat deze situatie erg vervelend voor u is en bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging van de deuren en de langere reactietijd van onze klantenservice. Door omstandigheden bij de leverancier kunnen levertijden helaas soms onverwachts oplopen. Ook is het momenteel erg druk bij onze klantenservice, waardoor de reactietijd langer is dan u van ons gewend bent. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wij hopen dat wanneer de deuren geleverd zijn u alsnog kunt genieten van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Het maken van een inmeet afspraak verliep niet soepel en duurde na diverse mailtjes en een telefoontje meer dan een week.
Beste J., Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u onze klantenservice als vriendelijk heeft ervaren. We begrijpen dat het plannen van de inmeetafspraak langer heeft geduurd dan gewenst. Onze adviseurs hebben het momenteel erg druk, waardoor het helaas soms iets langer duurt voordat een afspraak ingepland kan worden. Onze excuses voor het ongemak. We hopen dat alles verder naar wens verloopt en wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Vriendelijk ter woord gestaan Duidelijke uitleg
De adviseur belde en 10 min later stond hij op de stoep,deuren ingemeten en de offerte opgemaakt.
Beste Jannette, Dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat onze adviseurs zo snel kon langskomen en vlot een offerte heeft opgesteld. We hopen dat u straks veel plezier heeft van uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Bestelling met bedrijfsleider ingevoerd, alles op orde, LEVERTIJD 3-4 weken, aanbetaald anders wordt opdracht niet geaccepteerd, anderhalve week later mailtje dat deur niet leverbaar is op kamerhoogte (alles toch in bestelling ingevoerd?), andere deur uitgezocht, week later bevestiging met LEVERTIJD 8-9 WEKEN. Zeer knullig geheel met onverwachte negatieve wendingen.
Beste J.F., Bedankt voor het plaatsen van uw review. We begrijpen dat dit een enorme tegenvaller voor u is en dat de veranderde levertijden en beschikbaarheid frustrerend zijn. Onze excuses voor de onduidelijkheid en de vertraging in het proces. Wij hopen dat u desondanks nog veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Eerst een deur afwachten
Beste Lia, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles tot nu toe naar wens verloopt. We hopen dat de deur helemaal aan uw verwachtingen voldoet en dat u er straks veel plezier van heeft. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Deze jonge dame wist van handelen en had verstand van zaken. Kordatig , vriendelijk en humorvol. Ga zo door met opleiden van personeel
Beste Wessel, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over hoe u bent geholpen door één van onze collega's. We blijven ons inzetten om ons team goed op te leiden en onze service naar een hoog niveau te tillen. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deur(en). Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
13 januari zijn de deuren niet compleet en onjuist gemonteerd. Aangegeven op het opleveringsformulier. Al 2x over gemaild en 2x gebeld. Op emails wordt niet gereageerd en terugbellen door de klachten service gebeurd ook niet. Graag reageren op mijn klacht met ticketnummer 142599
Beste Sybren, Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en het spijt ons te horen dat uw deuren niet compleet en onjuist gemonteerd zijn. Onze klantenservice heeft op 20 januari gereageerd op uw melding onder ticketnummer #141792. Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, dan adviseren we u om uw spamfolder te controleren. Onze collega van de afdeling planning neemt in ieder geval per mail contact met u op wanneer de nieuwe deur wordt verwacht bij onze transporteur. Wij hopen dat - wanneer de juiste deuren zijn geleverd en gemonteerd - u alsnog veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.