Goed bedrijf

Snel geholpen goede service per mail.

Makkelijk

Makkelijk keuze te maken Veel keuze

• Beoordeel het betaalproces

Overzichtelijke site met volop keuze en uitleg om de klant duidelijk te voorzien van informatie

Prima uitleg. Overzichtelijk en helder verwoord Hopelijk is de levertijd korter dan aangegeven…

• Beoordeel het betaalproces

Uitstekende ervaring en zeer klantvriendelijk en kundig!

Gebruik gemaakt van de inmeetservice. Heel goed bevallen en prima geadviseerd. Denken aan de klant en niet alleen aan hun eigen portemonnee!

Duidelijk en snel

Had een nieuwe kastdeur nodig en kwam deze website tegen. Het wijst zichzelf, hoogte en breedte, links of rechtsdraaiend en keuze over het beslag. Duidelijk uitgelegd en snel klaar. Nu even wachten op de bezorging ( 2 weken)

• Beoordeel het betaalproces

Kan eigenlijk niet gemakkelijker zou je denken

• Beoordeel het betaalproces

Het kan allemaal wat sneller

kwalieit van de producten is goed. Communicatie kan wat beter. Ik was in de veronderstelling dat ik een deur had besteld. Blijkbaar was het niet helemaal duidelijk dat de offerte die ik kreeg akkoord was. Ik ging er van uit dat alles geregeld was maar als ik na 5 weken een mail stuur met de vraag wanneer ik de deur kon verwachten bleek dat de bestelling dus niet was door gezet. Ik heb geen herinnering gehad dat ik de offerte moest accorderen. Ik had al wel betaald. Een volgende keer zou ik graag eerdere een reminder krijgen.

• Beoordeel het betaalproces

Uitstekende service en goede uitleg

Zoals hierboven.

Duidelijk gebruiksvriendelijk

Goed en duidelijk site om deuren te bestellen

• Beoordeel het betaalproces

Uitgebreide keuze en alles is makkelijk te regelen.

Prachtige deur besteld. Inmeetservice gebruikt. Zeer vriendelijke en deskundige monteur. Is al de tweede keer dat ik hier een deur bestel. Ben heel blij ermee.

We zijn fantastisch geholpen

alles is zeer duidelijk op de website , en ook telefonisch goed geholpen.

• Beoordeel het betaalproces

Al sinds 1 december bezig over verkeerde deur…

december ging ik mijn nieuwe deuren hangen. Op een beschadigde en verkeerde deur na, waren de overige 5 deuren goed. Gelijk dezelfde dag het garantieformulier ingevuld en een mail gestuurd om de deur met de verkeerde maat te ruilen. Voor er een keer reactie kwam, was het 16 december. De melding over de beschadigde deur was niet goed aangekomen, dus dat moest opnieuw… 29 december nog geen reactie dus zelf nog maar een keer gemaild. Vervolgens 8 januari pas een reactie… Door mijn mail tussendoor was de melding weer onderaan de ‘stapel’ gekomen. Maar er werd contact opgenomen met de leverancier voor het vervangen van de beschadigde deur. Op 16 januari reactie gehad dat er een vervangende deur was besteld. De verkeerde deur moest ik maar retourneren, dan zou ik geld terugkrijgen. Gelijk gevraagd of ze niet konden ruilen, maar schijnbaar staat ruilen of omwisselen niet in het Gigantisch BV woordenboek en kan je een verkeerde deur alleen retourneren… Ze bleven volhouden dat ik wilde retourneren. Dus maar voor die optie gekozen en de factuur van €75,- betaald voor het ophalen. 29 januari werd de beschadigde deur vervangen en de verkeerde deur meegenomen. Over het meenemen van deuren was de transporteur niet op de hoogte, maar ze zijn meegenomen. Gelijk melding gedaan dat de transporteur niet op de hoogte was van het meenemen, maar dat dit wel was gebeurd en gelijk gevraagd wanneer ik geld terug kon verwachten. 14 februari kreeg ik pas reactie dat het vervelend was dat de deuren niet meegenomen waren (wat ze wel waren…). Na een tegenreactie was het op op 19 februari toch duidelijk dat de deuren meegenomen waren. Alleen nog geen reactie of duidelijkheid wanneer ik het geld terug zou krijgen. Ze gingen navragen of de deuren goed waren aangekomen… Omdat het inmiddels bijna 4 weken geleden is en ik nog geen reactie heb gehad, ben ik nu iedere dag maar aan het bellen… Tot nu toe levert dat nog niks op… Hopelijk heb ik snel mijn geld terug!

In 3 stap

De betalings regeling in 3 stappen werkt niet. Van alles geprobeert tot extra limiet verhoging. Maar elke bericht u limiet is niet hoog genoeg. Jammer van dit

positief

Wel jammer dat je altijd alle stappen dient te doorlopen ook als je een maatwerk met inmeten wil bestellen. Het gevaar met alle stappen doorlopen is dat je mogelijk stappen voor maatwerk met inmeten over het hoofd ziet en je dus met verkeerde deuren opgezadeld wordt. Gelukkig voor ons brachten 2 emails van Robert de oplossing

Super tevreden!!

Door een foute annulering van mijn kant waardoor mijn bestelling wat rommelig verliep ben ik toch altijd vriendelijk geholpen en met veel geduld. Uiteindelijk is dan ook mijn bestelling goed de deur uitgegaan. Ik kan niet anders zeggen, top!!!

Perfecte service

Goede prijs

Snel, accuraat en oplossingsgericht

Snel, accuraat en oplossingsgericht

• Beoordeel het betaalproces

Zeer slecht behandeld bij een uitgestelde levertijd en klantenservice slecht bereikbaar

Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar dit moet ik toch even kwijt om andere mensen te waarschuwen. Ik heb een deur besteld met een levertijd van 6 weken. Na ontvangst van de deur bleek deze te smal geleverd. Fout van de leverancier, kan gebeuren. Vervolgens 3 weken bezig geweest om de klantenservice een nieuwe te laten bestellen. Iedere keer een week wachten op een reactie. Een paar weken later krijg ik bericht dat de levertijd is uitgesteld en dat ik nog 8 weken moet wachten. Nu wordt de levertijd 6 maanden ipv 6 weken. Het leveren van een tijdelijke deur of een compensatie zit er niet in. Zeeeer slechte service! Pas op deze webshop.

Vriendelijke klantenservice

Het maken van een inmeet afspraak verliep niet soepel en duurde na diverse mailtjes en een telefoontje meer dan een week.

• Beoordeel het betaalproces

Vriendelijk ter woord gestaan Duidelijke uitleg

Verbazing

De adviseur belde en 10 min later stond hij op de stoep,deuren ingemeten en de offerte opgemaakt.

Grote tegenvaller

Bestelling met bedrijfsleider ingevoerd, alles op orde, LEVERTIJD 3-4 weken, aanbetaald anders wordt opdracht niet geaccepteerd, anderhalve week later mailtje dat deur niet leverbaar is op kamerhoogte (alles toch in bestelling ingevoerd?), andere deur uitgezocht, week later bevestiging met LEVERTIJD 8-9 WEKEN. Zeer knullig geheel met onverwachte negatieve wendingen.

Tot nu toe prima

Eerst een deur afwachten

Geweldig geholpen

Deze jonge dame wist van handelen en had verstand van zaken. Kordatig , vriendelijk en humorvol. Ga zo door met opleiden van personeel

• Beoordeel het betaalproces

Bedrijf komt afspraken niet na

13 januari zijn de deuren niet compleet en onjuist gemonteerd. Aangegeven op het opleveringsformulier. Al 2x over gemaild en 2x gebeld. Op emails wordt niet gereageerd en terugbellen door de klachten service gebeurd ook niet. Graag reageren op mijn klacht met ticketnummer 142599

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.