Een klantgerichte ervaring in de winkel, Het inmeten verliep goed en vragen die we hadden werden goed beantwoord. De correspondentie verloopt op een goede manier.
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Vriendelijke en klantgerichte benadering
Mijn bestelling is nu 2 weken over de afgesproken datum en deurengigant is onbereikbaar
Het bestelproces liep vlot. Wij hebben ook laten inmeten. Hele aardige man die kwam. Hij luisterde goed naar ons en gaf ons goed en deskundig advies.
Nadat ik via Google op de website was beland en daar vervolgens veel verschillende deuren zag van verschillende merken, besloot ik om in de showroom de verschillen te gaan bekijken... Daar door een uiterst vriendelijke en professionele adviseuse geholpen en meteen de deur besteld. Helemaal top, zonder de showroom had ik geen beslissing gemaakt op internet!
Beste Antonia, Hartelijk bedankt voor de positieve feedback , alvast heel veel plezier van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groet Team Deurengigant.nl
Heb bestelling geplaatst.betaald. wilde nog het eea weten. Telefonisch niet bereikbaar. En op de mail wordt niet gereageerd. Misschien dat je nu wil reageren zou fijn zijn.
Beste Ad, Het is momenteel erg druk, gecombineerd met de vakantie van een aantal collega’s hebben we op het moment een uitdaging met de bezetting. Hierdoor hebben we helaas een langere reactietijd dan gewenst. We werken er met z'n allen hard aan om ervoor te zorgen dat iedereen te woord gestaan wordt en alle mails beantwoord worden. Onze welgemeende excuses voor de vertraging. Vriendelijke groet, Team Deurengigant.nl
Snel contact gekregen na plaatsen van reactie op internet. Prima en snelle acties na keuze voor Deurengigant.
Duidelijk
Van het maken van de offerte tot aan de inmeting van de deuren kan ik alleen maar zeggen TOP!!!
Beste Jef, Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het erg fijn om te lezen dat u zo een plezierige ervaring heeft gehad met onze inmeetservice en het advies dat u gekregen heeft. Vriendelijke groet Team Deurengigant.nl
Goed makkelijk en snel alles kunnen bestellen
Aangezien ik weinig verstand heb van het plaatsen van binnendeuren werd ik door deurengigant erg goed geholpen met een duidelijke uitleg wat ze gaan doen.
Fijne begeleiding en adviesin de showroom
Beste P. Coppens, Hartelijk bedankt voor uw review! We vinden het erg fijn om te lezen dat u zo een fijne ervaring heeft gehad in een van onze showrooms. Vriendelijke groet, Team Deurengigant.nl
Service in de showroom in Hoofddorp was erg goed. Vriendelijk en super geholpen. Inmeet service was net zo. Super aardige kerel, veel ervaring en ook nog ter plaatsen advies van hem mogen ontvangen. Deurengigant = aanrader!
voor de tweede x besteld ,eerste bestelling was naar tevredenheid .
Beste John, Hartelijk bedankt voor uw review en welkom terug! Vriendelijk groet, Team Horrengigant.nl
Product wordt met een levertijd van +-5 weken geadverteerd, dag later krijg ik de bevestiging dat de deuren pas 12,5 weken later worden geleverd... gemaild met de vraag voor een oplossing naar andere deuren die wel eventueel in ongeveer 5 weken kunnen worden geleverd en naders annulering van de bestelling. Nog geen reactie gekregen, dus wachten het af..
Ben benieuwd 4 deuren besteld
Direct actie en gelijk een afspraak voor inmeten .
Veel keuze aan diverse deuren. Tijdens het bestellen wordt je met alles geholpen om de juiste deur te bestellen.
Beste Louise, Erg fijn om te lezen dat we er weer een tevreden klant bij hebben! Team Deurengigant.nl
Heldere afspraken en komen de afspraken (tot nu toe) na.
Ben benieuwd of alles klopt maar het bestellen is erg gebruik vriendelijk.
Beste A, Hartelijk bedankt voor de positieve review. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groet, Team Deurengigant.nl
2 nieuwe deuren nodig voor voor verbouwing. Duidelijk en helder advies over mogelijkheden. Op aanraden toch gekozen voor laten inmeten. En dat was maar goed ook. Die kosten heb ik er ruim uit. Een standaard maat deur zou net niet in de sponning hebben gepast. Heel tevreden
Beste Renee, We vinden het altijd fijn om te lezen als klanten een positieve ervaring hebben gehad met onze inmeetservice. Hartelijk bedankt voor de feedback! We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren en graag tot ziens. Vriendelijke groet, Team Deurengigant.nl
6 Oude deuren van 1974 vervangen door nieuwe met fris nieuw deurbeslag. Deuren geleverd in keur RAL9016 (scheelt een hoop verfwerk) Overloop ziet er weer goed uit, meer waarde voor het huis. Deurbeslag moet zelf gemonteerd worden, helaas is dat niet voorbereid. Wel voor de scharnieren en eventueel slotgat. Dus zelf gaten boren voor de deurklink.
Beste APG Putten, Enorm bedankt voor uw review. We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe deuren en dat ze net zo lang mee mogen gaan als de oude deuren. Vriendelijke groet, Team Deurengigant.nl
Eerst telefonisch contact gehad en daarna op lokatie uitleg gehad. Daarna de koop bevestigd
Beste B. Schilder, Hartelijk bedankt voor de feedback en goed om te lezen dat u de bestelling kon afronden na het contact met de klantenservice. Team Deurengigant.nl
De man die kwam opmeten had nog wat tips en adviezen. Had goede apparatuur. Heb vertrouwen in maatwerk
Beste Louis, We vinden het altijd fijn om te zien dat we er weer een tevreden klant bij hebben. Hartelijk bedankt voor uw review en graag tot ziens. Team Deurengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD