Artikel netjes aangeleverd en de monteur heeft alles netjes afgewerkt
Beste Mario, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product en onze service. Wij wensen u nog veel plezier met de deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Mijn bestelling van februari is 5 x verplaatst en uiteindelijk begin december zijn 8 van de 9 bestelde deuren geleverd, waarvan er twee niet goed waren, concrete levertijd nog niet bekend.
Beste Ger, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien inderdaad dat het niet mee zit met de de deuren. Wij vinden dit natuurlijk ook heel vervelend. Wij hebben uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen drie werkdagen contact opnemen. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Jammer dat het zo'n lange levertijd had. We hadden er anders eerder van kunnen genieten. Vwb de levering al mailcontact gehad over controle bij aflevering door de chauffeur. Dat wordt in de mail gezegd te moeten doen, maar de chauffeur werkt daar niet aan mee. De tekst in de mail zal worden bv aangepast is mij toegezegd.
Prima service goede kwaliteit goede maatvoering
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service en onze producten. Wij wensen u veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Kwalitatief goede deuren op tijd bezorgd. Jammer dat een deur iets beschadigd was maar daar komt weer een nieuwe voor terug.
Alles is prima gedaan
Beste Lieske, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met de deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Positief
Hele fijne meedenkende adviseur Mooie deur gekozen. Super gemonteerd, past precies. Ik wist eigenlijk niet dat een deur zo fijn passend en zo soepel bewegend te maken is. Top!
Beste Arco, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en de producten. Wij wensen u nog veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
2 deuren besteld waarbij we bij 1 deur zelf slot plaatsten. Helaas werd slot niet meegeleverd, wel zelfde kosten. 1 deur links en 1 rechtdraaiend, kregen schanieren voor 2 keer rechts. Verder tevreden, ruime keus, nette deuren, levering verliep prima!
Levering was ramp. Verder Lang, rommelig en schade.
Beste Lex, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat dat levering niet naar wens is en dat er sprake is van schade. Wij willen u vragen om per e-mail contact op te nemen met onze klantenservice en een schademelding te maken. Tevens willen wij u vragen om uw ordernummer te vermelden en in deze e-mail foto's te plaatsen van de schade. Onze klantenservice zal dit verder oppakken. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Mijn order werd keurig compleet uitgeleverd en oude deuren konden mee retour zoals was afgesproken. Na het uitpakken bleek dat er bij één deur een stijl was gebarsten ter hoogte van het slot - waarschijnlijk een productiefout. Het duurde even voor ik telefonisch contact kreeg maar toen werd mijn klacht wel snel behandeld en ook afgewikkeld - de fabrikant levert binnenkort een nieuw exemplaar. Keurig!
Alles is goed gegaan en netjes beschermd geleverd.
Beste Merks, Bedankt voor het plaatsen een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent en dat alles goed is verlopen. Wij wensen u nog veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Prima merk deuren, scherpe prijs, vriendelijke site, goede klantenservice, kortom een uitstekend bedrijf.
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Jammer, dat sommige losse houtschroefjes iets te lang waren
Snel, vakkundig, betrouwbaar, kwaliteit
Beste Roland, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service en producten. Wij wensen u nog veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
We hebben de deuren ontvangen. Onderstaand wat punten waar we niet tevreden over zijn: - Beide slotgaten waren te ondiep, omdat we nu de slotgaten dieper hebben moeten maken kwamen de krukgaten ook niet overeen waardoor de krukken nu zwaar naar beneden gaan. - De deur met het matte glas is rond, dat houdt in dat we deur hebben moeten paszagen. Waardoor we de sluitkant zwart moeten schilderen. Voor dit geld hadden we een betere afwerking verwacht. Reactie van de deurgigant, klachten worden alleen in behandeling genomen als de deur er nog niet in hangt. Wat een kutbedrijf.
Beste Ramon, Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij hebben uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen drie werkdagen contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Afgelopen juni zijn er bij mij 4 deuren geplaatst. Na een redelijk lange levertijd i.v.m. drukte zijn de 4 deuren perfect afgevangen. Ik heb ze ook al eerder laten inmeten, omdat 2 deuren geen standaard maat hadden. De monteur was buitengewoon vriendelijk en deed zijn werk concientieus. Nu een half jaar later krijgen we nog steeds opmerkingen over onze mooie deuren. Wij zijn er blij mee.
Zat een lange levertijd op de deuren en toen werd het ook nog een week later. Maar wij zijn wel keurig op de hoogte gehouden. We hebben gelijk nog 2 deuren besteld.
Alles prima verlopen , geen op of aanmerkingen. Had en heb nog steeds VEEL moeite met een bedrag van Euro 406.00 voor het inhangen 7 deuren. Een monteur had ze in 1 uur en 30 minuten er ingehangen. ??????????
Via de website is het makkelijk om je deuren samen te stellen en te bestellen. Het bedrijf is makkelijk te bereiken en je krijgt snel antwoord.
Goed geholpen in de showroom, zeer goed geholpen door Stefan die kwam opmeten.
Deur is netjes geleverd maar verkeerde maat. Wanneer wordt de nieuwe deur geleverd????
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te lezen dat u niet de juiste afmetingen heeft ontvangen. Wij zien dat de juiste deur is besteld en de montage is verzet. U bent hierover geïnformeerd per e-mail. De juiste deur wordt enkele dagen voor montage geleverd. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Expres naar de showroom in Purmerend gegaan om de deuren die we online hadden gezien in het echt te zien en advies te krijgen i.v.m. maatwerk. Goed geholpen en er werd aangeraden gebruik te maken van de inmeetservice. Ook werd ons bij de offerte verteld dat 1 deur enkel nog afgelakt hoefde te worden. Inmeten gebeurde netjes en professioneel. Helaas na een hele lange levertijd (16 weken) bleken een aantal deuren niet correct geleverd. Ook zijn er een heel aantal deuren waarbij je zelf de krukgaten nog moet inboren. Hadden wij graag van tevoren geweten. Dit is helaas niet kenbaar gemaakt tijdens het adviedgesprek en opmaken van de offerte. De deur die enkel nog afgelakt moest worden, is beschadigd en niet volledig zwart gegrond. Leverancier vindt dit acceptabel... Dus je kiest een dure deur, maar moet hem zelf nog oplappen. Erg jammer. Overige deuren die verkeerd waren worden netjes omgeruild, helaas wel weer met een lange levertijd.
Een deur gekocht bij deurengigant inclusief montage. De deur is in eerste instantie scheef en slecht gemonteerd. Ook was de deur niet gekit waardoor de buurman zelfs kan vragen wie de deur had gemonteerd. Uiteindelijk hersteld maar nog steeds erg lelijk gekit. Na 2 jaar blijkt enorme tocht onder de deur vandaan te komen, wat na opnieuw schilderen is ontdekt. Super slechte service waarbij alleen al voor het kijken naar het probleem kosten worden gerekend. Daarnaast wordt onjuiste informatie gegeven over onder ander het tochtprofiel.
Beste Gaby, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet zo tevreden bent over de onze service. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen 5 werkdagen even contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bestelling duurde erg lang, na zelf gebeld tehebben hadden ze het probleem gevonden. Na een paar weken eindelijk de bestelling, waarvan 1 deur beschadigd. Weer nieuwe deur besteld. Weken overheen, de deur was binnen en werd geleverd. Verkeerde deur besteld. Weer bellen en zouden weer nieuwe bestellen. Telefonistes erg vriendelijk maar lachan alles weg. 7 maanden op 6 deuren moeten wachten 4X vrij moeten nemen voor de levering. Al met al slecht bedrijf, slechte service met mega levertijden.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet zo tevreden bent over de service. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen 3 werkdagen even contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD