Mooi eindproduct van Svedex. Zeer professionele plaatsing van de 15 binnendeuren. Keurige aanlevering door transporteur.
ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij deurengigant. de medewerkers zijn zijn vriendelijk en geven je een goed advies. ik ben blij dat ik gebruik heb gemaakt van de inmeetservice en de montage service. Beide heren hebben vakwerk geleverd.
keurig aan de levertijd gehouden, goede communicatie en perfecte aflevering.
lange lever tijd nog steeds geen goede deur al twee keer beschadigde geleverd gekregen nu derde in productie weer lange wachttijd we zijn dan een jaar verder! verantwoordelijkheid wordt ook verlegd naar hun leverancier ipv dat ze deze zelf pakken zoals hoort immers ze hebben de koop gesloten
Beste Sjaak, Bedankt voor het plaatsen van een review. Ik zie inderdaad dat het niet mee zit met de deuren. De lange levertijden en de beschadigingen. Wij vinden dit natuurlijk ook heel vervelend. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen 3 werkdagen contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Eline - Deurengigant.nl
In tegenstelling tot wat de website beweert (5 werkdagen levertijd), meer dan 6 maanden moeten wachten). En dan onvolledig geleverd, want de roedes ontbreken.. Nalevering duurt ook weer een maand, want dit in Tsjechië alsnog eerst gemaakt worden. Wat echt kwalijk is, is dat de belofte van 5 werkdagen levertijd nog steeds op hun website staat!
Beste Bart, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u zo lang heeft moeten wachten. Wij zullen bij onze leverancier de levertijden van onze deuren controleren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de levertijden zoveel afwijken. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen 3 werkdagen contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Eline - Deurengigant.nl
Op de website stond een levertijd van 10 weken. Wij hebben echter van april tot november moeten wachten voordat we eindelijk alles zeven deuren binnen hadden, de laatste deur werd zelfs vier weken na de andere pas geleverd. En daarvan waren de paumellengaten verkeerd geboord zodat de deur niet in het kozijn paste. Hiervoor hebben wij, na een klacht te hebben ingediend, een hele kleine compensatie ontvangen. Deurengigant never again!
Beste Claudia, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen drie werkdagen contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Eline - Deurengigant.nl
Zowel in de winkel als bij het inmeten en tot slot bij het monteren professioneel behandeld.
Beste Frank, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat onze producten en onze service u is bevallen. Wij wensen u nog veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De deuren werden netjes verpakt bij ons afgeleverd.
Beste Ed, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met de deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Na 3 maanden eindelijk m’n deuren en dan zijn er 2 beschadigt. Krijgt verder geen reactie wanneer de nieuwe worden geleverd. Zou belachelijk zijn als we weer 3 maanden moeten wachten. En dan worden de 2 beschadigde deuren ook niet meegenomen. Na de vraag dat ik wil dat ze de beschadigde deuren weer meegenomen moeten worden na de levering van de nieuwe heb ik nog geen reactie.
Beste Yvonne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te horen dat een deel van uw order beschadigd is geraakt. Wij zien dat er nieuwe deuren zijn besteld en dat de beschadigde deuren worden meegenomen door de vervoerder. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen 3 werkdagen even contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wij zijn blij met de service van deurengigant. Alles is volgens afspraak geleverd
Na eigen Meetfout, vriendelijke en snelle afhandeling van medewerkster. Ook de niet geleverde scharnieren werden snel na geleverd. al met al ben ik dik tevreden over jullie bedrijf.
Bestelproces prima. De oude deuren zouden worden meegenomen, echter moest dit zonder deurbeslag. Dit is vermeld aan het einde van het bestelproces en kwam verder niet meer terug in het overzicht van de bestelling. (Terwijl dit toch zeer uitgebreid was). De levertijd was 10 weken. Wij hebben er toen niet meer bij stilgestaan en dus werden de deuren niet meegenomen, tot onze grote frustratie. Uiteindelijk hebben we na enige moeite ons geld terug gekregen. De deuren zijn verder erg mooi en daar zijn we zeer blij mee.
Vrij snelle levering, Er was een vergissing gemaakt bij de levering van het beslag. Super snel hersteld door de lieve telefonisten! Fantastisch
Op tijd en in tip top conditie
Ook de bezorger was stipt op tijd en zeer vriendelijk. De deuren waren voor mijn schoonmoeder, Mw. Groen, in Almere.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Wij wensen u nog veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Zoals de inleiding al aangeeft, zo is het ook.
Uit het ruime aanbod van mogelijkheden een prachtige deur besteld. Deze is keurig netjes volgens afspraak afgeleverd. Prima verpakt, helemaal compleet met alle benodigheden. De afmetingen van de deur waren ook prima. Hoefde niets te schuren, afschaven of aanpassen. Het is een degelijke deur die we daardoor ook in no-time konden plaatsen.
Hoewel het moeilijk kiezen was uit het enorme aanbod, was het aanvragen relatief gemakkelijk en is voldaan aan alle voorwaarden. Een punt van kritiek is wel dat er geen montage-aanwijzingen zaten bij het deurbeslag, hoe de klink te bevestigen, wat te doen als de schroeven niet passen. Dat is wel op te zoeken op het internet, maar dan weer niet bij de Deurengigant zelf en dat vind ik een tekortkoming.
Alles conform afspraak ontvangen, geen enkele rimpeling.
Beste Frans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel fijn om te lezen dat onze producten en onze service u is bevallen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Deuren zijn keurig en goed verpakt. Informeren ook netjes als de levertijd wat uitloopt. Bezorging ook volgens aankondiging.
Beste Wouter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel fijn om te lezen dat onze producten en onze service u is bevallen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Beste Corné, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel fijn om te lezen dat onze producten en onze service u is bevallen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Levering en deuren gewoon goed! Wilden gebruik maken van de deurenophaalservice maar waren vergeten deze er uit te halen,netjes geld terug gestort gekregen.,toppie!!
Beste Jos, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel fijn om te lezen dat onze producten en onze service u is bevallen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
het opnieuw bestellen en leveren van een nieuwe deur ging voor mijn klant een te lange levertijd worden. nadat ik contact heb opgenomen met de deurengigant wordt nu het bedrag gecrediteerd
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet zo tevreden bent over de service. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen 3 werkdagen even contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Revue originale
klant wilt de deur niet meer omdat de levering veeeeel te laat komt. nu kan de deur niet meer afgezegd worden omdat het een maatwerkdeur zou zijn. allerreerst is het gewoon een standaard deur en is twee weken geleden met schade uitgeleverd en meteen een nieuwe besteld welke ik nu wil annuleren omdat de klant de deur niet meer wilt hebben ; kan niet bij jullie!!! Levering deur is pas over 12 weken. zie order 20309259; Jan van Roomen [email protected] graag een reactie.
Zeer slechte klantenservice en onvriendelijke communicatie. De regels worden gezet naar hun eigen hand (waarbij er onwaarheden worden verkondigd op de website en per email omtrent service, leveringsvoorwaarden en -tijden). Kortom, die 2 tientjes dat ze goedkoper zouden zijn dan een echte winkel is het niet waard. Advies; ga naar een betrouwbaardere winkel.
Beste Arjan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet zo tevreden bent over de service en communicatie. Ik heb uw feedback doorgestuurd naar onze klantenservice. Zij zullen binnen 3 werkdagen even contact met u opnemen hierover. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
keurig en nette deur voor een betaalbare prijs. snelle levering
Beste Adrianus, Bedankt voor het plaatsen van een review. Heel fijn om te lezen dat onze producten en onze service u is bevallen! Wij wensen u nog heel veel plezier met de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD