Belachelijk lange lever tijd, heel verl moeten bellen om onze bestelling boven water moeten krijgen. Uiteindelijk niet compleet, delen beschadigd enz.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw review. Helaas kampen onze leveranciers nog steeds met vertragingen. Wij kunnen dit proces niet versnellen. Wel geven wij de levertijd van de deuren aan op onze website om onze klanten zo goed mogelijk te informeren. Wij vinden het heel vervelend om te lezen dat uw bestelling niet compleet was en u een beschadigde deur heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor! Inmiddels is er een nieuwe deur voor u in productie genomen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Had een deur besteld keurig geleverd tussen de afgesproken tijd zeer goed
Prima op de afgesproken tijd geleverd en goed verpakt
Kwaliteit deur prima, maar de verpakking van de glasruitjes was zo beroerd, dat ze gebroken uit de verpakking kwamen.Nieuwe ruitjes besteld en weer beroerd verpakt, maar gelukkig dit keer heel.Wel dus vertraging van de levering. Jammer en is niet nodig.Gewoon deugdelijk inpakken!
Beste mevrouw, Wat vervelend om te lezen dat uw ruiten gebroken waren bij de levering. Onze excuses hiervoor. Wij hebben een melding gemaakt bij onze leverancier betreft het verpakkingsmateriaal. Hopelijk kunnen wij dit in de toekomst voorkomen. Wij hopen dat u wel tevreden bent over uw nieuwe voordeur en wensen u hier nog jarenlang plezier van. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Matig de orgiastische is matig de afwerking was goed de deuren hanger er goed in
Er kwam maar 1 deel van bestelling toe maar ze hebben dit goed opgevolgd door n tweede deel nagestuurd. Betrouwbaar!
Duidelijke website om te bestellen met alle optioes goed aangegeven,. Reële prijzen en kwalitatief goede producten. Ook het bezorgen ging uiteindelijk heel flexibel en prettig. Als ik een puntje moet aangeven is het de levertijd van de deuren, maar dat zit met name bij de fabrikant Svedex in onze geval en nioet bij de leverancier.
Omdat op maat gemaakte deuren niet rechtstreeks bij Svedex gekocht kunnen worden, kwamen wij bij Deurengigant terecht. De adviseurs van Deurengigant kwamen de deuren inmeten, waarna de deuren na enige tijd tot tevredenheid geleverd werden.
Duidelijk website, goede prijs. Wel een hele lange levertijd, maar daar kunnen ze waarschijnlijk weinig aan doen. Ik had wel iets meer uitleg verwacht van de tochtstrip die ik mee had besteld. Nu moest ik zelf uitzoeken, tochtstrip zelf gedemonteerd, om een instel instructie te zoeken op internet.
Prima kwaliteit goeie service en aardige mensen aan de telefoon.
Ik heb 6 deuren gekocht, overigens zonder gratis beslag. Ik had voor de zekerheid gekozen voor inmeten. De inmeter gaf de waarschuwing dat ik de deuren moest aanpassen omdat door de lage vloer de schoten niet zouden passen. De deuren zelf opgehangen en ze passen uiteraard. Vanaf boven gezien was er geen afwijking, wat ik zelf al doorhad. Had ik bijna € 155,00 teveel uitgegeven. Nu bleef het beperkt tot € 65,00 voor een inmeetsessie door iemand die het ogenschijnlijk zelf niet snapt. Goede deuren, maar ik raad iedereen aan zelf te meten.
We hebben 7 opdekdeuren van de bovenverdieping vervangen. De maatvoering samen met Deurengigant Hoofddorp vastgesteld. Alle deuren passen mooi, het aanzicht is erg opgeknapt. De deurgrepen en het deurbeslag moet nog wel zelf gemonteerd worden hiervoor moet er wat gemeten en geboord worden. Één deur had een beschadiging toen hij uit de verpakking kwam deze wordt zonder er een probleem van te maken vervangen door Deurengigant, dat noem ik een prima service !
We hebben een bestelling gedaan van een partij deuren. De levertijd was wel lang, maar dat was bekend. We werden goed op de hoogte gehouden. Toen DEURENGIGANT aangaf dat de deurenpartij er was maakte we een afspraak. De deuren werden goed geleverd en heel netjes binnen gezet. Al met al ……..perfect.
Geleverd zoals besteld en binnen de afgesproken tijd.
Fijn contact inmeetservice prima in ons geval jammer dat de instructies tijdens de productie niet zijn opgevolgd. Dit maakte het afhangen van de deur een stuk bewerkelijker. Dit ongemak is overigens prima opgelost wij zijn voor de inmeetkosten gecompenseerd.
De producten zijn van goede kwaliteit. Het bedrijf is echter slecht bereikbaar en leveringen zijn laat. dan moet je er zelf achteraan. beloftes om te antwoorden, worden niet nagekomen. Op vragen wordt niet, of pas na aanhouden beantwoord. Die communicatie kan echt stukken beter.
Jammer dat er geen deurknop bij zat, die is met de verkoop niet meegenomen en greep de monteur en wij mis !!
De deuren werden vlg’s afspraak geleverd, waren makkelijk te plaatsen en zijn hartstikke mooi, wel ontbraken er 2 cill. plaatjes maar dit wordt ook top opgelost. Kortom DEURENGIGANT heeft evenzeer tevreden klant.
In de winkel prima geholpen. 6 deuren gekocht voor totaalprijs ongeveer 3500 Erg lang wachten op levering. Verkoper heeft contact gehad met onze aannemer ivm welke kant draairichting moest zijn en grote van scharnieren. Bij aflevering 3 verkeerde draairichting en helemaal geen scharnieren. Ook ontbraken de vrij/bezet knoppen en drie klinken waren niet aanwezig. Over en weer bellen/mailen spoedbestelling gemaakt. Ik ben 800 euro verder voor twee dagen werk van aannemer voor het plaatsen van de deuren om ze passend te maken en nu heb ik deuren zonder klinken en daar moet de aannemer ook nog eens voor terug komen.
We zijn goed geholpen in de winkel in Breda. De verkoper was kundig en dacht goed met ons mee. Helaas wel een lange levertijd van de deuren. Wat overigens wel door de verkoper al aangegeven werd. De levering was niet compleet. Er ontbrak een montageset. Na 1 belletje is deze later alsnog verstuurd.
Beste heer, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen in een van onze showrooms. Helaas kampen onze leveranciers nog steeds met vertragingen, waarvan wij het proces niet kunnen versnellen. Onze excuses dat uw bestelling niet compleet was. Gelukkig is dit direct voor u opgelost! Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deuren. Groet, Jody - Deurengigant.nl
17 weken op mijn deuren moeten wachten en dan nog zijn er op de belangrijkste deur (huiskamerdeur) beschadigingen aanwezig.
Beste heer, Bedankt voor uw review. Op dit moment kampen onze leveranciers nog steeds met vertragingen. Helaas kunnen wij dit proces niet versnellen. Wij vinden het erg vervelend dat u naast de vertraging van uw deuren ook nog een beschadigde deur heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Wij hebben een melding gedaan bij onze klantenservice. Deze zal u binnen 72-uur een terugkoppeling geven op de mail! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Tuindeur is perfect en geleverd zoals afgesproken. Zeer tevreden.
Beste heer, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw nieuwe tuindeur. Wij wensen u hier nog jarenlang plezier van. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Jammer dat het 4 maanden moest duren voordat we de deuren geleverd kregen.
Beste heer/mevrouw, We begrijpen dat u het erg jammer vindt dat de levertijd van uw deuren zolang heeft geduurd. Wij vinden het ook jammer dat onze leveranciers nog steeds kampen met vertragingen. Helaas kunnen wij dit proces niet versnellen. Wel hopen wij dat u tevreden bent met uw nieuwe deuren en wensen u hier nog jarenlang plezier van! Groet, Jody - Deurengigant.nl
De deuren werden sneller geleverd als verwacht. Ook de bezorging prima op tijd. Ik ben erg tevreden.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en uw nieuwe deuren! Wij wensen u hier nog jarenlang plezier van. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Netjes afgeleverd op de aangegeven tijd Communicatie per mail verloopt heel goed en netjes
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD