5 Cando en 2 Svedex deuren in april besteld. Verwachte levertijd was eerst week 31. Moest zelf contact opnemen over leverdatum; kort na 15 augustus was afgesproken. Vervoerder heeft geen contact opgenomen, moest ik wederom zelf doen. U gaf de vervoerder de schuld. Wij deden zeken met uw organisatie, niet met de vervoerder, u bent eindverantwoordelijk. Ondertussen bericht gekregen dat 1 van de Cando deuren pas in wk 41 wordt geleverd. Deuren uiteindelik bezorgd op 16 sept, zonder krukgat. Ten tijde van bestelling stond er niet bij dat er geen krukgat in zat. Telefonisch contact gehad, er werd geen oplossing geboden. Dus zelf timmerman moeten inschakelen tegen hoge kosten. Paumellengaten van Cando deuren te dicht op de rand voorgeboord, waardoor de rand bij een aantal deuren is ingescheurd.. Kortom, slechte ervaring, wij gaan nooit meer iets bij uw bedrijf kopen.
Goed geholpen/geadviseerd bij de aanschaf. keurig afgeleverd. Het inmeten en plaatsen is vakkundig gebeurd. Zeer tevreden met de nieuwe voordeur.
Beste heer, Bedankt voor uw review! Wij vinden het erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service, communicatie en aflevering. Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe voordeur! Groet, Jody - Deurengigant.nl
eindelijk een bedrijf dat zijn afspraken na komt en uitstekend werk afleverde. en het dan ook nog eens netjes achter laat. kort om wij zijn een heel tevreden klant
Beste heer, Wat fijn om te lezen dat wij er een tevreden klant bij hebben! Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deur! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Jullie Communiceren niet ! Als een klant een bestelling doet en vooruit betaald ,hoor je hem op de hoogte te houden als je de levertijd met ca 7 weken overschrijd . wij hebben de ander deuren bij een ander besteld. Want ook de mail die wij u toe zonden krijg je geen antwoordt op. Dus jullie zijn geen betrouwbare partner.
Beste heer, Bedankt voor uw review. Wij hebben goede service in hoog vaandel staan en vinden het erg vervelend om te lezen dat u niet op de hoogte bent gehouden van de vertraging van uw order. Onze excuses hiervoor! Wij hebben een melding gedaan bij onze klantenservice. Deze zal binnen 72-uur (uitsluitend van het weekend) contact met u opnemen om na te gaan waar het is misgegaan. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Helaas door de bekende oorzaken vertraagd in levering, maar als we dat niet meerekenen…..top in kwaliteit en levering.
Cando deuren kwamen onverpakt en beschadigd aan!
Beste mevrouw, Bedankt voor uw review. Wij vinden het belangrijk dat alle deuren onbeschadigd worden afgeleverd. Helaas kan dit wel eens misgaan tijdens het transport. Transportschade lossen wij ten alle tijden netjes op. Wij willen u vragen om een mail te sturen naar [email protected] met foto's van de beschadigde deuren en het bijhorende ordernummer. Onze klantenservice zal uw mail spoedig in behandeling nemen en deze doorzetten naar de leverancier. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Als eerste de levertijd, op de website staat vermeld 6-8 weken en dat werden er al 12. Vervolgens krijg je een mail dat het nog eens 6 weken langer duurt. Als je hierop reageert krijg je een mail terug met het niets zeggende antwoord: kunnen we niets aan doen komt door Corona. Vervolgens waren diverse deuren beschadigd dus de kwaliteit viel ook nog eens bar tegen. Voor ons geen deurengigant meer en we raden het andere ook niet aan.
Beste mevrouw, Bedankt voor uw review. Helaas hebben onze deurenleveranciers te maken met vertragingen. Deze vertragingen kunnen wij helaas niet bespoedigen. Wij vinden het belangrijk dat deuren onbeschadigd worden afgeleverd en bieden onze excuses aan dit dit bij u niet is gelukt. Transportschade lossen wij ten alle tijden netjes op. Wij willen u vragen om uw beschadiging met bijhorende afbeeldingen te mailen naar [email protected]. Onze klantenservice zal uw mail spoedig oppakken en beantwoorden. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Uitstel op Uitstel van de levering en steeds moeten vragen wanneer het nu wel komt. Eindelijk geleverd missen er onderdelen en zijn de infreesingen voor het beslag niet correct of missen zelfs. Dit hebben we door een andere leverancier laten oplossen!! Zeker geen vervolg met deze leverancier voor ons overige deuren.
Ik heb 6 maanden gewacht om de meest standaard deuren op de website te ontvangen. Ik werd twee keer gebeld om op de hoogte te worden gehouden van vertragingen in de levering, hoewel ik het volledige bedrag had betaald. Toen de deuren eenmaal waren ontvangen, had een van de deuren de verkeerde maat, omdat deze slecht was gemeten door hun inmeetservice, wat ook extra kost. 9 van de 11 deuren hadden verkeerde scharnieren, hoewel alle scharnieren identiek besteld waren. Om dit probleem op te lossen, moest ik verschillende keren hun klantenservice e-mailen en bellen. Niemand beantwoordt e-mails, je moet bellen. Tijdens het gesprek moesten ze ook nog een keer de kwestie begrijpen, hoewel de monteur zijn rapport met alle problemen had gestuurd, maar niemand het had gelezen. Er is geen indicatie wanneer de nieuwe scharnieren en deur klaar zijn, maar er is een nieuwe montagedatum vastgesteld. Het voelt alsof de leverancier kan doen wat hij wil en Deurengigant heeft er niets over te zeggen. Bovendien moeten de deuren door de koper naar de bovenverdiepingen worden gedragen, aangezien ze maar één monteur sturen die niet alleen een deur op de trap kan dragen. Zeer teleurgesteld over alle rommel. Een positieve noot die Deurengigant een matig gemiddelde geeft, de montage was erg goed en snel, de monteur is een professional.
Helaas zijn er de bekende lange levertijden. Na 10 weken eindelijk geleverd zit er een hele grote scheur in de deur. Daar het tijdens de bouwvak was duurde het afhandelen allemaal wat langer, maar uiteindelijk is er een nieuwe deur geleverd waar ik heel blij mee ben. Helaas moest ik de kapotte deur zelf weggooien niet zo n probleem, maar zonde van de gebruikte materialen.
Zie vorige feedback. Nog steeds geen deur. Weliswaar excuses en is nu hopelijk de goede deur onderweg, maar toch....wat een drama.
Prima maar lang wachten en nog steeds wachten op afwerking!geen sleutel op deur en geen scharnieren!wel prima monteur, denkt in ieder geval mee.
ze leveren een goed product en klachtenafhandeling is perfect
De service is goed, alles netjes geregeld, alleen een half jaar levertijd is toch een puntje van aandacht
Na 3e keer verkeerde deuren (Svedex) te hebben geleverd, lukte het de 4e keer eindelijk. Dus 3 keer voor niets vrij genomen. En dan blijkt ... één deur beschadigd (stukje verf eraf), andere deur kras op het glas. Uiteindelijk na veel aandringen en geduld hebben toch iets van coulance-regeling kunnen afspreken. Maar al met al is de communicatie een drama, net als de klantvriendelijkheid. Adviseer elders te bestellen!
In totaal 9 deuren hadden we besteld nadat we in de showroom waren geweest. 4 geluidwerend en 5 normale. Gelukkig hadden we gebruik gemaakt van de inmeet service. Er bleek meer te meten dan ik had geweten en waarschijnlijk hadden niet alle deuren gepast... Bij het afleveren van de deuren bleken de geluidwerende deuren alleen net zo zwaar te zijn als brandwerende deuren en dat konden de 2 oorspronkelijke scharnieren per kozijn niet aan. Na contact met de klantenservice (erg vriendelijk en meedenkend personeel) kwam er apart een monteur om extra scharnieren aan te brengen in de kozijnen. Gratis! Dat was service vanuit de deurengigant omdat zij daar niets over hadden gezegd bij het inmeten. Ps de deuren zien er prima uit en alles past perfect.
Goed advies.
Levering is niet helemaal goed gegaan maar alles wel naar tevredenheid opgelost
Beste heer, Bedankt voor uw review. Allereerst onze excuses voor de foutieve bewerking in uw deur. Wij vinden het erg fijn dat u tevreden bent met de geboden oplossing en wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deur. Groet, Jody - Deurengigan.nl
Zou 14 weken duren maar binnen 3 weken waren ze echt tevreden
Beste mevrouw, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deuren! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Wij waren erg blij met de vestiging in onze woonplaats Breda. Nog nooit eerder deuren besteld dus was erg lastig. In de vestiging werden we goed op ons gemak gesteld en kregen we goede informatie. We hadden de deuren door het bedrijf laten inmeten zodat we daarin geen fout konden maken. 1 deur was niet juist ingemeten maar hebben we zelf opgelost. Al met al een prima ervaring.
Prima bedrijf en goede kwaliteit deuren
Van begin tot eind alles perfect geregeld ondanks dat 2 deuren vervangen moeten worden
De tochtdorpels onder in de deur hadden we in een borstelversie verwacht in plaats van rubber. Desalniettemin functioneert het goed: bij sluiting deur zet de tochtdorpel zich pas vast.....mooie functionaliteit. We misten wel afdekplaatje voor de deurkozijnen ter hoogte van het slot/deurklink.
Deuren zijn helemaal oké , maar de levertijd werd telkens opgerekt. Uiteindelijk werd dit 6 weken later dan eerste gepland! Duidelijke minpunt.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD