Wij zijn prima geholpen en alles correct geleverd op afspraak via mail Top

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Goede begeleiding en vlotte levering

Goed geregeld

mooie deur

Alleen vreemd wel een slot aanwezig maar geen bijbehorende sleutels!!!!

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Heldere communicatie en prima afhandeling

Goede info vooraf en tijdens het bestelproces!

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Bad quality control and customer service

I have purchased the doors in mid May and received in beginning of September. I have been warned about it in showroom so it was ok for me. I measured everything myself and ordered online, so your company didn’t spend any costs on this purchase. However: 1. when doors arrived, transportation company didn’t know that I have paid outstanding balance via bank transfer a month before the delivery. The link to pay wasn’t working. Your account receivable dept didn’t reconcile the balance or didn’t inform the transportation company. 2. One of the doors was damaged but not much. I have sent a picture hoping that you will come over and fix it. Instead I was proposed to either reimburse and I won’t have a door that I waited for 4 months or order new one and wait another 1-2 months. It was also said that damaged door will be picked up soon. As nothing happened, I just fixed it myself. But the whole experience isn’t nice. 3. Customer service on the phone told me that it’s her last call on Friday… didn’t apologize for the situation.. that’s something super simple to do and not to do (about Friday) but customer experience could be much better. So something definitely to improve.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Bezorging, Montage
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Be more polite and think of alternative way to help customer. Automate your account receivables.

na vele tegenslagen een super resultaat

van begin af aan tegenslagen, deuren uit gezocht bij het opmeten waren die deuren niet meer leverbaar. leveringsdatum afgesproken ging niet door. op de leveringsdatum sta er wel een monteur voor de deur maar geen deuren. nieuwe leveringsdatum wel deuren maar geen monteur. het lijkt wel een soap. maar nu hangen de deuren en ben er heel blij mee.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? dubbel check bij het maken van een afspraak

Verkoop ging vlot maar de service is heel slecht

Verkoop ging vlot maar de service is heel slecht. Bij de aankoop van onze deuren wilde we er een monteur mee bestellen maar de verkoper zei dat dat niet nodig was omdat ze eenvoudig er in te hangen waren dat klopte ook alleen zat er geen gebruiksaanwijzing erbij hoedat de handvaten erop moesten dus een aantal keren heen en weer aan het mailen en telefoneren geweest Tot aan de showroom bezoeken in Breda toe om hier achter te komen die wisten dat in de eerste instandsie ook niet wat ik raar vind. Wij hebben bij alle deuren tochtdorpels genomen daar zat er 1 niet van onder de deur ( wordt nageleverd) en de andere vijf werkte er maar eentje van de andere vier hangen scheef. Wij zijn al een aantal weken bezig met mailen en bellen om dit goed te krijgen en tot de dag van vandaag is dat nog niet gelukt. Er waren een aantal mensen die enthousiast over de deuren waren maar ik heb ze afgeraden om ze te bestellen zolang het bij ons niet fatsoenlijk afgehandeld wordt, Ik wil andere niet door laten maken wat wij op dit moment doen. Als ik het over had mogen doen had ik denk ik een ander bedrijf gezocht. ( als je opbelt wordt je in de wacht gezet en naar een aantal minuten wordt de verbinding verbroken)Dit is niet echt klantvriendelijk

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Bereikbaar zijn telefonisch in de mail snelle beantwoorden nu duurt het soms twee of drie weken

12 weken later dan beloofd!

Heb 9 deuren besteld begin maart 2021. Deze zouden vervolgens geleverd worden binnen 12 weken. Ivm met drukte door Corona.! De deuren zijn laatste week augustus geleverd. Dus gewoon 3 maand te laat en alles wat je krijgt is een super persoonlijk mailtje dat je bestelling vertraagt is. Verder niks. Ik zou hier nooit maar dan ook nooit meer iets bestellen. Om maar te zwijgen van de vertraging wat mijn verbouwing van het huis heeft opgelopen.

• In hoeverre bent u bereid om in de toekomst weer een aankoop te doen bij Deurengigant, of een van onze andere websites? N.v.t.
  • Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Plaatsen van de bestelling, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging

Mooie deuren, top monteur

De bestede deuren zijn erg mooi! Goede kwaliteit, strak en mooi afgelakt. Onze monteur was netjes op tijd. Professioneel, behulpzaam, meedenkend en vriendelijk.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Inmeetservice
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Zeer tevreden en zeker een aanrader!

Alle afspraken bevestigd per mail en telefonische berichtgeving na een wijziging. De inmeting, levering en uitvoering volgens afspraak. Deuren perfect afgehangen en zeer blij met het eindresultaat! Tevens heeft de timmerman alles keurig opgeruimd!

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Levertijd montage duurt erg traag

deuren moeten nog geplaatst worden

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Zeer slechte after sales service

Deur is op tijd afgeleverd, maar de after sale service is uitermate teleurstellend. De deur werd afgeleverd met het slotgat aan de verkeerde zijde van de deur. Direct contact opnemen met de klantenservice via e-mails maar na 3 weken nog geen oplossing. Verantwoording wordt naar de fabrikant doorgeschoven i.p.v. zelf met een oplossing te komen. Ook de opmerking dat ik misschien wel de fout zou hebben gemaakt door de deur op zijn kop te hebben staan toont een zekere minachting naar de klant. Ook telefonische zeer moeilijk te bereiken. Zeer teleurstellend zeker omdat bij het kopen van de deur de klantenservice e-mail binnen een dag reageerde. Uiteindelijk zelf het probleem maar opgelost door de deur te vermaken (beetje jammer voor een nieuwe deur).

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Veel

Kennis uitstekend showroom netjes en degelijk.

Contact was goed levering duurde erg lang dat wisten we maar er kwam nog een maand bij...

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Bezorging

Slechte en onpersoonlijke communicatie

Geen excuses voor enorme levertijd, is ook niet van te voren gecommuniceerd dat het zo lang zou duren, anders had ik voor een andere optie gegaan...

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Communicatie over de status van uw bestelling
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Duidelijkheid

Wel oke

Wel oke, alleen absurd lange wacht tijden

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Alles meer klant op de hoogte houden

Het ging goed.

Kan altijd beter.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging

Levering is naar wens

Goede ervaring

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Eerste datum van levering zou verplaatst worden naar week later volgens mail maar levering vond zonder verder communicatie toch plaats op oorspronkelijke datum,vervelend omdat ik iemand moest regelen voor ontvangst die ik paar dagen ervoor had geannuleerd,maar verders ging het prima

Mooie vernieuwing in ons huis

Na de website bezocht te hebben zijn we naar de showroom in Purmerend gegaan. Daar zijn we uitstekend geholpen (op afspraak). Mooie deuren uitgezocht en inmiddels geplaatst. Verrijking voor ons huis. Kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? moeilijk om de persoonlijke adviseur aan de lijnte krijgen

Geen toevoeging

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Leveringstijd bleek uiteindelijk veel langer dan in de showroom was gezegd. (Dit was voor ons geen probleem) waarschijnlijk komt dit door Corona waarbij levertijd op alles veel langer is.

Service

Waardeloos bij levering blijkt dat helder glas geleverd is in plaats van mat glas ! Dit direct gemeld pas na bijna 2 weken bericht dat glas op voorraad is wordt zsm geleverd . Vandaag bericht dat levertijd uitgesteld is na week 38 . Dit is schandalig hoe moet ik dit na mijn klant overbrengen ? Dit is de eerste en de laatste keer dat ik iets bestel !

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Top kwaliteit, goede en snelle levering!

Site was duidelijk en deuren waren makkelijk te bestellen, de levertijd was vlot en goed gecommuniceerd. Snelle levering aan huis.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Plaatsen van de bestelling, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging

Gewoon goed.

Alles volgens afspraak gegaan.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Plaatsen van de bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Very good door. Totaly satisifed with this.

We really liked the door. its sturdy and according to the specification. The only downside was that the doors did not come with holes for the handles. This was frustrating because we had to hire a handyman to get this done, so that was extra cost.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Communicate clearly that the doors do not come with holes to fix door handles.

Deskundig

Ik ben zeer tevreden over de service van het plaatsen van mijn deuren. Nette deskundige medewerker. Deuren netjes op tijd geleverd.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Net product en goede service

De deuren zien er prima uit. Ik had 2 deuren besteld en wou graag een extra deur in de zelfde levering mee krijgen. Na 1x telefonisch contact te hebben gehad was het keurig netjes geregeld.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD