Top adviezen

Nu besteld. Zeer tevreden. Als het plaatsen net zo goed gaat en netjes, kan er geen timmerman het beter

prima geholpen,

Prima geholpen zowel online (mail) als telefonisch. Duidelijke offerte en site

Inmeetservice is een aanrader

We hebben 6 deuren nodig die allemaal iets andere afmetingen hebben. Super goed ingemeten en geadviseerd door degene die ingemeten heeft.

Goede zoekfuncties en bestel-logica

Ik heb 4 Svedex deuren besteld. Om deze samen te stellen is de Deurengigant webshop behoorlijk beter dan de website van Svedex zelf.

Ervaring

Ervaring met medewerker Deurengigant zijn erg goed. Hij gaf de juiste info zodat het voor mij allemaal duidelijk was. ‘s-middags offerte gekregen met daarop hetgeen hij opgemeten heeft en de prijs. Allemaal keurig geregeld.

Super van Martijn

Tot nu toe goede ervaring, deuren en beslag moeten nog geleverd worden dus wachten nog even af.

• Beoordeel het betaalproces

Bestellen op de website is makkelijk. Alles staat goed beschreven. Nu nog even afwachten hoe de deur geleverd wordt, maar dat zal ook wel goed komen denk ik.

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk en duidelijk

Geen deuren ontvangen

Geen info over levering

Geweldig duidelijk bestelproces

Bestellen gaat vlot en met een duidelijk bestelproces waarbij alle opties duidelijk gepresenteerd en uitgelegd worden.

Levertijd klopt niet

15 maart deuren besteld. Bij de bestelde deuren staat als levertijd 3 tot 4 weken. Het is nu 15 april en ik heb nog steeds geen track and trace ontvangen. De telefonist weet ook niet wanneer ze geleverd worden. Dit komt doordat de verzending en levering uitbesteed is aan een ander bedrijf.

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Prettig gesprek en advies gehad in de showroom in Utrecht. Michel is wezen inmeten keurig op de afgesproken tijd.

NIET DOEN. Je gaat spijt krijgen

Het is ronduit onacceptabel hoe lang het telkens duurt voordat er gereageerd wordt op e-mails. Iedere keer begint het antwoord met dezelfde standaard excuses over een verlate reactie, wat inmiddels totaal ongeloofwaardig overkomt en duidelijk een copy-paste reactie lijkt. Mijn vraag was simpel en had snel afgehandeld kunnen worden, maar ik wacht inmiddels al wéér meer dan een week zonder enig antwoord. Dit gebrek aan opvolging en professionele communicatie is bijzonder frustrerend. Als dit representatief is voor hoe dit bedrijf met klanten omgaat, dan raad ik het absoluut niet aan.

• Beoordeel het assortiment N.v.t.

Goede ervaring

Goede ervaring bij het bestellen van deuren. Ik vind wel dat er veel kosten bijkomen, die mijn inziens ook als service kunnen worden verleend bij een grote bestelling. Zoals de verzendkosten en het inmeten.

• Beoordeel het betaalproces

Goede service en duidelijke uitleg

We zijn vanuit Almere naar de showroom in Utrecht geweest voor vragen, advies en bestelling. Op de website wordt niet vermeld dat je op afspraak moet gaan. Dus konden we met helaas weer naar huis maar wel eea kunnen bezichtigen. We zij wel telefonisch verder geholpen met technische afmetingen voor inboorpaumelles

Alles prima

Alles prima en netjes

• Beoordeel het betaalproces

Alles klopt, goed geholpen en geplaatst

Overzichtelijke site

Configuratie werkt eenvoudig.

Zeer slechte communicatie

Na het inmeten offerte ontvangen, vragen naar aanleiding van offerte worden niet beantwoord.

Deskundige vakmensen.

Mijn ervaringen zijn gebaseerd op het aankoopproces

Goed product, nette prijzen

Goed geholpen in Breda. Goed advies en dienstverlening. Het laten inmeten van de deuren was een schot in de roos, na het zelf zetten van nieuwe kozijnen

• Beoordeel het betaalproces

Hele lieve en aardige meneer kwam inmeten en advies geven

Levering moet nog plaatsvinden maar ik heb alle vertrouwen dat dat goed gaat komen

• Beoordeel het betaalproces

Heel fijn geholpen in de showroom in Breda

De deuren moet ik nog ontvangen. Kan daar dus nog niets over zeggen. Maar ga ervan uit dat ook dat helemaal goed gaat komen.

• Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Goed maar minder goed bij het afrekenen.

Prima geholpen in Breda. Alleen voelde wij ons behoorlijk belaaserd bij het afrekenen of te wel de orderplaatsing. Er word gezegd dat je 25% moet aanbetalen ( dit is wetelijk niet verplicht) en later het restant. Bij het plaatsen van de order krijg je 2 mogelijkheden om te betalen, alles in een keer vooruit of 25 % echter hier moet je dan wel €15,= exstra voor betalen. Dit is belachelijk al je een opdracht plaast van bijna €1.400,00 en ze je verder geen keuze laten. Wij vinden dit ronduit oplichterij en zullen enkel hiervoor voortaan uitwijken naar een andere leverancier. Deurgigant lokt klanten op deze manier in een val. Dus ondanks de goede wil van de verkoper moet de directie wat meer klantvriendelijk zijn. wat ons betreft Deurgigant niet meer gaan kopen.

• Beoordeel het betaalproces

Zeer snelle reacties en erg meedenkend

Het duurde vrij lang voordat we een inmeetafspraak konden krijgen, maar vanaf het inmeten werd er erg snel gereageerd op de mails en werd er extreem goed meegedacht en rekening gehouden met onze wensen.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.