Geweldige service

Wij zochten 7 nieuwe binnendeuren Uiteindelijk via Google bij de deurengigant terechtgekomen, ivm de oude huidige deuren gebruikgemaakt van de inmeetservice. Dezelfde week zijn de deuren ingemeten en kregen we een helder advies . Deurbeslag gratis erbij ( aktie bij minimaal 6 deuren) Nu alles besteld en wachten op levering.

Geweldig!!

Tot nu toe alles volgens afspraak geregeld. Aardig en deskundig gesprek in de showroom. Plezierige medewerker voor het opmeten van de deuren thuis.

• Beoordeel het betaalproces

snelle service uitgebreide keus in deuren zeer meedenkende medewerker

Snelle bestelling

Bestellen is duidelijk en overzichtelijk. Mis alleen de gehele complete bestelgegevens. Bijvoorbeeld. Opdek recht of schuin afwerking. Hierdoor bestond twijfel.

• Beoordeel het betaalproces

mooie website maar soms onhandig

Het zou handig zijn als je van een bepaald deurtype meerdere variaties in 1 keer kunt bestellen. Bijvoorbeeld: type CN12 6x, waarbij je direct kunt aangeven: 3x linksdraaiend met loopslot 1x linksdraaiend met vrij/bezet slot 2x rechtsdraaiend met loopslot. O.i.d.

Goede snelle service

Vriendelijke en snelle service. De website had een korting niet berekend, dat werd snel gecorrigeerd door de klantenservice

Zeer goed bedrijf

Gigantisch slecht

Mijn ervaring met gigant deuren is gigantisch slecht. Geen service, alles met een jantje van leiden afdoen. Je moet alles van te voren betalen, als er dan gebreken zijn heb je pech gehad, los het zelf maar op. Hadden de deuren in laten meten door een (specialist) van gigant deuren. Daarvoor moesten we 700,00 euro betalen. Er paste niet een deur. Enkele deuren konden niet dicht. Als je dan om service vraagt zijn ze niet thuis. Ik zal iedereen afraden bij gigant deuren iets te kopen, als ik hoor dat iemand daar wil gaan kijken zal ik dat afraden en ons verhaal vertellen.

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Van alle kanten goede service

goed geholpen in de showroom en door de man vd inmeetservice

geweldig

goede info bij aankoop . afspraken worden nagekomen bv met de inmeetservice. dus tot nu toe goed . nu alleen nog afwachten hoe de levering en het monteren van de deuren verloopt.

Prima geregeld

Makkelijk te bestellen. Grote collectie deuren. Super vriendelijke meet monteur. Duidelijke bevestiging. Nu nog de levering en montage afwachten. Maar tot nu verloopt alles goed.

• Beoordeel het betaalproces

Goede service en erg vriendelijk

Werden goed geholpen in de winkel, en het opmeten thuis ging ook prima en alles duidelijk uitgelegd

• Beoordeel het betaalproces

Ik heb wat ik nodig heb!@@@

Duidelijk, eenvoudig en snel

De keuze op de website is reuze maar overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen van onze deuren was eenvoudig door de stappen in het bestelproces. De bestelling is gedaan en nu maar afwachten tot ze komen.

Gewoon leuk

Snel en eerlijk

tot nu toe goed

perfect tot nu

Goed advies en ondersteuning

Bestelprocedure eenvoudig en goede ondersteuning van de klantenservice bij vragen.

• Beoordeel het betaalproces

Snelle reactie op de mailtjes

Kennis en service perfect

Goed geholpen ,duidelijke uitleg en behulpzaam

• Beoordeel het betaalproces

Er ging wat mis, maar prima opgelost

De bestelling was niet helemaal goed (geen brandwerende deuren vermeld in de offerte). Maar prima aangepast. Speciale dank voor Stefan!

Prima ervaring

Overzichtelijke showroom in Hoofddorp, waar je te woord wordt gestaan door een vriendelijke medewerker. Geen opdringerige verkoper.

Duidelijke website

Gewoon goed

• Beoordeel het betaalproces

Moet nog is per post verstuurd worden maar verder top

• Beoordeel het betaalproces

Wat een ongelofelijk slecht en vervelend bedrijf

!!LET OP!! Hier word je genaaid! Mijn deur is na 3 maanden gescheurd. Dus niet bij levering. Maar nadat deze afgelakt en afgehangen was Na contact met het bedrijf! (Wat overigens zeeeer stroef verloopt lange wachttijden. Niet te bereiken etc etc) Is bevestigt door de fabriek dat er idd sprake is van een productie fout , Ze waren heel makkelijk en bieden me een omruiling van de deur aan. Nadat ik vroeg naar Kosten die ik heb gemaakt voor het hangen en verven. Van ruim 600€ werd er tot 2x toe gezecht dat ze niet begreep wat ik bedoelde Uiteindelijk na 2 weken contact wilde ze uit coulance 48€ aanbieden sorry maar vind het echt belachelijk dat ik zelf voor de kosten moet opdraaien van een productie fout. OHJA. tijden het laatste telefoon gesprek met *** werd even duidelijk gemaakt dat juridische stappen zinloos zijn tegen het bedrijf. Want in hun voorwaarde staat dat dit niet de verantwoording is van het bedrijf. Dus ***! Props naar jouw ! En ohja! *** van de klanteservice. Ook bedankt! Voor uw begrip het duurde even Koop Je deur bij een betrouwbaar bedrijf en niet bij de grootste en goedkoopste. Want dat zijn ze over de rug van de klant!

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.