Ging makkelijk
Mooie deur volgens afgesproken specificatie voor een redelijke prijs en professioneel gemonteerd! Is echter alleen geleverd in de grondverf en moet nu alleen nog afgelakt worden. Enige opmerking is dat verpakking en oude deur niet worden meegenomen.
Beste Ger, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze inmeet- en montageservice, onze prijs-kwaliteit en de deur zelf. Bij de door u bestelde deur staat vermeld op onze website dat de deur alleen voorgegrond is, en dus moet deze nog afgelakt worden. Ook is het tijdens het bestelproces op onze website mogelijk om aan te geven dat uw oude deuren moeten worden meegenomen. Dit kost €24,95 voor 1 deur, en voor elke extra deur betaald u €5 extra. Wij hopen dat u veel en lang plezier zal hebben van uw deur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
In Breda zijn we in de showroom geweest en werden keurig geholpen. Er is geluisterd naar onze wensen en zo kwamen we tot de offerte en nu opdracht bij uw bedrijf.
Beste M., Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega in de showroom. Alvast heel veel plezier gewenst met de bestelde deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Netjes geholpen, daar werd ruim de tijd voor genomen. Goed geadviseerd. Inmeten thuis was ook een goed advies.
Beste W., Bedankt voor de review. Wat fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent door één van onze collega en u tevreden bent over onze inmeetservice. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goed geholpen!
Op tijd geleverd zonder beschadigingen
Beste Ria, Heel erg bedankt voor het plaatsen van een review. We vinden het erg fijn om te horen dat de de levering goed is gegaan en de deuren naar wens zijn. Veel plezier met de deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
veel keuze. gemakkelijk maatvoering aan te geven of standaard te kiezen, goede keuze in hang en sluitwerk te maken. acceptabele levertijd.
Beste Pier, Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment, bestelproces en de levertijd van de deuren. Wij hopen dat u veel en lang plezier zal hebben van uw deur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
alleen jammer dat bezorgkosten niet meetellen voor de welkomstkorting
Beste Marco, Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het bestelproces via onze website. We nemen uw feedback mee om onze service te verbeteren. Veel plezier gewenst met uw deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl.
Zeer goed geholpen met een paar telefoontjes
Beste Helga, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega. Alvast veel plezier gewenst met uw deur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Uitstekende service
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en assortiment. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goede deuren voor een redelijke prijs goede website
na 2,5 maand nog geen deuren, elke week uitstel, drama, betaald en aan lijntje gehouden, alleen uitstel mails. Geen persoonlijk contact of oplossing
Beste Frank, Wij doen, samen met leveranciers, ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk bij onze klanten te kunnen leveren. We vinden het dan ook heel vervelend om te horen dat uw bestelling al meerdere keren is uitgesteld. Onze oprechte excuses hiervoor. U ontvangt vandaag een mail van onze Klantenservice om de situatie toe te lichten. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Scherpe prijs voor kwaliteitsproducten. Telefonisch goed en snel geholpen.
Beste H.J., Bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega en u tevreden bent over onze prijs-kwaliteit. Heel veel plezier gewenst met uw deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Glaslatten voor het dubbelglas zijn verkeerd geleverd, zit nu al enkele weken op de juiste glaslatten te wachten.
Beste Jan, Wij vinden het erg vervelend dat de verkeerde glaslatten zijn geleverd. Onze excuses hiervoor. Wij hebben gelijk na uw verzoek onze leverancier gevraagd om de juiste glaslatten op te sturen. Helaas moesten deze eerst besteld worden en hadden ze vervolgens een lange levertijd, hierdoor konden de glaslatten nog niet verstuurd worden. Onze Klantenservice neemt spoedig contact met u op om de verwachte bezorgdatum te bevestigen. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Gewoon goed
Beste Henry, Bedankt voor de positieve review. We wensen u alvast veel plezier met uw bestelling. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Website is erg overzichtelijk en het plaatsen van een bestelling gaat makkelijk en is snel voor elkaar.
Beste Joyce, Hartelijk bedankt voor de positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u het bestelproces makkelijk vindt gaan! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Voor de beneden verdieping nu alles besteld jammer genoeg was de kortings code van de vorige bestelling net verlopen nog wel gemaild maar helaas niets meer op gehoord dus de bestelling maar doorgezet zonder korting
Beste Chris, Bedankt voor uw review. We vinden het altijd leuk om te horen dat klanten een tweede bestelling hebben gedaan. We wensen u alvast heel veel plezier met de bestelde deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl.
Jammer datje geen account aan kan maken en bij meerdere deuren bestellen kun je niet reeds bestelde deuren in een boodschappenmand plaatsen. Hierdoor meerdere keren opnieuw alles moeten invoeren.
Beste Kim, Bedankt voor de review en de feedback. We zijn momenteel bezig met het vernieuwen van onze website, de door u beschreven feature wordt hieraan toegevoegd. We wensen u alvast veel plezier met de bestelde deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Super blij met hoe wij geholpen zijn!! Groetjes vanuit Muiden
Beste Saida, Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over service. Alvast veel plezier gewenst met de deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl.
Prima deur en levering is goed verlopen. Minpunt is de "kreukels" die in de grondverf zaten. Zoals het leek was de deur al ingepakt voor de grondverf goed uitgehard was waardoor er "kreukels" in de grondverf zaten. Zelf weer glad moeten schuren en opnieuw in de grondverf moeten zetten. Punt van aandacht vind ik zelf waardoor een simpele voldoende uit mijn beoordeling rolt.
Beste Michelle, Bedankt voor de review. We vinden het vervelend om te horen dat de deur niet uit de verpakking kwam zoals gewenst. We nemen deze feedback dan ook mee, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl.
De deur was na 8 weken nog niet geleverd. Uit mailcontact met de klantenservice blijkt er 'iets mis te zijn gegaan'. De deur kwam zo laat dat onze aannemer al aan een volgende klus bezig was waardoor de deur in de verpakking heeft staan wachten om geplaatst te worden. Helaas bleek dat de de deur te lang was. Deurengigant wilde de deur niet ruilen voor de juiste maat omdat het herroepingsrecht van 14 dagen verstreken is. Dat ik weken voor piet snot zit te wachten maakt ze niet uit en is geen excuus waard, maar als ik om een ruil van een standaarddeur vraag, geven ze niet thuis omdat ik te laat ben met aangeven. Tja, dat komt omdat de timmerman hem niet op het juiste moment kon afhangen omdat Deurengigant niet tijdig leverde. Heel jammer dat zo'n bedrijf geen coulance toont. Kennelijk is het besef van 'service' nog niet doorgedrongen.
Slaapkamerdeur besteld voor kamer kleinkind. Duidelijke site en alles kwam naar voren wat benodigd is. Prima tot zover
Prettige ontvangst, lekkere koffie en goed advies. Zo doorgaan. Wel een benauwde ruimte helaas.
Beste Fam. Lemmens, Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat onze adviseur u goed heeft geholpen. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Tot nu toe zeer tevreden maar iets bestellen en betalen is niet zo moeilijk, ik kan pas zeggen hoe tevreden ik ben als de voordeur er in zit . Gr Koos en Yvonne
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.