TOP!

Goede uitleg in de winkel in Breda door Jasper van Kempen. Wordt tijd voor je genomen en je wordt goed geadviseerd.

Zeer slecht!

Wij hebben 7 nieuwe deuren gekocht bij Deurengigant. In de winkel zijn wij netjes geholpen. Daarna is de ellende begonnen. Bij levering zijn 2 deuren beschadigd en was voor 1 deur de deurklink niet geleverd. Na zeer veel telefoontjes en mails heeft Deurengigant aangegeven de producten opnieuw te bestellen. Dit terwijl de service monteur dit zwart op wit bij plaatsing al heeft ondertekend. Telefonisch worden veel beloften gemaakt die niet worden nagekomen, b.v. wat betreft terugbel verzoeken. De deurklink kon pas maanden later worden geplaatst, dus hebben we uiteindelijk maar zelf gedaan. Vervolgens heeft Deurengigant een compleet verkeerde deur geleverd ter vervanging van 1 van de beschadigde deuren. Deze deur halen ze niet meer op en moet je zelf afvoeren. Nu weer wachtende op een nieuwe deur. Advies ga niet met deze partij in zee!

• Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Ruim aanbod voor een goede prijs!

Ruim aanbod voor een goede prijs!

Duidelijk en snel

De keuze is reuze. Een duidelijke site met duidelijke stappen in het bestelproces.

• Beoordeel het betaalproces

Snel en goed geholpen en te woord gestaan.

Snel en goed geholpen en te woord gestaan.

• Beoordeel het betaalproces

Duidelijke site met groot assortiment

hebben precies de deur die ik wilde hebben.

• Beoordeel het betaalproces

Goede kwaliteit deuren, beslag direct geleverd, en de deuren goed verpakt, en ruim binnen de gesteld

Goed kwaliteit en service, komen gemaakte afspraken boven verwachtingen na.

Fijne site

Fijn en overzichtelijk

• Beoordeel het betaalproces

Beetje bewerkelijk bij grote bestelling

Ik bestelde 13 binnendeuren, in verschillende uitvoeringen. Het is bij het bestellen van meerdere deuren van hetzelfde type bewerkelijk (en soms onduidelijk) hoeveel deurbeslag, scharnieren, etc. je nodig hebt. Ook is het niet mogelijk om je winkelmand op te slaan. Na een nacht moest ik de volgende dag weer helemaal opnieuw beginnen. Wel is het een compleet assortiment en ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van afhandeling van mijn bestelling en de levering.

professionele vakmensen

In de winkel fijn geholpen en hierna thuis ingemeten. Beide medewerkers weten waar ze het over hebben. Nu 4 sterren want ze hebben nog niet geplaatst.

Heel erg tevreden

Afgelopen zaterdag Vanuit Eindhoven naar de mooue showroom in breda gereden. Prima ontvangen. En fijn dat je de deuren life kunt zien. Daarna zijn ze dinsdag thuis door deurenfigant gratis ingemeten. Hele fijne aanbieding. En details doorgesproken. Woensdag de deuren besteld. Kan niet wachten tot ze geleverd worden

Makkelijke site

Alles makkelijk in te voeren afmetingen en opties

• Beoordeel het assortiment N.v.t.

I still need to receive the deur after 1 month

I still need to receive the deur after 1 month

site overzichtelijk

Ik zocht een brandwerende deur en die kon ik zeer snel vinden op de site dus een duidelijke overzichtelijke site.

• Beoordeel het betaalproces

zeer goed meedenken in de en-suite deuren die wij gaan samenstellen.

Gister en vandaag contact gehad met Hans Kiebert. We hebben gemaild dat wij 2 deuren als vaste panelen en 2 deuren als schuifdeuren willen gaan monteren om een en-suite te creëren. Hans heeft ons heel goed advies gegeven en dat hebben we ook opgepakt. Superfijn geholpen !!! Hopen dat de levering er snel is, Dank je wel. Top!!

Professioneel en snel.

Duidelijke website, uitzoeken van 2 deuren was geen probleem incl. hang.- en sluitwerk. Professioneel opgemeten. Monteren moet nog gebeuren.

• Beoordeel het betaalproces

De website is erg duidelijk

Uitstekend vakkundig geholpen

Bij het eerste bezoek kreeg ik zeer uitvoerige voorlichting en documentatie mee, hetwelk thuis in detail kon worden bekeken en besproken. Bij het bestellen was alles zo klaar als een klontje en snel geregeld en besteld.

professioneel en snelle service

duidelijke website en snelle service

Uitstekend geholpen!

Medewerker van Deurengigant heeft me uitstekend geholpen bij het uitzoeken van de diverse mogelijkheden, het proces is efficient en duidelijk, een echte aanrader.

• Beoordeel het betaalproces

Tot hier uitstekende service en duidelijke gang van zake.

Tot nu toe zeer tevreden met goede service en duidelijke uitleg.

• Beoordeel het betaalproces

Overzichtig en makkelijk te bestellen

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

reageren snel op mijn mail

Binnendeur online besteld

Via de website een binnendeur besteld, duidelijke informatie en handige doorloop van alle opties. Een kind kan de was doen.

Professioneel

Professioneel personeel weet waarover ze praten over wat ze aanbieden

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.