Goede uitleg in de winkel in Breda door Jasper van Kempen. Wordt tijd voor je genomen en je wordt goed geadviseerd.
Beste E, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Wij zullen deze doorzetten naar onze collega Jasper. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wij hebben 7 nieuwe deuren gekocht bij Deurengigant. In de winkel zijn wij netjes geholpen. Daarna is de ellende begonnen. Bij levering zijn 2 deuren beschadigd en was voor 1 deur de deurklink niet geleverd. Na zeer veel telefoontjes en mails heeft Deurengigant aangegeven de producten opnieuw te bestellen. Dit terwijl de service monteur dit zwart op wit bij plaatsing al heeft ondertekend. Telefonisch worden veel beloften gemaakt die niet worden nagekomen, b.v. wat betreft terugbel verzoeken. De deurklink kon pas maanden later worden geplaatst, dus hebben we uiteindelijk maar zelf gedaan. Vervolgens heeft Deurengigant een compleet verkeerde deur geleverd ter vervanging van 1 van de beschadigde deuren. Deze deur halen ze niet meer op en moet je zelf afvoeren. Nu weer wachtende op een nieuwe deur. Advies ga niet met deze partij in zee!
Ruim aanbod voor een goede prijs!
Beste H, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het aanbod en onze scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De keuze is reuze. Een duidelijke site met duidelijke stappen in het bestelproces.
Beste P, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het aanbod en de website als duidelijk heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Snel en goed geholpen en te woord gestaan.
Beste Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
hebben precies de deur die ik wilde hebben.
Beste Johan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u de website als duidelijk heeft ervaren en dat u precies heeft gevonden wat u zocht. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goed kwaliteit en service, komen gemaakte afspraken boven verwachtingen na.
Beste Rene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Fijn en overzichtelijk
Beste Mark, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u de website als fijn en overzichtelijk heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik bestelde 13 binnendeuren, in verschillende uitvoeringen. Het is bij het bestellen van meerdere deuren van hetzelfde type bewerkelijk (en soms onduidelijk) hoeveel deurbeslag, scharnieren, etc. je nodig hebt. Ook is het niet mogelijk om je winkelmand op te slaan. Na een nacht moest ik de volgende dag weer helemaal opnieuw beginnen. Wel is het een compleet assortiment en ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van afhandeling van mijn bestelling en de levering.
Beste Wouter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het aanbod en nieuwsgierig bent naar het verloop van uw bestelling. Uw feedback over het bestellen van meerdere deuren en het winkelmandje nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
In de winkel fijn geholpen en hierna thuis ingemeten. Beide medewerkers weten waar ze het over hebben. Nu 4 sterren want ze hebben nog niet geplaatst.
Beste Emo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service in een van onze showrooms als onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Demi - Deurengigant.nl
Afgelopen zaterdag Vanuit Eindhoven naar de mooue showroom in breda gereden. Prima ontvangen. En fijn dat je de deuren life kunt zien. Daarna zijn ze dinsdag thuis door deurenfigant gratis ingemeten. Hele fijne aanbieding. En details doorgesproken. Woensdag de deuren besteld. Kan niet wachten tot ze geleverd worden
Beste Ed, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service in een van onze showrooms als de inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Alles makkelijk in te voeren afmetingen en opties
Beste Cees, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het makkelijk is om uw bestelling naar wens samen te stellen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
I still need to receive the deur after 1 month
Dear Giuseppe, Thank you for posting a review. You indicated that you have yet to receive your order. That's right, the door you ordered has an expected delivery time of five working weeks. This is shown on our website and you have been notified by e-mail. When our transporter has processed your order, they will contact you by e-mail to schedule a delivery date. We hope you enjoy your order. Kind regards, Demi - Deurengigant.nl Beste Giuseppe, Bedankt voor het plaatsen van een review. U geeft aan dat u uw bestelling nog dient te ontvangen. Dat klopt, op de bestelde deur zit een verwachte levertijd van vijf werkweken. Dit is terug te vinden op onze website en u bent geïnformeerd per e-mail. Wanneer onze vervoerder uw bestelling heeft verwerkt, nemen zij per e-mail contact met u op om een leverdatum in te plannen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik zocht een brandwerende deur en die kon ik zeer snel vinden op de site dus een duidelijke overzichtelijke site.
Beste Rens, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u zeer snel heeft kunnen vinden wat u zocht. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Gister en vandaag contact gehad met Hans Kiebert. We hebben gemaild dat wij 2 deuren als vaste panelen en 2 deuren als schuifdeuren willen gaan monteren om een en-suite te creëren. Hans heeft ons heel goed advies gegeven en dat hebben we ook opgepakt. Superfijn geholpen !!! Hopen dat de levering er snel is, Dank je wel. Top!!
Beste Helene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service en het contact met een van onze adviseurs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Duidelijke website, uitzoeken van 2 deuren was geen probleem incl. hang.- en sluitwerk. Professioneel opgemeten. Monteren moet nog gebeuren.
Beste Rene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u de website als duidelijk heeft ervaren en tevreden bent over onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De website is erg duidelijk
Beste Jolanda, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u onze website als duidelijk heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bij het eerste bezoek kreeg ik zeer uitvoerige voorlichting en documentatie mee, hetwelk thuis in detail kon worden bekeken en besproken. Bij het bestellen was alles zo klaar als een klontje en snel geregeld en besteld.
Beste Harry, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
duidelijke website en snelle service
Beste Werner, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u de website als duidelijk heeft ervaren en onze service als snel. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Medewerker van Deurengigant heeft me uitstekend geholpen bij het uitzoeken van de diverse mogelijkheden, het proces is efficient en duidelijk, een echte aanrader.
Beste Ard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u uitstekend bent geholpen! Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Tot nu toe zeer tevreden met goede service en duidelijke uitleg.
Beste Marije, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tot nu toe zeer tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Beste Ron, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat de website overzichtelijk is en het plaatsen van een bestelling makkelijk. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
reageren snel op mijn mail
Beste Hendrik, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Via de website een binnendeur besteld, duidelijke informatie en handige doorloop van alle opties. Een kind kan de was doen.
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het gebruikersgemak van de website. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Professioneel personeel weet waarover ze praten over wat ze aanbieden
Beste Christ, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.