Groot aanbod van deuren met een duidelijke omschrijving.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u onze website als overzichtelijk heeft ervaren en tevreden bent over het grote aanbod. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Informatie is goed te vinden, en professionele hulp beschikbaar op de vestigingen. Door de inmeetservice ben je zeker van een levering zonder verrassingen. Deze beoordeling heeft geen betrekking op de levering, maar puur op het verkoopproces. Het zou beter zijn om de mening uit te vragen na de levering.
Beste P, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de vindbaarheid van informatie, de service in een van onze showrooms én de inmeetservice. Uw feedback over het moment van beoordelen nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Eerst de deur laten inmeten. Deur geleverd. Daarna zou deze geplaatst worden, maar blijkt dat er een dorpel zit waardoor de deur nu met een kier zit. Er moet dus een extra dorpel op geplaatst worden… en ja… daar komen weer kosten bij… terwijl de inmeter had gezegd dat er geen tochtstrip op hoeft, omdat de dorpel de tocht tegenhoudt. Al met al… kan weer tijdje wachten voordat de deur geplaatst gaat worden en ben extra 160,- kwijt.
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat het niet loopt zoals verwacht. Onze afdeling planning is bezig met het inplannen van een nieuwe montagedatum. U wordt zo snel mogelijk hierover per e-mail geïnformeerd. Uw feedback over het verloop van uw bestelling nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Beste Johan, Bedankt voor het plaatsen van een e-mail. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling makkelijk ging en tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Leveren zou sneller kunnen
Beste C, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling. Aan de levertijd kunnen wij helaas niks doen maar wij nemen uw feedback zeker mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Beste Gino, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
site makkelijk in te vullen
Beste Engelbert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het plaatsen van een bestelling makkelijk ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
eenvoudig te bestellen en duidelijke site
Beste N.J.H., Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het eenvoudig is om een bestelling te plaatsen en onze website duidelijk is. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Er is uitstekend met mij meegedacht,aangezien dit mijn eerste bestelling is ,was het toch wel spannend of ik de bestelling wel goed gedaan had.
Beste Gerrit, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze service en voor het eerst een bestelling heeft geplaatst! Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Handige site om als leek een deur te bestellen
Beste Leendert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u de website van Deurengigant.nl als handig heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Scharnieren doen het prima, ook het slot heeft zo te zien geen mankementen. Jammer dat er geen deur is, maar ook geen suggesties over mogelijke leveringen.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u een deel van uw bestelling al reeds heeft ontvangen. Het kan kloppen dat u bepaalde accessoires eerder ontvangt. Dit komt dan omdat dit van een andere leverancier afkomt en rechtstreeks naar u wordt verzonden. Onze transporteur neemt per email contact op voor in het inplannen van een leverdatum. Als u vragen heeft over de levering van uw bestelling, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via [email protected] of telefonisch via 085-2102351. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Binnen enkele minuten gevonden wat ik zoek en gelijk bestellen. Alleen jammer dat de lever tijd wat lang is voor een standaard deur zonder veel extra’s!!! Verder erg tevreden!!!
Beste Roy, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u binnen enkele minuten heeft gevonden wat u zocht. Aan de levertijd kunnen wij helaas niks veranderen maar wij nemen uw feedback mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Via internet gevonden en daarna in de showroom geweest. Super vriendelijk en zeer deskundig advies.
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service in een van onze showrooms. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Verkoper begeleide me goed en liet alles wat voor mij onduidelijk was zien. Wil ook nog meegeven; Wees zuinig en trots op deze medewerkers.
Beste Gerda, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u prettig bent geholpen en tevreden bent over onze inmeetservice. Wij zullen uw leuke review doorzetten naar onze collega. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Na uiteindelijke keuze, is het makkelijk de deur en eht beslag te kiezen die je wilt.
Beste Evert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het samenstellen van de nieuwe deuren makkelijk ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Makkelijk te bestellen maar na afrekening blijft het stil.
Beste Frank, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de communicatie. Wij zien dat u na het plaatsen van een bestelling een e-mail heeft ontvangen dat deze is geplaatst. Binnen enkele werkdagen ontvangt u een e-mail met daarin de verwachte levertijd. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Geen probleem tegen gekomen
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wachten op levering ,dus kan hier nog geen oordeel over geven
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het plaatsen van een bestelling gemakkelijk ging en duidelijk was. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Advies en inmeten van de deuren ging allemaal prima en relaxed. Het personeel is zeer deskundig. Ook worden we d.m.v. mail keurig op de hoogte gehouden van de vervolgstappen.
Beste Joke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat tot nu toe alles naar wens verloopt en u tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Eerst alle info en inspiratie opgedaan via de website. Is zeer gemakkelijk en toegankelijk. Daarna naar de showroom in Breda. Mooie showroom, fantastisch geholpen en goede tips gehad. Kortom perfect.
Beste Johan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u zowel tevreden bent over het gebruik van onze website als de service in onze showroom in Breda. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Prima advies en service, ruime keuze in mooie deuren
Beste Gerard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het gekregen advies en onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
geen probleem om de deur samen te stellen, goede beschrijving van de materialen
Beste Stef, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het makkelijk was om een deur geheel naar wens samen te stellen en de beschrijvingen duidelijk zijn. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Duidelijke bestelstappen
Beste Mike, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging en de stappen duidelijk waren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Zeer goed advies in de showroom in Breda. Alles werd zeer uitgebreid en goed uitgelegd. De offerte is razendsnel ontvangen, ook de aanpassingen daarna werden in flitstempo doorgevoerd. Inmiddels de bestelling geplaatst.
Beste H.F., Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service in een van onze showrooms. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
goede service ook aan de telefoon
Beste Marlies, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze telefonische service en de website duidelijk is. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.