Werd keurig te woord gestaan en aangezien ik met internet niet zo jo To date ben Werd ik door een medewerkster keurig geholpen waardoor ik mijn bestelling kon plaatsen Zeer goed behandeld en snel afgewikkeld
Beste Sander, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service bij het plaatsen van een bestelling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Opmeter was er al binnen een week
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeetservice en dat deze snel heeft plaatsgevonden. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling, met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik heb soepel en snel de gewenste deur uit kunnen kiezen. Deze werd vlot en correct bezorgd.
Beste Sanne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u snel de gewenste deur uit kon kiezen en tevreden bent over de snelle en correcte bezorging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Mooie deuren voor een mooie prijs, goede uitleg hoe je zelf de maten moet of kunt in meten
Beste Gerard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de scherpe prijs en de uitleg. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Gewoon goed.
Beste F, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wij hebben via Stefan van Deurengigant.nl Hoofddorp 4 nieuwe binnendeuren besteld. Hij gaf ons duidelijk en goed advies en was zo eerlijk om te zeggen dat wat wij wilden, niet kon met de uitleg erbij. Met dit advies waren wij heel blij want anders hadden we met deuren gezeten die niet sluitend waren geweest. Nu is het wachten op de levering maar tot nu toe zeer tevreden.
Beste N, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service in een van onze showrooms. Wij zullen uw leuke review doorzetten naar onze collega Stefan. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Snellen opmeting en correcte uitleg hoe het verdere verloop wordt afgehandeld.
Beste Ton, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Een maand geleden in de showroom een vrijblijvende offerte gekregen en ik vind het persoonlijk erg fijn dat zo'n offerte dan ook echt vrijblijvend is. In de tussentijd geen telefooontjes of mails gehad. De prijs was ook erg scherp, dus de bestelling is nu geplaatst.
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service in een van onze showrooms én onze scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Vakkundige inmeting gedaan. door zeer vriendelijke man.
Beste Eddie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Je kunt een deur niet eens ruilen ivm verkeerde maat. Zit nog ongeopend in de verpakking
Beste Tanja, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met onze service. De door u bestelde deur kon inderdaad helaas niet worden geretourneerd. Dit is zowel in de beschrijving als de voorwaarden te vinden op onze website. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Niet de goedkoopste we de uitgebreidste. Doen ook geen concensens mbt korting.
Beste Marcel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de mogelijkheden op onze website. Uw feedback over extra korting nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Omdat we de deuren eerst echt wilden zien, zijn we naar de showroom in Hoofddorp geweest. Daar werden we zeer prettig ontvangen, en hebben we ook de eerste offerte laten maken. Meteen de eerste werkdag daarna nam de inmeetservice al contact op om een afspraak te maken. Ook daarmee een prima ervaring. Het bestelproces daarna was ook erg eenvoudig, top.
Beste Martine, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service in onze showroom in Hoofddorp als onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
makkelijk te doorlopen keuzelijst om de juiste deur te bestellen
Beste Michelle, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het bestellen gemakkelijk en snel ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Veel keuze Goede prijs / kwaliteit verhouding
Beste Laurens, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de prijs en kwaliteit verhouding. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Makkelijke site om producten te bestellen.
Beste Ton, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het gemakkelijk was om producten te bestellen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede website met duidelijk en eenvoudig bestelproces
Beste Linda, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u het bestelproces duidelijk en eenvoudig vind. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik heb besteld en aanbetaald maar ik krijg geen bevestiging dat ik een aanbetaling heb gedaan en wat ik besteld heb. Dat zou wel zo fijn zijn.
Beste Klaas, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling gemakkelijk ging. U geeft aan dat u graag een bevestigingse-mail zou willen ontvangen. Deze is direct na de aanbetaling naar u verzonden. Ook is er inmiddels een e-mail met de verwachte levertijd naar u verzonden. Wellicht zijn de e-mails in de spam terechtgekomen. We willen u vragen om dit te controleren. U kunt altijd contact opnemen met onze collega's van de klantenservice, zij kunnen de e-mails opnieuw naar u toesturen indien gewenst. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.
Deuren moeten nog geleverd worden en dan kan ik meer zeggen.
Beste Niek, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tot nu toe tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
We kregen keurig de duidelijke bevestiging van onze bestelling en betaling. Na een dag al een indicatie wanneer de bestelling te verwachten valt.
Beste Jpf, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Prima geholpen door verkoper Stefan.
Beste HJ, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service in onze showroom in Hoofddorp. Wij zullen uw leuke review doorzetten naar onze collega Stefan. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Beste P, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u (alvast) veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
heb deur besteld maar blijkt toch niet de juiste te zijn , heb daarover gebeld omdat ik dan een andere wil bestellen maar krijg geen info over de reeds afgenomen deur… gr harry reuvekamp
Beste Harry, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet de juiste deur heeft besteld en nog niks heeft gehoord naar aanleiding van het telefonisch contact. Wij hebben u een e-mail toegestuurd zodat wij u verder kunnen helpen. Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
alleen heb ik direct na betaling gebeld dat de verkeerde worden geleverd, het zal worden aangepast, maar heb nog geen nieuwe offerte ontvangen. Hoop maar dat het goed gaat.
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling prima ging. Wij zien dat er contact is geweest met een collega van de klantenservice en dat dit is afgerond. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Vooral de inmeet service is een aanrader
Beste Frans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeetservice en deze zou aanraden. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik heb regelmatig gebeld met verschillende vragen en elke keer werd ik goed geholpen en het gegeven advies heeft mij erg geholpen. Er werd mij een inmeetservice geadviseerd en achteraf heb ik hier geen spijt van. Als ik het advies niet had opgevolgd dan zou ik nu tegen flinke problemen aanlopen door achteraf gezien een onjuiste berekening van mijn ingehuurde timmerman. Ik heb een hele fijne
Beste Shabbier, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service door onze collega's van de afdeling klantenservice én de inmeetservice. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.