Fijn geholpen
Beste S., Dank voor uw review. Goed om te lezen dat u goed bent geholpen door ons personeel en dat u over het algemeen tevreden bent over onze service. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Deskundig en bereid mee te denken.
Beste N., Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het heel fijn om te lezen dat u onze medewerkers deskundig en vriendelijk vind. Wij hopen dan ook dat u heel veel plezier zult hebben van uw nieuwe deur(en). Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Geen probleem.. alles soepel verlopen en goede kwaliteit
Beste R Visser, Dank u wel voor het plaatsen van uw review. Fijn om te horen dat u over het algemeen zeer tevreden bent. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Deur werd aangeleverd zonder deurklinken Vervoerder gebeld Klantenservice: "zal wel niet besteld zijn" Ik moest mail sturen met orderbevestiging ? gevraagd om het probleem snel op te lossen: resultaat wordt over 1 1/2 week opgestuurd. Zelf op onderzoek gegaan- materialen op voorraad vestiging Breda Zelfde dag naar Breda gereden en probleem opgelost. gevraagd om deurklinken naar Breda te sturen. Resultaat..... deurklinken bij mij aangekomen ( Moet ik ze weer in Breda zien te krijgen) Al met al : Vergissen is menselijk Maar werknemers die betaald worden om de klant te helpen en dit niet doen is een Management nalatigheid !!
Beste J.P., Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat deurbeslag niet is meegeleverd. Onze klantenservice heeft na uw melding contact opgenomen met de leverancier van het deurbeslag, die vervolgens het deurbeslag heeft opgestuurd. Helaas hebben wij te maken met een levertijd. Fijn dat u zelf het probleem heeft kunnen oplossen door dit op te halen bij onze showroom in Breda. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Deuren snel en netjes afgeleverd, helaas zijn bij twee deuren de tochtvaldorpel niet uitgefreesd en bij drie deuren heeft de lak niet goed gehecht waardoor er ruwe vlekken op zitten die erg opvallen. (Afgelakte complete deuren besteld) Netjes het klachtenformulier ingevuld en een mail gestuurd, na 5 werkdagen nog geen reactie. Bij telefonisch contact kreeg ik te horen dat ik moest wachten op een mail vanuit de 'klachtenservice' maar ook nu nog niks gehoord.
Beste Mike, Dank u wel voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat de deuren niet volledig naar wens zijn. Onze klantenservice heeft het momenteel erg druk en doet zijn uiterste best om elke klant binnen een paar werkdagen te woord te staan. Onze excuses voor de latere reactie. Ik zie dat u inmiddels antwoord heeft gekregen van onze Klantenservice. Wij hopen dat de problemen snel opgelost worden. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
goede prijs, fijn geholpen in Breda, vervolgtraject na inmeten een beetje rommelig, offerte driemaal aan moeten passen.
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat u goed bent geholpen door één van onze collega's in Breda. Wij zullen uw feedback met de betreffende inmeter bespreken, zodat het in het vervolg minder rommelig gaat. Onze excuses hiervoor. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goede service.
Beste Tjeerd, Dank voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en onze klantenservice/adviseur u snel antwoord heeft gegeven op uw vraag. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Zowel in de showroom in Breda als bij het inmeten thuis kregen we duidelijk advies over de aanschaf van binnendeuren.
Beste Jan, Dank voor het plaatsen van uw review. Wij zijn blij om te horen dat u zowel goed geholpen bent in onze shworoom in Breda als door onze adviseur bij uw thuis. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe binnendeuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Binnen een paar dagen alles geregeld nettjes en professioneel geholpen
Beste Gunther, Dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen door één van collega's tijdens onze inmeetservice. Wij hopen dat u heel veel plezier zal hebben van uw nieuwe deur(en)! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Duidelijke instructies hoe de draairichting moet zijn. En bovenal zijn de prijzen voor de deuren/beslag etc zeer goed.
Beste E., Bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed om te horen dat de instructies op onze website waren en dat onze prijzen scherp vond. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Beste G., Bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed om te horen dat u over het algemeen tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw bestelling. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Erg mooie manier met duidelijke uitleg over de deuren hoe je ze moet meten ook compleet makend met scharnieren nu effe afwachten hoe ze geleverd gaan worden maar de eerste indruk is super goed
Beste Ingmar, Dank voor uw review. Goed om te horen dat u tot nu toe zeer tevreden bent over onze service en dat u alle informatie op onze website ook duidelijk vond. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Het uitzoeken en bestellen van de gewenste deur gaat heel eenvoudig via Deurgigant. We kijken nu al uit naar de levering!
Beste Pim, Dank u wel voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u het bestellen via onze website eenvoudig vond. Wij hopen dat de levering en montage net zo spoedig gaat verlopen. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Nette en vlotte inmeting, met goed en duidelijk advies. Duidelijke, gespecificeerde offerte. Betaalproces makkelijk en duidelijk. En nu geduldig wachten op de levering.
Beste Sandra, Dank voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze inmeetservice en het advies dat onze inmeter heeft gegeven. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Snel en goed geregeld
Beste Leon, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u alles duidelijk vond en tevreden bent over onze prijs-kwaliteit. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Site werkt zeer duidelijk, aanvullende vraag zeer goed beantwoord door de klantenservice. Ik vind het prijstechnisch ook een goede aanbieding.
Beste André, Bedankt voor uw review. Super fijn dat u tot nu toe zeer tevreden bent over zowel onze website, als onze klantenservice en onze prijzen. Wij wensen u alvast heel veel plezier met de nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Klantenservice = behulpzaam en vriendelijk Bestellen via site = klantvriendelijk, makkelijk en duidelijk Ben nu benieuwd naar de deuren :)
Beste Jeritza, Dank voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het heel fijn om te zien dat u zowel zeer tevreden bent over onze klantenservice als onze website. Wij hopen dat de deuren helemaal naar wens zullen zijn. Alvast heel veel plezier gewenst ermee! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Het is een goede keuze van mij geweest om iemand te laten komen voor het inmeten van 4 deuren. Had ik dit niet gedaan, dan had ik verkeerde deuren gekocht. De deskundigheid van de monteur/inmeter heeft mij geholpen om de juiste deuren en materialen te bestellen.
Beste Mirjam, Dank voor uw review. Heel fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over inmeetservice en de inmeter u goed heeft kunnen adviseren over de deuren. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Tot nu toe is mijn ervaring positief. Een medewerker is langsgekomen om in te meten. Daarna heeft hij duidelijk uitgelegd wat ik kan verwachten als ik overga tot bestellen. Daarnaast heeft hij mij geadviseerd om een ander merk deur te nemen. Dit advies heb ik opgevolgd . Zoals afgesproken kreeg ik later een mail met daarin de offerte. Deze was overzichtelijk. Gelijk op de link gedrukt om de bestelling in orde te maken Nu maar afwachten of de rest (deur plaatsen e.d.) ook goed verloopt.
Beste H.J., Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review. Goed om te horen dat u tot nu toe zeer positief bent en onze inmeter u goed te woord heeft staan. Wij hopen ook dat de montage van de deuren helemaal goed zal verlopen en u uiteindelijk zeer tevreden zal zijn over uw geplaatste deuren. Mocht u tussentijds nog vragen hebben dat u kunt altijd contact opnemen met ons. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Heldere site, handige offertemogelijkheid. Alleen jammer dat de link om offerte om te zetten naar bestelling niet werkte, daardoor moest ik alles opnieuw invoeren.
Beste Maarten, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u onze website duidelijk vindt en de offerte aanvragen ook makkelijk vond gaan. Jammer dat er kleine bug in de website zat waardoor de knop niet werkte. Wij zullen dit doorgeven aan onze ICT afdeling. Alvast veel plezier gewenst met uw bestelling. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ik ben tevreden met de inmeetservice en toelichting van uw monteur, de prijs is alleszins redelijk en ben blij met de afgesproken levertijd.
Beste Remco, Dank voor het plaatsen van uw review. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze inmeetservice en de prijs van de deuren. Wij hopen dat de montage net zo goed zal verlopen. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Alles duidelijk
Beste J.D., Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over de geleverde deur(en) en de snelle levertijd. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw bestelling! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
We zijn uitstekend geholpen. Ook fijn dat er iemand langs komt om de deur in te meten en dat deze deur later ook gemonteerd wordt. Alleen jammer dat je alles al moet betalen als de deur thuis gebracht wordt, vóórdat deze gemonteerd wordt.
Beste J., Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u zeer tevreden bent over onze inmeet- en montageservice. Wij hopen dat de plaatsing van de deuren ook spoedig zal verlopen. Alvast heel veel plezier gewenst met uw bestelling. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ik heb al mijn deuren via Deurengigant laten vervangen door Svedex deuren. Nederlandse top kwaliteit voor een prima prijs. Ook de bezorgdienst Zwanenburg transport is perfect en levert de deur netjes en voorzichtig af. Een dikke aanrader
Beste Jelle, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat u zeer tevreden bent over uw nieuwe deuren en hoe de levering van de deuren is verlopen. Wij hopen dat u heel veel plezier zal hebben van uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Overzichtelijk website en eenvoudig te bestellen!
Beste Martin, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed om te lezen dat u onze website duidelijk vindt en het bestellen ook goed is verlopen. Alvast heel veel plezier gewenst met uw bestelling. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.