Beste Hanny, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Prima en snel geregeld
Beste Gerhard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Komen gewoon hun beloftes niet na.
Beste Werner, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. De deellevering is helaas toentertijd niet in gang gezet omdat onze collega's van de klantenservice in afwachting waren van uw bevestiging per e-mail. Wij hopen dat u, ondanks de ontevredenheid, veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Na een zeer succesvolle vervanging van alle binnendeuren hoopten we op een zelfde success voor de vervanging van onze voordeur. Jammer genoeg zijn de tijden veranderd. De kwaliteit van de producten zijn nog steeds goed maar de communicatie met het personeel is er beduidend op achteruit gegaan. Iedere keer er zelf achter heen bellen omdat er een vertraging in de levering is begon behoorlijk irritant te worden. De order is bijna uitgevoerd. Of er nu een vervolg order aan zit te komen betwijfel ik jammer genoeg.
Beste P A F, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling en de communicatie. Wij nemen uw feedback mee om onze processen te optimaliseren en hopen dat u blij bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De informatie was goed. Hebben wat pech met de levering. Er waren 2 deuren beschadigd, maar dat zal wel goed komen
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. U geeft aan dat er twee deuren beschadigd zijn geleverd. Wat vervelend! Wij zien dat u een e-mail heeft gestuurd naar onze collega's van de klantenservice. Wij vragen hen om uw klacht zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Wij gaan ervanuit dat uw klacht naar tevredenheid zal worden opgelost. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Schitterende service , voldoen aan afspraak.
Beste D, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede ondersteuning bij het bepalen van de keuze. Alle details werden meegenomen bij het inmeten en de levering was ruim voor de oorspronkelijke verwachting..
Beste Ad, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat uw bestelling sneller is geleverd dan verwacht. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
We hen zeven maanden op de deuren moeten wachten, terwijl er vier (is al behoorlijk lang? Op de site was aangegeven. Van de zeven deuren waren er ook nog eens twee van beschadigd. Al met al geen goede ervaring.
Beste Louis, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u langer op uw bestelling heeft gewacht dan verwacht. U geeft aan dat er twee deuren beschadigd zijn geleverd. Wat vervelend! Wij zien dat uw klacht in behandeling is bij onze klantenservice. Wij gaan ervanuit dat deze naar tevredenheid zal worden opgelost. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Enige is dat je wat geduld moet hebben . Maar ook tijdens je geduld wordt je na je bestelling perfect op de hoogte gehouden via de mail tot aan de bezorging.
Beste Ron, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het bestellen goed ging en u tevreden bent over de communicatie. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
website is een drama. kiezen voor brievenbus frezen of slotkast frees is niet te kiezen. hiervoor moet worden. gemaild
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over onze configurator. Het klopt dat u een e-mail kunt toesturen met uw wensen, onze adviseur kan de offerte vervolgens aanpassen naar wens. Wij nemen uw feedback mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goed bedrijf.
Beste Bjorn, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Keurige afhandeling bestelling. Goed afgeleverd. Prima deuren.
Beste Martin, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het bestellen makkelijk ging en uw bestelling goed is afgeleverd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Plaatsing goed. Bij de aanschaf was niet duidelijk genoeg gemaakt dat de oude deuren niet worden meegenomen.
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de montageservice. Uw feedback over onze oude deurenservice zullen wij meenemen om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
3 dezelfde deuren besteld, 2 van de 3 waren goed geleverd. de opvolging hiervan is matig. Gedurende 2 weken geen bericht ontvangen over de levering van de laatste juiste deur. De door het keuze systeem geadviseerde deurgat stoppers passen niet in de geleverde deuren. Uiteindelijk wordt de tweede deur ruim 2 weken later geleverd en mag ik de deurstoppers zonder de verzendkosten zelf te hoeven betalen terugsturen en krijg ik het bedrag voor de deurstoppers terug. Daarom krijgt Deurengigant een Goed cijfer en is de uiteindelijke communicatie met het bedrijf erg prettig. Een punt om aan te werken is de opvolging van de acties aan de klant en deze niet zo lang in het ongewisse te laten.
Beste Robbert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de oplossing voor de verkeerd geleverde deur en de stoppers. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Makkelijke en overzichtelijke site en een zeer goede service. Telefonisch ook goed bereikbaar, en mail verkeer wordt snel beantwoord.
Beste Harrie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk dat u tevreden bent over onze service en bereikbaarheid. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Alles vlot te bestellen. Levering op volgens afspraak. Uitstekende producten.
Beste Herman, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het bestellen vlot ging, de levering volgens afspraak en dat u tevreden bent over de producten. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Na wat problemen is alles netjes opgelost. Dik tevreden.
Beste Richard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u dik tevreden bent! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede service. Na misverstand over levering van onderdelen, onmiddellijke reactie door medewerkster. Keurig afgehandeld.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
een goede service en prima afgeleverd.
Beste Theo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service en over de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Mooi optijd van te voren even gebeld , zoals was afgesproken..netjes binnen gezet, vriendelijke chauffeur
Beste Sander, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de bezorging van onze vervoerder. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
bij bestelling zou mijn deur 14 weken duren , het zijn er inmiddels 16 of 17 geworden , de bestelling heeft zolang geduurd , dat mijn klant inmiddels is afgehaakt , en dat ik nu moeite gaan om mijn geld terug te krijgen , want ik moest die deur bij bestelling wel vooraf betalen . en ik weet niet of ik dat geld nog wel van die klant terug krijg
Beste Matthijs, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer dat u langer op uw bestelling wacht dan verwacht. De bestelde deur is een maatwerk deur en het herroepingsrecht geldt helaas niet voor op maat gemaakte producten. Wij nemen uw feedback mee om onze processen te optimaliseren. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik heb schade op 1 van de deuren, en wacht op een passende oplossing. Vorige week 2 keer 25 in de wacht gestaan en niemand gesproken. Tevreden over de deuren en de monteur, echter de service is zeer matig.
Beste Jordy, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de deuren en de montageservice. U geeft aan dat een van de deuren schade heeft. Wat vervelend! Wij zien dat uw klacht op dit moment nog loopt. Wij zullen uw e-mail doorzetten naar onze collega's van de afdeling service en herstel en hen vragen u zo snel mogelijk te informeren. Uw feedback over de telefonische wachttijd nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Deuren zijn zeeg goed geleverd. Door de chauffeur binnen gezet en ze waren heel goed verpakt. Top bedrijf.
Beste Ineke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering en de verpakking van de deuren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Eerst zou het 14 weken duren daarna 21 weken, gelukkig is daar niet overheen gegaan. Ze zijn mooi en netjes. Lastig dat ik de deurstijl moet laten aanpassen voor het magneetslot Levering was jammer dat ze niet 2 meter verder wilde lopen
Beste Danielle, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de mooie deuren. Uw feedback over de levertijd en de vervoerder nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.