Eenvoudig en duidelijk

Overzichtelijk website en eenvoudig te bestellen!

top service

Snelle reactie op vragen

• Beoordeel het betaalproces

Goed bedrijf, komen inmeten, goede prijs/kwaliteit

De deuren die ze leveren zijn van goede kwaliteit, komen afspraken na en zijn deskundige mensen.

zeer makkelijk te bestellen

Als je de goede maat neemt van je kozijn en eventueel oude deur is het zeer eenvoudig de deur te bestellen. Je wordt door het menu meegenomen met eenvoudige vragen. Aan het eind van je het menu heb je de juiste deur besteld.

• Beoordeel het betaalproces

Tot nu toe zeer positief, de bestelling is gedaan en nu wachten op de levering en plaatsing.

nog niet van toepassing

Ok

Goed en duidelijk

Fijne begeleiding

Wij hebben onze deuren besteld bij Deurengigant Hoofddorp. Onze maten van deuren en wensen waren niet helemaal standaard. Maar wij zijn heel fijn geholpen in Hoofddorp

• Beoordeel het betaalproces

uitstekende hulp bij bestelling en communicatie

Opnieuw na 7 jaar dezelfde schuurdeur besteld, ivm rotten door zwam. Prima hulp ontvangen tijdens invullen van de website, omdat het dezelfde deur is en dus een paar dingen niet nodig heb, oa. het draadglas en wel het slotgat wilde laten infrezen zoals eerder gedaan. Prima communicatie, zowel met helpdesk als de man die offerte en bestelling heeft opgesteld. Ik ga ervan uit dat de verdere bestelling en levering net zo goed gebeurt al in 2017 en tot zover als nu. Prima bedrijf.

Mijn ervaring is super.

Prettige website en communicatie met de verkoopafdeling.

Prettige behandeling, wel foutjes in eerste offerte

Prettige behandeling, wel foutjes in eerste offerte

• Beoordeel het betaalproces

Deur was eenvoudig samen te stellen via de wizard

Alles ging vrij soepel via de wizard en je kan hier duidelijk alle mogelijke configuraties bekijken. Jammer dat hij een keer vast liep en ik alles opnieuw moest aanklikken. Maar dat is het enige minpuntje

• Beoordeel het betaalproces

Goede opvolging van de bestelling en betaling

Zeer goede ervaringen en perfect en eerlijk.

goede begeleiding

goed geholpen door Jasper van Kempen, hij neemt de tijd voor je.

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Verkoop is super, bereikbaarheid is minder

Sales is geweldig, adequate reacties en acties. Telefooncentrale is nors, afwijzend en heeft geen affiniteit met de commerciële wereld.

“Standaard” deur op maat

Mooi dat je een “standaard” deur op maat kan bestellen. Configurator werkt niet lekker omdat men op moment van het zoeken naar een deur een systeem software aanpassing had. Mooie showroom, goed en snel geholpen.

• Beoordeel het betaalproces

Snelle service en duidelijke uitleg

Snelle service, advies en duidelijke uitleg bij inmeten.

Correct, duidelijk, netjes

Zie hiervoor. Verder weet ik het niet. Ik dacht te komen bij een winkelboulevard, maar het was een industrieterrein (Purmerend). De verkoper (hr. Kieberts) was duidelijk en netjes. De inmeter (Guido) idem en natuurlijk terzakekundig. Verdere afhandeling typisch van nu, via site, mailtjes, etc. Liever een en ander bij een winkel in de buurt, maar dat is waarschijnlijk 'ouderwets', maar dat geldt ook voor andere dingen. Telefonische toelichting op iets (gisteren), was prima door de juffrouw.

• Beoordeel het betaalproces

Makkelijk bestellen, Goede kwaliteit.

We hebben eerder besteld bij deurengigant, en dat is goed bevallen. Dus nu weer een bestelling geplaatst. Afwerking is super. Inhangen en klaar!

goede en snelle reactie

Het betreft hier inmeten van de deur wat erg deskundig is gedaan en zeer vriendelijke benadering

prima geregeld tot zover

had even nagebeld met de klantenservice om te checken of de deuren die ik nodig had, op een redelijk termijn geleverd konden worden. en ben erg vriendelijk te woord gestaan en alle info gekregen die ik wilde.

• Beoordeel het betaalproces

Mooie deuren en ruim assortiment, onduidelijke planning/bestelproces

In maart hebben wij deurengigant in hoofddorp bezocht en een eerste offerte goedgekeurd. Daarna liep de planning aan onze kant iets uit waardoor het inmeten 13 mei pas plaatsvond en daarna hebben we 2 weken tijd verloren vanwege onduidelijkheden in de finale offerte en miscommunicatie (duurde erg lang voordat wij reactie kregen op onze vragen). Hierdoor zitten we zeker 2-3 weken zonder deuren in ons nieuwe huis. Vrij vervelende vertraging, waar deurengigant ook geen versnelling in heeft kunnen brengen. Hopelijk zal het resultaat het wachten straks waard zijn…

• Beoordeel het betaalproces

Prima geholpen in de winkel (Breda). Ook de inmeet service verliep uitstekend, offerte werd hier nog eens duidelijk uitgelegd. Heb meteen de order geplaatst.

10 dagen levertijd is 3 maanden geworden

Ik wacht nog steeds

• Beoordeel het assortiment N.v.t.
  • Beoordeel de configurator N.v.t.
  • Beoordeel het betaalproces N.v.t.

Bestelling eenvoudig, alleen lastig dat ik niet makkelijk vanuit de winkelwagen terug kon om verder te winkelen.

• Beoordeel het betaalproces

Duidelijk en makkelijk te bestellen

Je wordt duidelijk door het proces geleid zodat je zeker weet dat je het juiste besteld. Geen 5 sterren omdat ik een levertijd van 7 weken net iets te lang vindt maar dit is bij iedereen die deze deur aanbied.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.