Na bestelling keurig ingepland en uitgevoerd conform afspraak en eigen verwachtingen hierin!
Beste Karel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelling. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Momenteel geen deur ontvangen. Wacht nog steeds op een telefoontje of een mail van Deurgigant klantenservice.
Beste Ilyas, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u in afwachting bent van contact met een van onze collega's van de klantenservice. U geeft aan dat u geen deur heeft ontvangen. Wij zien in het systeem dat u de deur heeft geweigerd bij levering. Wij zullen uw review doorzetten naar onze collega's van de klantenservice en hen vragen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bezorging was goed. Deuren prachtig!
Beste Barbara, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u blij bent met de prachtige deuren en de bezorging. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik heb 11 deuren vervangen in mijn huis. De communicatie na bestelling verliep zoals je mag verwachten. Bij levering bleek echter dat er een deur was beschadigd, wat niet aan deurengigant lag, maar aan de leverancier van de deur zelf. Een tweede deur kwam eveneens beschadigd aan. Dit resulteerde erin dat ik de beschadigde deur tijdelijk toch heb moeten gebruiken. Daardoor kon ik het hang en sluitwerk niet meer onbeschadigd verwijderen. Gedurende al deze problemen die buiten hun schuld lagen, heeft deurengigant mij uitstekende service gegeven en is alles netjes opgelost. Als het goed gaat, zijn mensen blij, maar het is pas echt een goed bedrijf wanneer er bij tegenslag ook goed wordt gehandeld. Dat is bij deurengigant in vertrouwde handen. Bedankt, en warm aanbevolen!
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost. Wij wensen u heel veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik ben echt tevrede over de gang van zaken
Beste Edwin, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en onze scherpe prijs. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Op de site doen of het op voorraad is en in werkelijkheid 2 manden moeten wachten, geen telefonisch contact mogelijk en mail contact duurt 1 week
Beste J, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer dat u langer op uw bestelling heeft gewacht dan verwacht. Helaas is er een vertraging ontstaan bij de fabrikant waardoor u langer heeft gewacht op uw bestelling. Wij hopen dat u, ondanks het langer wachten, veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Netjes en snel
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wij hebben gekozen voor 10 nieuwe binnendeuren. Het advies bij het inmeten was professioneel. Afspraken zijn allemaal nagekomen en communicatie ruim voldoende. Nette. aardige en zorgvuldige monteur die alle deuren keurig heeft vervangen. Wij kunnen Deurengigant dan ook van harte aanbevelen
Beste Roelof, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeet- en montageservice en onze van harte aanbeveelt! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De deuren zijn netje, goede kwaliteit en worden netjes door de chauffeur binnen gezet.
Beste Rene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service, de deuren en de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Heel leuk geholpen, prima advies en uitstekende materialen en niet te vergeten en heel goede bezorging en controle op materiaal bij aflevering.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze services, producten en de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De monteur heeft de deuren prima geplaatst, maar de in meting van de buiten deuren was fout, gevolg: weer wachten op de deuren, winter in met tochtige oude deuren. Daardoor huis minder geïsoleerd.
Beste Annemiek, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze montageservice. U geeft aan dat het inmeten van de buitendeuren niet helemaal goed is gegaan. Wat jammer! Wij gaan ervanuit dat de klacht naar tevredenheid wordt opgelost. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Van de showroom tot aan afhanging woonkamer deur alles perfect en netjes afgehandeld.. Allemaal vriendelijk en alles netjes geïnformeerd op de email.
Beste JJ, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service in een van onze showrooms, als onze inmeet- en montageservice. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Toch sneller geleverd.snel antwoord.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent en dat uw bestelling sneller is afgeleverd dan verwacht. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Deur bestd in juni en in september pas geleverd
Beste Josip, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent over de levertijd van de deur. Alle Svedex deuren hebben een verwachte levertijd van circa 13 werkweken, zo ook de deur die door u is besteld. Wanneer u een deur op onze website selecteert, ziet u direct aan de rechterkant de levertijd. Wij hopen dat u, ondanks het wachten, veel plezier heeft van de deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goed persoonlijk advies gekregen over de telefoon. Levering deur duurde wel lang en was tot 4 keer toe wel vertraagd.
Beste Sjoerd, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de telefonische service. Uw feedback over de levering en de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bestelling is netjes afgeleverd. Na het ontvangen van de leveringsbevestiging hebben wij per mail aangegeven dat het voorgestelde aflevermoment niet paste. Later werd er telefonisch contact opgenomen of het levermoment schikte maar had men de mail niet gelezen. Nieuw levermoment ontvangen en binnen aangegeven tijdvak geleverd.
Beste Chris, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat de bestelling in goede orde is afgeleverd. Uw feedback over de communicatie van de vervoerder nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik werd niet geinformeerd over de vertraagde levering. Ik moest daar zelf 3x achteraan. Ik heb ook een mancomelding gedaan een daar tot op heden niets van gehoord of een nalevering ontvangen. Zeer slecht service. Ik kan de deur dus nog steeds niet plaatsen.
Beste P.E., Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat het niet loopt zoals verwacht en u niet tevreden bent over onze service. Wij zien inderdaad dat u een e-mail heeft gestuurd betreft een klacht. Wij zullen uw review doorzetten naar onze collega's van de klantenservice en hen vragen om zo snel mogelijk te reageren op uw e-mail. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.
7 deuren besteld en door Deurengigant laten inmeten. Alles past perfect. 2 sets deurklinken waren te weinig geleverd en deze zijn na 1 telefoontje netjes nagestuurd. Prima dus.
Beste Rene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u blij bent met de deuren en onze service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe mooie deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Als er op de offerte een eindbedrag staat verwacht ik ook dat dit het totale bedrag is, helaas klopt dit niet want als je niet in 1x betaald komen er nog rembours kosten bij dit staat niet aangegeven op je offerte (dus je betaald een voorschot en bij de chauffeur de rest + rembourskosten)
Beste Miranda, Bedankt voor het plaatsen van een review. U geeft aan dat de rembourskosten niet aangegeven staan op de offerte. Echter is dit wel het geval, zo ook op uw offerte. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede services
Beste K.R., Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de services en dat de deuren mooi en naar uw zin zijn. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik had verkeerde paumelle besteld en ik heb de juiste thuisbezorgd gekregen. Verder een prachtige deur van uitstekende kwaliteit en zeer goed verpakt.
Beste Eugene, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de prachtige ontvangen deur. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede service en snelle levering. Vakkundig gemonteerd.
Beste Ellen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeet- en montageservice én de snelle levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Een perfecte deur als hij dicht is. Maar open (in mijn situatie veel het geval) een ander verhaal. De zijkanten zijn in tegenstelling met de voor- en achterkant mat uitgevoerd met aan de ene kant (natuurlijk op ooghoogte!) een toch wel storende merknaam en aan de andere kant een scheve en te diepe niet meegespoten infrezing voor het in dit geval loopslot waardoor de voorplaat niet mooi gelijk met de zijkant valt. Verder zou een witte voorplaat mijns inziens passender zijn bij een in mijn geval alpinewit gespoten deur. Ook zou een meegeleverd sluitplaatje in dit geval service verhogend zijn.
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u het zeker vier sterren waard vind. U geeft aan tegen verschillende dingen aan te lopen wanneer de deur geopend is. We willen u vragen om een e-mail te versturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer en uw klacht zo uitgebreid mogelijk te beschrijven. Ook willen wij u vragen om duidelijke foto's van de klacht toe te voegen aan de e-mail. Onze collega's van de klantenservice kunnen u verder helpen. Wij bieden ook zeker sluitplaatjes aan. Deze kunt u zelf selecteren tijdens het bestelproces. We zien uw e-mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bij levering diverse beschadigen geconstateerd...met de chauffeur erbij,foto,s gemaakt, ook de chauffeur..wij hebben deze doorgemaild .en tot op heden niks vernomen,en dat zal ook wel niet gebeuren.
Beste Richard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u beschadigingen heeft geconstateerd. Wij zien in het systeem dat u inderdaad een e-mail heeft gestuurd naar onze collega's van de klantenservice. Wij zullen uw review naar hen doorzetten en vragen om zo snel mogelijk op uw e-mail te reageren. Wij gaan ervanuit dat uw klacht naar tevredenheid zal worden opgelost. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Makkelijk te bestellen, kwaliteit deuren prima, duidelijke afspraken met betrekking tot bezorging vriendelijke bezorgers.
Beste Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het bestellen gemakkelijk ging en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de deuren én de snelle bezorging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.