Top product
Beste IJsbrand, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met het product. Wij wensen u veel plezier van de mooie deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Offerte in de winkel laten opstellen en na een paar weken met 1 druk op de knop de offerte verstuurd, binnen 3 weken hadden wij onze deuren. Het jammer is wel, dat er geen advies is gegeven over de keuze van het glas. Het glas wat wij hebben gekozen is, is niet schoon te maken en dat hadden zij ons wel mogen vertellen, dan hadden wij voor ander glas gekozen.
Beste Irma, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het laten opstellen van een offerte en het bestellen van uw deuren gemakkelijk ging. Uw feedback over het glas nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wenst u nog advies over het schoonmaken en onderhouden van de gekozen glassoort? Dan willen wij u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail via [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Onze collega's van de klantenservice kunnen u meer informatie geven. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Mooie deuren , nette levering Verkeerd deurknoppen geleverd werden gelijk met de post de goeie gestuurd 2 dagen later in huis prima service
Beste Cees, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en levering. Wij zetten uw compliment door naar onze collega's in Breda. Wij wensen u veel plezier van uw mooie nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
keurig
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent en de bestelling netjes is bezorgd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De deuren zijn op de afgesproken datum geleverd, en op de plek zoals afgesproken.
Beste Drift, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat uw bestelling op tijd en volgens afspraak is geleverd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Hoewel de levertijd wel wat lang was is het eind resultaat fantastisch, De deur past precies en het hang en sluitwerk zag er prachtig uit. Het enige wat ik zelf moest doen was gaten boren en het sluitwerk monteren.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat het eindresultaat fantastisch is! Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
eenvoudig zelf te bestellen en in te meten
Beste Pieter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u zeer tevreden bent en het plaatsen van een bestelling gemakkelijk ging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Heb me deuren ontvangen en met montage service diegene die mijn deuren moest monteren werkt netjes en was zeer vriendelijk. Heb er wel wat lang op moeten wachten maar dat was van te voren wel gemeld. Al met al ben ik blij met het eindresultaat. Blijft zo door gaan zorg ook voor goede communicatie.
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en monteur. Uw feedback over de communicatie zullen wij meenemen om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Er staan ook enkele negatieve ervaringen bij de reviews maar bij ons is alles goed gegaan, erg blij mee.
Beste Carla, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De deuren zijn afgeleverd zonder beschadigingen, en zijn erg mooi. Ze paste perfect, zijn echt een aanwinst in onze woonkamer. Enige wat verbeterd kan worden is de in mijn ogen de extreem lange levertijd. Wat de reden daarvan is weet ik niet. Misschien kan daar nog wat gewonnen worden. Maar ik ben een uiterst tevreden klant. Bert Erkelens.
Beste Bert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Fijn om te lezen dat u uiterst tevreden bent. Uw feedback over de verbetering van de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Prima service goed geleverd zonder enig probleem
Beste Karin, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze services. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bij het bestellen van onze deuren zijn wij professioneel geholpen, na alle afspraken te hebben gemaakt hebben wij met een offerte de winkel verlaten. De deuren zijn op tijd, voor de montage datum, geleverd, Ook is er een professioneel monteur geweest die de deuren heb geplaatst. Al met al een goede service en bekwame vakmensen
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met onze services. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Deur werd keurig geleverd op afspraak maar die levertijd hè.
Beste Pim, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat de levering van de deur goed ging. Uw feedback over de levertijd nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Deuren netjes ingemeten en geplaatst !
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeet -en montageservice. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Snel antwoord op vragen en goede producten geleverd, geheel volgens afspraak. Maatwerk deuren zijn precies goed geleverd. Heldere meet instructies op de website.
Beste Jeroen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en producten. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
7 deuren besteld bij de deurengigant. Alle deuren zijn keurig op de afgesproken tijd geleverd . Zonder schade en alle deuren waren precies op maat. Top!
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service en producten. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
vakkundige verkoop, communicatie en bezorging.
Beste John, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze verkoop, communicatie en bezorging. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede service en binnen de tijd geleverd
Beste Maria, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Na de bestelling duurde het wel een paar maanden voordat de deuren geleverd en geplaatst werden. Maar het resultaat mag er zijn. Vakkundig gemonteerd door een zeer vriendelijke monteur. Zeer tevreden.
Beste Jan WIllem, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent met het resultaat. Wij zullen uw leuke review doorzetten naar onze collega welke bij u heeft gemonteerd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede service snel geleverd deur keurig afgeleverd.
Beste Astrid, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en product. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Precies op tijd als afgesproken..Verder zei hij niet veel,behalve dan bij het weggaan dat hij niks schoonmaakt en niets schoonmaakt.
Beste Wijnand, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat er correct is gewerkt. Uw feedback over de monteur zullen wij doorzetten naar onze collega's. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goed, maar de zijkant van de deuren was niet gegrond terwijl je dat wel ziet. Verder waren het mooie deuren
Beste Charlotte, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de deuren. U geeft aan dat de zijkant van de deuren niet gegrond zijn. Heeft u hierover contact gehad met onze klantenservice? Dit kan per e-mail via [email protected] of telefonisch via 085-2102351. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
prima deuren
Beste Gunther, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de deuren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Correcte levering goeie informatie
Beste Coby, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Inmiddels 10 deuren besteld. 2 achteraf. Montagekosten wel erg hoog voor de 2 deuren plaatsen. Zelfde prijs als voor de eerste 8. Dus daarom geen 5 sterren
Beste Churlie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent en ons ook zult aanraden. Uw feedback over de montagekosten nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.