Goeie webshop voor een mooie binnendeuren

Goeie communicatie over de levering van de deur. We zijn super blij met het resultaat. De deur maakt het geheel echt af! Ruime keuze in deuren en handige keuze opties bij het kiezen van de juiste maten en deurbeslag.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Prima, alles volgens bestelling of afspraak.

Prima, alles volgens bestelling of afspraak.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? N.v.t.

Prima deuren

Bestelling en de uitleg hoe je de op maat gemaakt deuren moet opmeten ging prima. Ook daarna tot en met de levering was prima. Wat ik vreemd vind is dat je maten betreffende klink / slotgat moet opgeven maar dat je gaten toch zelf moet boren. Ook dat is me wel gelukt maar ik had verwacht dat dit ook gedaan was…waarom anders die maten? Bijgeleverde set slot & klink zijn prima maar de montage handleiding was wel erg summier…maar goed dat ik van puzzelen hou.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Montage
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Zie mijn opmerking betreffende slot & klink gaten. Je moet de maten opgeven maar desondanks zelf de gaten beuren

Mijn ervaring met deurengigant is uitstekend, komen afspraken goed na, deurenplaatser erg vriendelijk, werken netjes af, ruimen alles op en prijs kwaliteit uitstekend

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Mooie strakke deur voor betaalbare prijs

Zoals de kop al zegt, echter levertijd had wat sneller gemogen. Doordat het geen standaard maatdeuren waren, was de levertijd ruim 13 weken. En jammer was dat bij het beslag de slotplaat ontbrak

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Mooie deuren voor een goede prijs en zonder beschadigingen geleverd

Zie bovenstaande. Leuke bijkomstigheid is dat er een actie was waardoor het deurbeslag gratis was. Maakt het net iets leuker nog.

• In hoeverre bent u bereid om in de toekomst weer een aankoop te doen bij Deurengigant, of een van onze andere websites? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Plaatsen deuren prima levering was onvolledig.

Bij plaatsing bleek dat de geleverde materialen niet volledig waren.

Bereikbaarheid ondermaats

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Communicatie over de status van uw bestelling
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Eerder de telefoon opnemen. Ik heb op 3 verschillende dagen soms tot 15 minuten in de wacht gestaan. Dat vind ik onacceptabel.

Klantvriendelijk

Goede afhandeling van verkeerd geleverde accesoires.

goed met een min.

bestellen en inmeten was goed en makkelijk, de instalatie van de 7 deuren was 2 dagen voor ingepland maar de timmerman heeft het in 1 dag gedaan en dat zie je ook wel op sommige kleine puntjes dat het geen zin had om de volgende dag nog terug te komen om het netjes af te maken en dat is jammer, wat ook vervelend is, en daar heb ik na een mail nog geen antwoord op gehad, dat het opleveringsformulier door de timmerman zelf ondertekend is terwijl dat toch door de klant gedaan moet worden.......dus over het algemeen goed maar met met een min.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? zie beoordeling

Prima levering alleen wat lange levertijd

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Levertijd versnellen

Goede communicatie over bestelling

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en uiteindelijk werd deze op tijd geleverd, volgens afspraak. Het product was van goed kwaliteit en onbeschadigd.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Niets

Prima prijs kwaliteit

Prima website duidelijk omschreven alle onderdelen overzichtelijk

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Goed met uitzondering van levering en monteren.

Levering en monteren een paar keer uitgesteld.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Bezorging, Montage

Gigantisch goed

Zowel bij de verkoop als de levering alleen maar lof

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Loopt uitstekend

Goede communicatie

Bestellen, contact met binnendienst, montage ging allemaal uitstekend. Mensen willen allemaal echt de klant goed helpen.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Maken niet waar wat ze beloven.

Bij bestelling in december stond: levertijd 1-2 weken. Betaald en kreeg toen onmiddellijk bericht dat de levertijd 12-13 weken zou zijn! Gevraagd naar zwarte scharnieren. Zouden ze regelen. Geleverd met standaard scharnieren. Wéér gevraagd naar zwarte, weer werd er gewezen maar de fabrikant. Bellen had geen zin werd mij duidelijk. ‘Alle (2) medewerkers zijn (met elkaar) in gesprek. Stuur maar een e- mail’. Toen ik mijn ongenoegen uitte kreeg ik lik op stuk, zij zijn ‘slechts’ de webshop. Voor klachten moet ik bij de fabrikant zijn. En dat soort juridische onzin. Terug sturen kon niet! Daar denkt de Wet overigens anders over bij koop op afstand. Beste mensen besef dat als je met hen zaken doet en als er iets niet correct verloopt je NUL medewerking van ze krijgt. Ze verwijzen je naar de fabrikant, en daar heb je formeel geen overeenkomst mee. NIET DOEN! Ik doe het in ieder geval nooit meer.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Plaatsen van de bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Eigenlijk alles!

Slechte retour en kwaliteit

Ik heb mijn deur ontvangen en er zit een beschadiging in het hout. Deze beschadiging is zwart mee gespoten, wat inhoud dat het in de fabriek is gebeurd. maar omdat ik de deur niet direct uitgepakt heb bij ontvangst, maar op het moment dat ik deze wilde plaatsen, zijn blijkbaar al mijn rechten vervallen.

zeer goed

We zijn erg tevreden met de deuren. De monteur die de deuren kwam plaatsen had alles naar wens geleverd. Ik zou deurgigant aanbevelen. Alleen wat ver reizen om naar de deuren te kijken zou ook wel handig zijn in Limburg een zaak.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Een showroom in Limburg.

Uitstekende deuren

Deuren zijn makkelijk te zoeken op de website evenals het bestellen. Ook de levering verliep uitstekend met onbeschadigde deuren.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Alles is prima gegaan met zowel het bestellen als het versturen en ontvangst van de goederen

Volkomen tevreden over het hele proces.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Doen wat ze moeten doen. Komen afspraken na. Niks mis mee.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Top kwaliteit, en top service

Nadat we beneden nieuwe deuren hadden geplaatst, wilden we dit op de bovenverdieping ook. Wederom mooie deuren met een geweldige kwaliteit. We zijn erg tevreden.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Plaatsen van de bestelling, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Monteur deed uitstekend zijn werk! Inmeet service was ook super goed. En de planning ook! Een woord fantastisch!

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.