Alleen jammer dat er voor het beslag geen mal werd geleverd om de gaten op de juiste plaats te boren. Deze waren niet voorgeboord. Verder waren de deuren perfect op maat en kon ik ze zelf zo plaatsen.
Beste Ruud, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over de levering en de deuren perfect passen. Uw feedback over een mal voor het deurbeslag zullen wij meenemen om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Na het opmeten wel even moeten wachten maar het resultaat mag er zijn. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Monteurs waren erg vriendelijk en bekwaam, alles netjes achtergelaten.
Beste Jeroen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn over het eindresultaat. Wij wensen jullie veel plezier van de nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
We hebben vorige jaar in mei,5 binnen deuren besteld bij Deurengigant In de showroom in Puremerend. Ze waren snel met inmeten en ook met de offerte. Betaald en dan wachten in totaal hebben we 4 keer een andere deur moeten krijgen daar de geplaatste deur beschadigd was. En dan moet er steeds iemand thuis zijn Al met al dus bijna een jaar verder gisteren de laatste deur geplaatst Gelukkig zeggen we maar, ze lossen het allemaal op. Maar klant vriendelijk is het niet, communicatie verloopt niet soepel, afspraken die net weer anders worden.
Beste Lou, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien in het systeem dat het inderdaad niet is gelopen zoals verwacht. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij hopen dat u ondanks het wachten veel plezier heeft van de nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Van het begin tot het einde (uitzoeken showroom en uiteindelijke montage) zijn we zeer tevreden met de geboden service en deskundigheid. Wat ons betreft een aanrader.
Beste Frank, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze service. Wij wensen u nog veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wij zijn tevreden over hoe de levering verlopen is en over de kwaliteit van de deuren en het beslag zijn we wel heel tevreden en zijn er dan ook heel erg blij mee! Wat betreft onze aankoop in de winkel in Breda, waar we 6 deuren met beslag bestelden, hadden we een beetje een onbevredigd gevoel toen we buiten stapten. We wisten al precies wat we wilden hebben, maar nieuwe deuren kopen doe je niet iedere dag en dat was ook de reden dat we naar de winkel zijn gegaan en niet zelf online de bestelling hebben geplaatst. Achteraf gezien hadden we dat beter wel kunnen doen, want er kwam vanuit de verkoper totaal geen aanvullende informatie, alleen als wij een vraag stelden. Hij vulde onze bestelling online in, draaide de factuur uit en we stonden weer buiten.
Beste Dim, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en producten. Uw feedback over het verbeteren van de communicatie in de showroom nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Een tevreden klant! Blij met de bestelde producten. Tevreden over de vriendelijke,deskundige en nette monteur Gabriel!
Beste Jacqueline, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van de bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Het bestelproces ging super soepel, bezorging ging zoals geplanned.
Alles goed.behave een deur niet naar wens
Beste Ria, Bedankt voor het plaatsen van een review. U geeft aan dat de deur helaas niet naar wens is. Wij willen u vragen om een e-mail te versturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer en aan te geven waarom de deur niet helemaal naar wens is. Wellicht kan onze klantenservice iets voor u betekenen. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Vorig jaar een voordeur Cando ML 805 besteld, deze door een timmerman die gespecialiseerd is in deuren laten hangen. Zag er allemaal perfect uit. Totdat begin maart de deur bijna niet meer van slot ging en alleen nog maar van binnen uit gesloten kon worden. De deur bleek ruim 5mm krom getrokken. Beetje vreemd aangezien deze in een nis hangt en niet nat wordt. Contact op genomen met deurengigant maar die zeggen dat het een natuur product is en wel tot 8mm krom mag trekken. Ik ben geen timmerman maar welke buiten deur kan zover krom trekken en toch nog afsluiten en in het slot passen?? Reactie van deurengigant: we kunnen 10% korting geven als u een nieuwe deur besteld. Wat denk u zelf??? Betaal liever het dubbele bij een bedrijf die rechte deuren levert en daar ook achter staat.
Beste Chris, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien in ons systeem dat er contact is geweest met onze klantenservice en dat zij u ook de garantiebepaling hebben toegestuurd.. Het klopt dat deze kromming binnen de marge valt. Uw feedback over de communicatie zullen wij meenemen om onze processen te optimaliseren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
We hebben een mooie deur gekocht, die netjes ingepakt en afgeleverd werd. Wij zijn goed tevreden
Beste Gerrie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent met het product en onze service. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Alles volgens plan verlopen, sneller geleverd dan verwacht.
Beste Lex, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat alles volgens plan is verlopen en dat de order zelf nog sneller is geleverd dan verwacht. Wij wensen u nog veel plezier van uw order. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
mooie deur netjes geleverd. alleen de verf om bij te werken ontbrak , maar wordt wel na geleverd.
Beste Ad, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de deur en de levering. Gelukkig wordt het missende verfpotje zo snel mogelijk bij u geleverd. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Deuren besteld, veel te late levering. 4 deuren beschadigd, weken gewacht op nieuwe deuren. Zelf meerdere keren achteraan gebeld. 4 deuren kwamen aan was er weer een deur beschadigd. Weer achteraan bellen. Zelf vragen om restitutie , maar liefst € 50 retour ontvangen. Nooit meer bij dit bedrijf!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien in ons systeem dat het allemaal niet is gelopen zoals verwacht. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij hopen dat u ondanks deze ervaring veel plezier heeft van de nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Netjes ingemeten en perfect geplaatst, alles volgens afspraak
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u nog veel plezier van uw order. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Alles verliep zoals beloofd
Beste Harry, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat goed om te lezen dat alles is gelopen zoals verwacht. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nergens op uw website staat dat uw deuren chicago met glas geleverd worden. We wilden glaszetter geconfigureerd glas laten zetten. Hebben het bij nader inzien de geleverde chicagodeuren met blank glas geaccepteerd. De bestelde paneeldeur Denver was verkeerd toegezonden. Nl als deur met glas afgeleverd. Moet nog omgeruild worden voor de goede deur. Gee idee wanneer dat het geval kan zijn.
Beste Cees, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij nemen uw feedback over de informatie bij de deur mee om onze processen te optimaliseren. Wat vervelend om te lezen dat u niet weet wanneer de deur wordt omgeruild voor de juiste deur. Wij zetten uw bericht door naar onze afdeling klantenservice. Zij zullen binnen drie werkdagen contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Lever tijd was 8 weken volgens de aangegeven info bij bestellen. Na 8 weken nog niks gehoord, dus moest zelf bellen waar het bleef. Bleek uiteindelijk 12 weken te zijn.
Beste Ramon, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat de levertijd langer bleek te zijn dan in de eerste instantie gecommuniceerd. Wij nemen uw feedback over de communicatie mee om onze processen te optimaliseren. Wij hopen dat u ondanks het wachten veel plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede service op tijdstip geleverd
Beste Erik, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u nog veel plezier van de nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Mooie deuren
Beste Hein, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de producten en levering. Wij wensen u nog veel plezier van de nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Twee weken geleden deur ontvangen. Deze samen met chauffeur, na wat gemopper door de chauffeur want er zouden afspraken zijn gemaakt tussen deurgigant en de transporteur dat dit niet meer zou, samen bekeken en helaas de deur bleek op aantal plekken beschadigd te zijn. Dat was uiteraard even een teleurstelling maar dat kan gebeuren. Direct melding van gemaakt bij Deurgigant, en deze zou de klacht in behandeling nemen. We zijn nu twee weken verder en nog steeds is de klacht niet afgehandeld. De deur staat intussen nog in de gang te wachten. Deur is verder prima en ziet er mooi uit (los van de schades) maar klachtenafhandeling is niet goed en duurt veel te lang.
Beste Ferdinand, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien dat de klacht inmiddels is afgehandeld en u een compensatie heeft ontvangen. Wij nemen uw feedback over de vervoerder én de snelheid van de klachtenafhandeling mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u nog veel plezier van uw nieuwe deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Er zijn geen afspraken met jullie te maken ivm levertijd. Deze werd steeds maar op geschoven. Dit heeft mij geld gekost , omdat ik de deuren niet op de afgesproken tijd kon afhangen. daardoor kon ik de woning niet op tijd opleveren. moest noodgedwongen nood deuren afhangen.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien in het systeem dat de levertijd inderdaad een aantal keer is uitgesteld. Wij hopen dat u ondanks de lange levertijd wel veel plezier heeft van de deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik had er voor gekozen om de deuren zelf te hangen en het deurbeslag te monteren. Bij levering zitten meerdere onderdelen voor deurbeslag in het pakket. Het zou fijn zijn als er een handleiding bij zit of op de site te vinden is.
Beste Bernadette, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij nemen uw feedback betreft de handleidingen mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Service in de winkel was goed, vriendelijk geholpen. Na 5 weken, i.p.v. de opgegeven 10 weken, werd de (hang)deur geleverd. Helaas was het een foute levering, we hadden een "speciale" deur besteld waar we een meerprijs voor betaalden. Zonder slotgat en met een sleuf aan de onderzijde. Aan de onderzijde zat, zoals gevraagd, de sleuf, maar het slotgat was ook aangebracht. Na reclamatie werd ons verteld dat de deur nu een levertijd van 14 weken kreeg en we extra moesten betalen voor deze "special". Na enige overleg met de verkoper werd er aangeboden om door een eigen reparateur van deurengigant het slotgat dicht te laten maken. Dit is nog dezelfde dag op een hele nette manier gedaan.
Beste Cornelis, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat er een passende oplossing is gevonden op de foute levering. Wij hopen dat u nog veel plezier heeft van de nieuwe deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
De bestelling en levering, van onze 8 nieuwe deuren, zijn probleemloos verlopen. Het uiteindelijke resultaat kan ik nog niet beoordelen. De deuren moeten nl. nog geplaatst worden. Maar ze zien er prima uit.
Beste Ellen, Bedank voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat zowel de bestelling als levering goed is gegaan. Wij hopen dat u na het plaatsen van de deuren ook tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Wij wensen u alvast veel plezier van de nieuwe deuren. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Prachtige deur van goed kwaliteit. In het echt nog mooier dan op de foto. Wij zijn zeer tevreden. Alleen als je nog iets wil veranderen na de bestelling kan dit niet meer, dus voordat je besteld goed checken of alles klopt. Levering was ook top. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer ze komen. Mochten we weer eens een deur nodig hebben dan gaan we die zeker weer hier bestellen.
Beste Lieske, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat goed om te lezen dat jullie zeer tevreden zijn over de deur en de levering. Wij wensen jullie nog veel plezier van de prachtige deur. Met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.