Gaan niet zo fijn met hun klanten om

Ik ga er van uit dat de beschadigde deuren (2 stuks) niet door deurengigant zijn veroorzaakt, maar omdat er van 1 een beschadiging geconstateerd is, is deze opnieuw geleverd. In afwachting daarvan hebben wij de deuren nog niet laten plaatsen. Blijkt bij het plaatsen een tweede beschadigd te zijn. Omdat inmiddels de 2 weken voorbij zijn waarin dit geclaimd kan worden hebben wij deze deur maar laten plaatsen. Dan hebben we 9 sets scharnieren besteld en 18 ontvangen. We bleken de 9 bestelde sets helemaal niet nodig te hebben en hebben ze dus maar alle 18 retour gezonden. Er worden maar 9 sets vergoed zonder enige compensatie voor de overige 9 die we retour gezonden hebben. Ik had ze beter kunnen houden en op marktplaats verkopen... De retour betaling zou binnen 10 dagen worden overgemaakt. Inmiddels zijn we 14 dagen verder en nog niets ontvangen en dat terwijl ik wél direct bij bestelling (16 weken voor ontvangst) moet betalen. Al met al voor mij geen fijne partij om zaken mee te doen.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Ja, een beetje coulant opstellen

De bestelling ging vlot en de levering van de deuren was goed.

Op de website zie een heel goed overzicht van alle deuren. Bestellen van deuren ging ook vlot. Alles was zeer duidelijk.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Goede site, en snelle levering en chauffeur heeft het netjes afgeleverd

Goede ervaring

goede aankoop

Na bezoek aan showroom, binnendeur besteld.. levertijd 15 weken(vind ik best lang). Levertijd wel aangehouden. communicatie goed bezorging ok. Tevreden dus

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Ongeorganiseerd bedrijf, niet nakomen levertijden en verschillende foutieve leveringen!

Mei 2021 10 deuren waaronder buitendeur besteld. Verschillende foutieve leveringen waarvan sommige deuren niet zijn geleverd en/of defecte deuren. Plaatsingskosten berekend door Deurengigant bijna € 850,00 voor ca. 6 uur week? Al met al na bijna jaar, waarin veel ergenis, tijd van thuisblijven voor vele leveringen/ophalen van verkeerde deuren en vele telefoontjes, mailtjes is het een tijdrovende bezigheid geweest. Directeur/eigenaar van bedrijf op internet gevonden, welke zich verschuilt achter zijn medewerkers. Op de vraag of er nog enige compensatie onze kant op zou komen. Voor de geleden stress/frustratie en vele tijd antwoord hij het volgende: ‘ Dat u ontevreden bent betreur ik. Als ik u 10, 50 of 100 euro compenseer blijft u ontevreden. Het doel is om goed op te leveren, dat is in ieder geval de doelstelling. Bij u is dat helaas niet gelukt begrijp ik. Nogmaals mijn excuses hiervoor.’ Het was een opdracht van bijna € 4000 dus niet niks. NOOIT MEER BIJ DE DEURENGIGANT! Beveel ze ook niet aan!

• In hoeverre bent u bereid om in de toekomst weer een aankoop te doen bij Deurengigant, of een van onze andere websites? N.v.t.

Goed geregeld

Een probleem wat ontstond bij de levering is uitstekend opgelost.

Waardeloos

Deuren in okt besteld en in mrt te horen gekregen dat 2 deuren niet leverbaar waren.....weer 5 weken wachten op n alternatief

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Alles

klote

ik had een deur ,maar het glas was gescheurd, dus de deur was compleet met hang en sluitwerk, maar ze wilden de deur niet zonder nieuw hang en sluitwerk leveren ,dus moet ik 165 euro betalen voorhetgeen ik al op de bestaande deur had zitten .ps. en die was nog geen halfjaar oud.

Goed geregeld

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Alles goed en keurig afgeleverd

Wel lang op moeten wachten maar uiteindelijk zijn we zeer tevreden met de deuren.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Sneller geleverd dan vooraf aangekondigd

Prima ervaring, goede kwaliteit. 1 aandachtspunt je kunt beter bellen dan mailen bij vragen, mail blijft nl onbeantwoord (vraag wordt echter wel verwerkt), bij telefonisch contact wordt direct actie ingezet. Ook de volgende binnendeuren zullen hier besteld gaan worden. Al met al positief.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Plaatsen van de bestelling, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Zie commentaar

Wel besteld nooit geleverd....

In december heb ik 4 paneel deuren besteld. De leverdatum werd op 7 wkn gezet. Toen de datum naderde kreeg ik n mail dat het 3 wkn later werd.... en toen nog een keer dat het nog eens 4 wkn later werd. Uiteindelijk heb ik de deuren maar geanuleerd, en ergens anders gekocht

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? De producten zoals je op de website beloofd!

Levering prima, service slecht

De levering van de deuren ging voorspoedig en ook bij het wijzigen van een bestelling waren de medewerkers van Deurengigant zeer behulpzaam. Echter, op vragen over montage en op een klacht over één van geleverde deuren (beschadigingen), wordt niet (inhoudelijk) gereageerd. Om deze reden dus helaas maar 2 sterren en kunnen we Deurengigant niet aanbevelen.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Montage
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Alles. Houd de klant op de hoogte over het verloop van een proces. Ook als er nog geen reactie is op een vraag, laat dan weten dat jullie ermee bezig zijn. Blijf in gesprek.

Topmonteur

Onze monteur heeft topwerk geleverd en verdiend een pluim van de werkgever! Inmeten: onze gekozen buitenknop paste niet en ons oude slot niet. Gelukkig had de monteur andere bij en is het opgelost. Kregen ook 2 brievenbussen geleverd. Maar ook die heeft de monteur meegenomen,zodat we niet naar de post moesten om het weer terug te sturen.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Inmeetservice

Positief

De deuren werden op de afgesproken tijd afgeleverd door een vrolijke dame die alle deuren binnen op de begane grond in de hal neerzette. Ik ben een tevreden klant.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Alles naar tevredenheid afgehandeld.

Deuren mooi volgens planning afgeleverd.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Alleen jammer dat de deur beneden wordt afgeleverd

Ik woon op 3 hoog en kan zelf niet zo een deur tillen is te zwaar maar wordt in de algemene hal gezet in ons appartementencomplex

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Niet steeds mail sturen als jullie hem niet kunnen leveren in de beloofde week

Netjes op de hoogte gehouden van mijn levering.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

duidelijke website, makkelijk te bestellen en goede levering van het juiste product

zie boven

Slechte service

Deuren besteld. Verkeerd geleverd. Hierover contact gehad. Niks van weer gehoord na een week

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Alles

Niks mis met dit bedrijf

Deur besteld met een levertijd. Keurig bezorgd rond de verwachtte leverdatum. 1 kleine beschadiging welke bij aflevering niet zichtbaar was ivm plastic en ook zo minimaal dat het goed te plamuren is. Heel tevreden!

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Snelle levering. Duidelijke communicatie betreffende het tijdstip van levering

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Zeer goede en snelle ervaring met dit bedrijf. Netjes aan de telefoon en het wordt snel en vakkundig op gelost.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Misschien sneller reageren op E-mail

Redelijk tevreden

Bestelproces op de site was onduidelijk. Als voor montage gekozen wordt zou meteen gemeld moeten worden dat pas na het inmeten het bestelproces kan worden vervolgd. Inmeten prima en vriendelijk. Montage snelle afspraak en vriendelijk. Montagemateriaal bleek niet compleet. Tochtstrips werden niet gemonteerd omdat het niet aan bepaalde kwaliteit voldeed. Zou fijn zijn dat vooraf al te weten. Tenslotte ontdekten we achteraf dat aan de verkeerde kant van de deur is geboord en het gaatje is dichtgesmeerd zonder vermelding aan ons.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Montage

lange wachttijd

de levering kost alles bij elkaar ongeveer 3 maanden is onbehoorlijk en het is dat ik vooraf moest betlen anders had ik alles afgemeld.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Plaatsen van de bestelling
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? geef in het begin al aan dat de levertijd belachelijk lang is

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.