Niet blij

Alles is geheel naar wens behalve de resterende 5 deuren die zowel in de hoogte als breedte te groot.

• In hoeverre bent u bereid om in de toekomst weer een aankoop te doen bij Deurengigant, of een van onze andere websites? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Niet doen! Nog nooit zoiets meegemaakt.

Besteld in januari en betaald. Eerste levering eind april, 50% verkeerde deuren geleverd. Deuren niet gefreesd voor slot. Zelf maar gedaan. Verkeerde deuren opgehaald in mei. Nieuwe zending in november, weer de verkeerde deuren. Dag later weer opgehaald, bleken dezelfde deuren als in april. December de goede deuren geleverd. nu wel met freesgaten. Communicatie is ronduit slecht. Uren in de wacht om te horen dat ze over 4 weken komen. Dan elke maand een mail dat het 4 weken vertraagd is. Ondertussen reclame maken met kortingen. Wij waren van plan om nogmaals 6 deuren te kopen. Dat gaan we dus niet doen. Kortom Gigantisch slechte ervaring!

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Bereikbaarheid en info

Blij met de deuren!

In augustus hebben wij 5 binnendeuren besteld, waarvan 1 deur met glas. Inmeetservice erbij genomen, dit ging weliswaar niet helemaal soepel. Hele vriendelijke man maar chaotisch en warrig, hebben zelf alles nog moeten opmeten anders hadden we te korte deuren gehad. Ik heb begrepen dat deze inmeter ook niet meer werkt voor deurengigant. We hebben lang op de deuren moeten wachten, maar dit is van te voren ook aangegeven. Daarbij wacht je nu bij elk bedrijf heel erg lang op je producten, was er al op ingesteld. De deuren zijn conform afspraak geleverd in goede staat. We hebben ook de inhang service erbij genomen. Hele aardige nette monteur, topgast! De deuren hangen nu en zijn prachtig, heel blij mee!

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Bezorging, Montage

Alles volgens afspraak

Vriendelijke engoede uitleg bij bezoek thuis. Alles liep volgens planning. De voordeur is keurig geplaatst. De monteur gaf goede uitleg en alles werd door hem keurig opgeruimd.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? N.v.t.
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Goed materiaal voor een vriendelijke prijs

De deur is vorige week geplaatst. Dus het is nog even afwachten hoe de deur zich gedraagt in de toekomst. Maar tot nu toe alle lof. Ook bij het afleveren geen problemen.

Vakmensen en prachtige deuren

Ik heb twee deuren voor in de woonkamer besteld. Deze zijn ingemeten door een vakman die voor elk probleem een oplossing wist. Daarna zijn de deuren geleverd en ingehangen. Ook dit ging prima. Nette werkmensen, goed werk geleverd, Alleen jammer dat ze de verpakkingsmaterialen niet meenamen, ik moest zelf zorgdragen voor het opruimen, dat viel tegen. Ik ben blij met de deuren, mooie kwaliteit en ze passen perfect!

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Gemak van de website, Communicatie over de status van uw bestelling
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Ik heb zelf een aantal keer moeten bellen over de samenstelling van mijn bestelling. Dit was niet altijd even duidelijk. Maar uiteindelijk wel goedgekomen.

Zeer tevreden.

Alles netjes en correct afgewerkt zelfs tot aan de voordeur.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Wat duidelijker aan geven van de levertijd.

Foute levering , verkeerd door jullie ingemeten

Levering van deuren verliep keurig . Alleen bij jullie montage bleek de kamerkastdeur niet te passen . Deze was door jullie inmeet service te breed besteld . Vervangende en meteen ander model beter passend bij de huiskamer deur besteld maar daar nog niets over gehoord. Vreemd dat we daar nog niets over gehoord hebben !

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Eerst fouten herstellen met de klant dan beoordeling pas sturen . Nu gebeurt het andersom .

Uitstel op uitstel en tot 2x verkeerde brievenbusklep

Helaas tot nu toe nog geen voordeur gezien. Deze in april 2021 besteld. Tot 2x toe de levering uitgesteld. Ook tot 2x toe een verkeerde brievenbusklep toegestuurd gekregen van een ander toeleveringsbedrijf. Hoop gedoe en veel mail verkeer. Ben benieuwd wanneer de deur komt en of dan ook alles klopt. Tot op heden (20-12-2021) nog geen definitieve datum ontvangen van levering. Als genoegdoening nu al een korting ontvangen.

Teleurstellend zacht gezegd

Ik heb heel bewust kozen voor het inmeten via Deurengigant, op advies van Svedex. Dat verliep naar wens. Na een vertraging van twee weken werden de deuren geleverd. Niet bij mij binnen (wel lift aanwezig) maar na de 1e deur van het pand. Lastig want ik ben 71 en beperkt in het lopen: niet klantvriendelijk. Vervolgens mensen benaderd om de deuren naar boven te brengen (6e étage) en de oude deuren naar beneden. En toen de monteur om de deuren te installeren Vrijwel gelijk meldde hij dat de deuren niet pasten Zouden op maat deuren moeten zijn. Hier is bij het opmeten geen enkele opmerking over gemaakt. Dus er moes een oplossing komen, Guido kwam afgelopen donderdag en heeft alles op nieuw ingemeten. UItgebreid de nu voorliggende oplossingen besproken. Gezien de tijd heb ik gekozen voor het uitfrezen van de kozijnen. Afspraak op 4 januari 2022. Gevraagd of hij de deur tussen kamer/ hal wel kon inhangen, dan maar zonder slot. Echter hij had niet het passende materiaal. Mijn hond is zeer gevoelig voor geluiden en raakte helemaal in paniek door geluiden vanaf de gang, lift etc. Vanmiddag heeft de buurman de oude deur herplaatst. Het kon zo niet. Ik ben niet blij! Volgens Guido was ook de factuur niet helemaal in orde.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Inmeetservice, Bezorging, Montage
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? in ieder geval het inmeten

In afwachting van oplossing

Levering van standaardmaat deur duurde lang. Bij uitpakken bleek de deur een productiefout te hebben. Hier melding van gemaakt, na een week de reactie dat ze het op gingen pakken. Hopelijk niet 8 weken wachten op een nieuwe deur. We gaan het meemaken. Op dit moment nog niet enorm positief.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Sneller en actiever communiceren

Goede kwaliteit en levering

Na bestelling is de deur binnen gestelde levertijd bezorgd. De deur is van kwaliteit zoals wij hadden gezien in showroom. Binnen 1 uur geplaatst,en past perfect

Alles zoals afgesproken perfect

Kon de deuren er zo inhangen

Service zoals t hoort

Het was een goede ervaring. Alles liep soepel en en kwam een ervaren deurmonteur.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? SMS dat monteur kwam was later dan monteur zelf kwam

Deze was goed.

Wij hebben zes deuren besteld helaas was er een zoek. Met goed overleg zal deze opnieuw besteld worden. Ook zijn we tevreden met het bezorgen en plaatsen van de deuren.

Goed met een teleurstelling

De plaatsing van alle zes deuren is nog niet voltooid omdat er transportschade is geconstateerd aan twee deuren. Deze worden in januari 2022 vervangen. Daarnaast is er correspondentie gevoerd omtrent het geleverde model. Zie e-mails tussen [email protected] en info@deurengigant. Vriendelijk groetend, Bob Flierman

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? Zie boven

Alles volgens afspraak

Alles positief, inmeten volgens afspraak, inhangen en afwerken keurig uitgevoerd

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Verkoop service goed. (Breda) Overzichtelijke offerte. Hoogte slot van de nieuwe deuren klopt niet tov van bestaande deuren. Zit enkele cm verschil. Dus alle sluitplaten moeten verplaatsen.

Prima en vlot

Dankzij een prima klantgerichtheid beveel ik de Deurengigant aan.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Beetje stroef maar uiteindelijk alles oke

Levertje door omstandigheden zoals bekend in deze tijd flink vertraagt en uiteindelijk 6 deuren geleverd waarvan 5 verkeerd gelukkig was dit fout gegaan bij transporteur en hebben deze 2 dagen later omgeruild.

• Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? N.v.t.

Goed geholpen en goede service

Artikel netjes aangeleverd en de monteur heeft alles netjes afgewerkt

afspraak is geen afspraak

Mijn bestelling van februari is 5 x verplaatst en uiteindelijk begin december zijn 8 van de 9 bestelde deuren geleverd, waarvan er twee niet goed waren, concrete levertijd nog niet bekend.

• Welke onderdelen van het bestelproces kunnen wij nog beter optimaliseren? Plaatsen van de bestelling, Communicatie over de status van uw bestelling, Bezorging
  • Wat kunnen wij verbeteren op het gebied van communicatie? geen loze beloften over levering, bestelproces beter doornemen zodat er geen verrassingen komen bij levering en montage

Mooie deur.

Jammer dat het zo'n lange levertijd had. We hadden er anders eerder van kunnen genieten. Vwb de levering al mailcontact gehad over controle bij aflevering door de chauffeur. Dat wordt in de mail gezegd te moeten doen, maar de chauffeur werkt daar niet aan mee. De tekst in de mail zal worden bv aangepast is mij toegezegd.

Prima verzorging

Prima service goede kwaliteit goede maatvoering

Goede planning.

Kwalitatief goede deuren op tijd bezorgd. Jammer dat een deur iets beschadigd was maar daar komt weer een nieuwe voor terug.

Nijverheidsweg 10

1442 LD Purmerend

Over Deurengigant BV

Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.