Ze beweren de goedkoopste te zijn en een concurrerende offerte te maken. Ondanks dat de praxis een paar honderd euro goedkoper was wilde ze de offerte niet aanpassen.
Beste Fred, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met het gekregen antwoord van een van onze collega's. Wij kunnen in het systeem geen aanvraag terugvinden van een offerte of van het maken van een concurrerende offerte. Wij staan er zeker voor open om dit soort aanvragen in behandeling te nemen zodra wij deze ontvangen. Wij zien dat u een bestelling heeft geplaatst via onze website. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wordt een kortingscode beloofd, helaas niet gehad, laat nu maar zitten.
Beste Arie, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u de kortingscode niet heeft ontvangen. We willen u vragen om een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Dan kunnen onze collega's van de afdeling Klantenservice ervoor zorgen dat u de kortingscode alsnog ontvangt. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Kon snel keuze maken , maar bij fout invullen toch goed checken of daarna dezelfde maat wordt weergegeven wilt nog wel eens terug springen naar begin instelling.
Beste Henk, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u snel een keuze heeft kunnen maken. Wij vragen voordat een bestelling wordt geplaatst altijd om deze goed te controleren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik wilde graag een nieuwe deur van Duerengigant, maar werd de eerste keer gewoon weggestuurd. Ik heb nu een zogenaamde opdekdeur en die moet vervangen worden door een stompe deur. Daarvoor moet het bestaande deurkozijn worden aangepast. Daar doet Deurengigant echter niet aan en ze geven ook geen enkele suggestie hoe ik hiermee geholpen zou kunnen worden. Het is datze gewoon goede deuren leveren en ook de installatieservice bieden, anders was ik er niet aan begonnen.
Beste Joep, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u graag een nieuwe deur wilde bestellen bij Deurengigant.nl. Het klopt dat wij het bestaande kozijn helaas niet volledig kunnen aanpassen voor u. Dit dient ook te gebeuren voordat de montage zal plaatsvinden. Verder zijn wij niet gespecialiseerd in kozijnen maar in deuren en de bijbehorende accessoires. Als u ergens tegen aanloopt of vragen heeft, kijken wij uiteraard graag met u mee voor de juiste oplossing. Uw feedback nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe deur! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
In de showroom (hoofddorp) en door Patrick (inmeten) uitstekend geholpen. Ook alle opties door gesproken. Order in samenspraak opgesteld en in detail doorgenomen. Werkelijk fantastisch wat deze leverancier aan service geeft. Nu nog afwachten hoe de fabricage en montage verloopt.
Beste J, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service in een van onze showrooms als de inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Het is overzichtelijk en het zij nette prijzen
Beste Theo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u de website als overzichtelijk heeft ervaren en tevreden bent over onze scherpe prijzen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik ben geholpen door Stefan en heb voor mijn nieuwe woning alle kozijnen en deuren mogen bestellen. Ben zeer goed geholpen en geïnformeerd in mijn keuze. Nu nog wachten op mijn bestelling. Dank jullie wel!
Beste Kader, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u superblij bent met de service! Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Overzichtelijk site, duidelijke afbeeldingen en omschrijvingen. Snel gevonden wat we nodig hadden voor, zover we zagen, de beste prijs. Veel opties mogelijk bij de bestelling. Tevreden klant.
Beste Vera, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Zeer grote keuze met goede prijzen. Een overtuigend eerste gesprek in Breda. In ons geval moet het allemaal maatwerk worden wat uiteraard duurder is maar ook dat ging prima. Er is zeer nauwkeurig ingemeten en geadviseerd door de adviseur thuis. De offerte daarna was overzichtelijk en compleet. We gaan 6 deuren vervangen en over een jaar de rest van het huis. Aanrader
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service in een van onze showroom en de inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goed bedrijf, loopt op rolletjes, Reageren snel en goed op vragen. Mooi afgewerkte deuren. Goed personeel!
Beste Ellen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Veel keuze!!!
Beste Andrea, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeetservice en het aanbod. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bestelling al een tijdje geplaatst mar nog niet binnen
Beste Pieter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij zien dat u een bestelling heeft geplaatst op 8 december. Zoals op de website is te lezen is er een levertijd verbonden aan deze deur. Ook zien wij dat u per e-mail bent geïnformeerd over de leverweek. Uw bestelling wordt eind week 52 verwacht bij de vervoerder. Zodra de vervoerder de bestelling heeft verwerkt, nemen zij per e-mail contact op om een leverdatum in te plannen. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan telefonisch via 0852102300 of per e-mail via [email protected]. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Het bestellen was eenvoudig op de site, de prijs was eveneens netjes te noemen. levering was zoals afgesproken, de deur zag er uit zoals omschreven. De mail "Tips voor montage en het onderhoud" is een goed idee van jullie.
Beste Gerard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service, scherpe prijs en de levering. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Na een eerst bezoek aan de site gekozen voor een soort deur, waar we zes van willen hebben een inmeet afspraak gemaakt. als snel bleek dat gezien de afwijkende maten er helaas geen standaarddeur in kon komen. Tijdens het inmeten gezamenlijk voor een alternatief gekozen. Nu net gehoord wanneer ze gemonteerd worden dus het bestel proces verloopt goed
Beste Klaas, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeetservice en het bestelproces. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe deuren! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Zowel in de showroom als bij het opmeten thuis goed en vriendelijk geholpen. Als levering en montage net zo goed verlopen zijn win zeer tevreden.
Beste Wilko, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Van de service in de showroom en onze inmeetservice tot aan de levering en de montageservice. Goed om te lezen dat u zeer tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nadat ik eerder een verkeerde bestelling heb geplaatst, heb ik nu de hulp van een inmeet-medewerker ingeschakeld. Deze heeft niet alleen de juiste maat opgemeten, maar ook nog eens een goed advies gegeven, waardoor ik uiteindelijk een goedkoper eindproduct krijg, dan ik vooraf bedacht had. Conclusie: voor mij werkt de configurator niet echt. Ik had echt de hulp van een professional nodig.
Beste Jeanette, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeetservice en dat het allemaal goed is gekomen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
snel en professioneel opgemeten, voor de rest prima gedrag.
Beste H, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ik kan niet iets negatiefs melden. In Purmerend goed en vriendelijk behandelt. Inmeten was ook goed en met een kleine aanpassingen zoals passende scharnieren dacht hebben we onze deuren mooi passend kunnen maken.
Beste Jelle, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service in een van onze showrooms als onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Heb de deuren besteld bij deurengigant.nl, omdat deze een levertijd had van 5 werkdagen. Inmiddels paar week verder en nog steeds niet geleverd. Ik zat echt verlegen om een snelle levering, waardoor de lokale ondernemer adviseerde om het online te bestellen. Foute beslissing…
Beste Jorrin, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de levertijd van uw bestelling. Wij zien dat de door u gekozen deuren een verwachte levertijd hebben van circa vijf tot tien werkdagen. Daarnaast is te lezen bij de deuren dat de levertijd afhankelijk is van de samenstelling van de deur. Wij hopen dat u, ondanks de ontevredenheid over de levertijd, veel plezier heeft van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wegens de slechte reviews op andere site beetje huiverig deuren besteld. Mede ook omdat ze in de vakantieperiode niet of nauwelijks telefonisch bereikbaar waren. Maar………. Omdat we afwijkende maten hadden de inmeet en ophangservice erbij besteld. En mijn grote complimenten! Alles netjes besproken en geregeld. En wat was ik blij dat ik de deuren heb laten inhangen. Dat is toch wel een vak apart. Erg tevreden en blij met de nieuwe deuren.
Beste F, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u erg tevreden en blij bent met de nieuwe deuren en onze services. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Tot nog toe ben ik heel tevreden! Je wordt als klant behandeld en de service is prima. Nu wachten tot de deuren en zijn en ze worden ingehangen. Ik ben zo benieuwd.
Beste Inge, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tot nu toe heel tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe deuren! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goed service
Beste Truus, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Deskundig snel en zakelijk . Duidelijke afhandeling en snel.
Beste W, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
dat ik netjes ben ontvangen, de specialist was tijdens de lunchpauze aan het eten maar bij mijn binnenkomst schoof hij dat meteen aan de kant en heeft mijn zeer correct behandeld
Beste Willem, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service in een van onze showrooms. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ze zijn goedkoper dan andere partijen. Alleen jammer dat je de deuren niet zelf kunt afhalen, dat had €56,00 bezorgkosten gescheeld.
Beste Roy, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze scherpe prijs. De bestellingen worden geleverd via speciaal transport. Uw feedback over de bezorgkosten nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.