Ik heb netjes betaald, maar niet eens een bestelbevestiging of factuur ontvangen. Hoe de communicatie verder gaat verlopen, moet nog blijken.
Beste Nicky, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Wij zien in het systeem dat er na de betaling direct een bevestigingse-mail is toegestuurd. Wellicht is deze e-mail in de spam terechtgekomen? Wij zullen de e-mail nogmaals naar u toesturen. Over enkele dagen ontvangt u een e-mail met de verwachte levertijd. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice per e-mail via [email protected] of telefonisch via 0852102300. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Goede service, ruime keuze!
Beste Stefan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service en het aanbod op onze website. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ruim aanbod en handig om dmv keuze-opties meteen een prijsoverzicht te kunnen creëren. De bestelmodule was echter niet enorm overzichtelijk: soms teveel opties, onduidelijk welke wel en niet verplicht waren, en soms tegenstrijdige info. Al met al kwamen we er echter uit.
Beste Svenja, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het aanbod. Uw feedback over de configurator nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Wij zijn prima geholpen en te woord gestaan door Guido de Jong. Vooral zo doorgaan.
Beste Willem, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Wij zullen de review doorzetten aan onze collega Guido. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Representatief bedrijf
Beste C.J.M, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u een deur uitzoeken als gemakkelijk heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bestellen van een deur gaat goed. Je kan gelijk alle beslag en accessoires mee bestellen. Alleen als je meerdere deuren tegelijk wil bestellen is het zoeken. Dat kan beter en eenvoudiger. Nu staat elke onderdeel individueel op de factuur. Bijvoorbeeld alle scharnieren staan apart.
Beste Henry, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat het bestellen van een deur en bijbehorende accessoires goed is gegaan. Uw feedback over het bestellen van meerdere deuren nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Vriendelijke verkopers met goede informatie en service.
Beste Gerard, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het aanbod en onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Op zoek naar een nieuwe deur in de woonkamer hebben we gekozen voor een deur van Deurengigant. Je hebt een goed overzicht van mogelijke deuren. Je wordt in het menu goed ondersteund om de juiste formaten te kiezen en verder kan je eenvoudig het juiste beslag en scharnieren kiezen.
Beste Theo, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over het aanbod en onze scherpe prijs. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
s'Morgens in de showroom een keuze gemaakt. s'Middags zij de deuren ingemeten. Dat noem ik top.
Beste Jack, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Board deuren besteld met alles erop en eraan, heel simpel te bestellen met de configurator.
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling simpel ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Heb alles laten inmeten. Monteren hebben we zelf gedaan. Na een duidelijke uitleg durfden we dat zelf aan. Het is een plaatje geworden!
Beste D, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en dat het zelf monteren goed is gegaan. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Bestellen op de site is makkelijk.
Beste Anneke, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het bestellen via onze website makkelijk ging. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Snel iemand aan de lijn en vriendelijk geholpen!"
Beste Sander, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Ruime keuze van deuren in de showroom.
Beste J.W., Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over het bezoek aan een van onze showrooms. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Juiste deur snel gevonden op de website. Bestellen ging daarna ook heel snel
Beste Jan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u de juiste deur snel heeft gevonden op de website. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Vanaf de makkelijk te doorlopen bestelsite heb ik mijn bestelling van 6 deuren simpel kunnen bestellen.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat het plaatsen van een bestelling makkelijk is gegaan. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
onze ervaring is erg gunstig. Aanbevolen familie Barendse uit Amsterdam
Beste familie Barendse, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent en ons zou aanbevelen. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling! met vriendelijke groet, Demi - Deurengigant.nl
Heel goed. Mooi assortiment alleen soms slecht bereikbaar.
Beste Henk, Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service, assortiment en betaalproces. Wij vinden het jammer om te horen dat wij minder goed te bereiken waren. Wij doen altijd ons uiterste best om onze klanten zo snel en goed mogelijk te woord te staan, via mail en telefonisch. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Bij mijn bezoek aan de showroom kreeg ik te maken met een zeer ervaren, deskundige en vriendelijke medewerker die alle tijd voor mij nam. De medewerker thuis voor het opmeten van de maten van alle deuren ook in alle rust zijn werk doen, overleggen en zijn deskundigheid met mij delen.
Beste Lisa, Bedankt voor het plaatsen van uw uitgebreide review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zowel onze collega in de showroom als onze inmeter professioneel en vakbekwaam vond en door beide goed bent geadviseerd. Wij hopen dat u veel plezier zult van hebben van uw nieuwe binnendeuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Fijne webshop en alles staat duidelijk beschreven. We hadden snel onze keuzes ingevuld en 7 deuren besteld
Beste P.J., Bedankt voor uw review en uw bestelling. Goed om te horen dat u positief bent over onze website en onze service. Heel veel plezier gewenst met uw deuren. Mocht u tussentijds vragen hebben dan horen wij het graag! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Helaas is de orderbevestiging tot op heddn nog nietvtegen bevestigd met vermelding en omschrijving van de bestelling en levertijd.
Beste Wim, Dank voor de positieve review. We vinden het fijn om te zien dat u tevreden bent over ons assortiment, configurator en betaalproces. Onze Klantenservice heeft ondertussen contact met u opgenomen en de orderbevestiging opnieuw naar u gemaild. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Hele fijne showroom. Veel keus en deskundige en vriendelijke verkopers/adviseurs
Beste Ria, Hartelijk bedankt uw review en uw bestelling bij ons. Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze showrooms en dat onze adviseurs u goed hebben geholpen. Wij hopen dat de deur straks mooi staat in uw interieur! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Zeer duidelijke uitleg!
Beste Robin, Dank voor uw review. Wat goed om te horen dat onze collega Stefan u goed heeft geholpen in onze showroom. We zullen het compliment aan hem doorgeven. Alvast heel veel plezier gewenst met uw bestelde deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goed begrepen wat mijn wensen zijn.
Beste G., Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen door één van onze collega's. Wij hopen dat de deuren mooi zullen staan in uw woning. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Duidelijk proces, fijne ervaring.
Beste J., Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze service, assortiment, configurator en betaalproces. Wij hopen dat de deuren helemaal naar wens zijn en u er jarenlang plezier van zal hebben. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.