De verkoper in Breda was keurig en vriendelijk dus de knoop voor een maatwerk kast was zo doorgehakt. Bestellen, inmeten en leveren ging heel vlot. Ook de monteur was kundig en razendsnel.
Beste Patrick, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service in de showroom en onze inmeet -en montageservice. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Goede service. Alles netjes geplaats. Goede vakman.
Beste Bart, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze services. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Goede prijs kwaliteit verhouding. Prima montage door de monteur. Duidelijke afspraken vooraf en een prima en mooi resultaat.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en het mooie resultaat. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
De communicatie is goed. Houden je goed op de hoogte. Inmeten van de ruimte ging goed, kreeg ook nog advies welke we ook doorgevoerd hebben. Materialen waren goed verpakt en tijdig aanwezig. Het plaatsen van de 3 schuifdeuren ging professioneel en na volle tevredenheid. Alles is keurig opgeruimd.
Beste Henri, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie en service. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Snel een inmeetafspraak snel de offerte snel een montageafspraak. De monteur heeft goed werk verricht en alles netjes achtergelaten. Een dikke tien dus.
Beste Jeanny, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze inmeet -en montageservice. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Wij hebben 3 maat werken kasten van 15k besteld en ons huis is gesloopt door middel van jullie kasten. Jullie kasten zijn verre van maatwerk en de montage is nog slechter. Het inmeten is niet goed gegaan, de kasten staan niet mooi, de levering was niet soepel, voorruit betalen voor montage ga ik nooit meer doen, want de montage heeft ons huis verbruit (dat net voor 150k verbouwd was).
Beste Rogier, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat het niet loopt zoals verwacht. Wij zien in het systeem dat u inmiddels contact heeft gehad met de buitendienst coördinator en dat er een afspraak is gemaakt. Wij gaan ervanuit dat dit naar wens wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Alles perfect geregeld en uitgevoerd.
Beste Rieky, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat alles perfect was geregeld en uitgevoerd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Uitstekende adviezen bij het inmeten, professioneel en klantvriendelijk. De monteur die de kast kwam plaatsen, heeft een huzarenstukje geleverd, de kast in één dag geplaatst, megaklus! Chapeau! Wij zijn heel blij met deze prachtige kast en ik heb er nu al heel veel plezier van, iedere dag.
Beste José, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Wij zullen deze ook doorzetten naar onze monteur. Fijn om te lezen dat jullie blij zijn met de prachtige kast en er nu al zoveel plezier van hebben. Wij wensen jullie veel plezier van de nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Goede uitleg over de mogelijkheden van de kast en nette montage
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de uitleg van onze adviseur en over onze montageservice. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
We hadden een kast besteld en er kwam een keurige verkoper alles inmeten en de mogelijkheden vertellen. Wat we fijn vonden is dat de verkoper echt met ons mee dacht en helemaal niet agressief opties probeerde te verkopen. Dat vonden we erg fijn. Uiteindelijk keurig gecommuniceerd en op tijd de kast geleverd. De monteur was kundig en superaardig. Uiteindelijk bleek de kast nog mooier en beter wat we hadden gehoopt. Het was allemaal niet goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld. Super!
Beste Alexander, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze services en de producten. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Wij hebben een kastenwand tegen een schuine muur en wilde daar deuren voor Eerst kwam er iemand die de deuren kwam inmeten. * Keurig de tijd voor het opmeten. * Tijd om een kleur voor de deuren te kiezen * Duidelijke uitleg * Keurig op tijd De monteur * kwam op de afgesproken tijd * hele aardige man had veel ervaring * keurig werk geleverd De enige nadeel is dat je voordat de monteur begint het hele bedrag moet betalen. Want als het niet goed is weet ik niet wat de procedure is. Misschien kunnen ze dit erook bij vertellen. Maar het resultaat was perfect.
Beste Yolanda, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u blij bent met het resultaat. Uw feedback over de communicatie over de procedure wanneer het niet naar wens is, nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Wij verwachtte de kleur groen te ontvangen. Wij zijn onvoldoende begeleid in het feit dat fjord groen meer blauw is. De kleur vloekt nu met de rest van de kamer. Grote investering met een matig resultaat. Ik moest ook meehelpen de zware deuren naar boven tillen, dit was haast niet te doen.
Beste Nadia, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer om te lezen dat de gekozen kleur niet is wat u had verwacht. Tijdens de inmeetservice toont de adviseur kleurstalen, ook zijn de kleuren te bekijken in een van onze showrooms. Uw feedback over de communicatie nemen wij mee om onze processen te optimaliseren. Wij hopen, ondanks de teleurstelling in de kleur, dat u veel plezier heeft van uw nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
net en goed bedrijf duidelijke voorwaarde en leveringen
Beste Johan, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de producten en onze service. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Allereerst is de inloopkast vakkundig ingemeten, waarna de kast een week voor montage geleverd is, en compleet gemonteerd door een vriendelijke en vakkundige monteur.
Beste Robert, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze services. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe inloopkast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Nette chauffeur en monteur
Beste Gerrit, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat uw bestelling netjes is afgeleverd en gemonteerd. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
prettig gesprek met inmeter goede adviezen van hem goede service later bij twijfel over profiel van de deuren ook bij bezoek aan showroom was men heel hulpvaardig aflevering en montage helemaal in lijn van de afspraken monteur werkte netjes en snel
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze services en producten. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Afspraken worden nagekomen en plaatsen ging top! Mooie kastdeuren die netjes sluiten
Beste Memar, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Goede en uitgebreide voorlichting in de winkel, uitgebreide mailwisseling over de bestelling en te nemen stappen. Klantgerichte inmeetafspraak, met deskundigheid en zorg afgerond. Goede service rond de plaatsing en afspraken rond betaling en prima afgeleverd en geplaatst.
Beste Corry, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service, zowel bij het bestellen als het plaatsen van de kast. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Top kasten!!
Beste Carolien, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw nieuwe kast. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Schuifdeuren zijn netjes en snel geplaatst. Er ontbrak alleen nog een plint maar dat werd nog nabezorgd en nadien ook weer netjes geplaatst. Was dus ook snel opgelost. Top geregeld!
Beste Aida, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u blij bent met de nieuwe schuifdeuren en onze service. Wij wensen u veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
We zijn erg vriendelijke en prettig begeleid bij het uitzoeken van de kasten op maat! Het opbouwen van de kasten is door een vakkundige medewerker uitgevoerd. Zijn zeer tevreden!!
Beste Janica, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent en goed bent geholpen tijdens het uitzoeken van de kasten. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe kasten. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Vanaf het maken van de afspraak om te komen inmeten tot en met het moment van levering en montage van de kast, is alles perfect en volgens afspraak verlopen. Bijzonder aardige medewerkers, die hun werk prima hebben uitgevoerd.
Beste Erik, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat alles perfect en volgens afspraak is verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
In ons nieuwe huis wilden we weer een mooie inbouwkast dus zijn we weer naar Kastengigant gegaan. Onze ervaring is bij beide kasten top! Goede afspraken, goed service, keurige monteur die zeer vlot en netjes werkt! Voorlopig verhuizen we niet meer maar stel dat … dan weer naar Kastengigant!
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat fijn om te lezen dat u ook voor de tweede kast heeft gekozen voor Kastengigant en dat u opnieuw tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Communicatie, snelheid en kwaliteit echt geweldig. Zeer professionele monteurs
Beste Alex, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie, snelheid en kwaliteit. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe kast. Met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD