We zijn eerst in de showroom in Purmerend geweest. Daarna is Patrick bij ons komen inmeten en het resultaat is geweldig. We zijn super tevreden! We hebben 4 kasten, 2 in de slaapkamers, 1 in de woonkamer en een bijkeukenkast. Wat een ruimte!!
Beste Saskia, Bedankt voor uw zeer positieve review. Wij zijn blij om te horen dat onze collega's in de showroom en tijdens het inmeten u goed hebben geholpen. En ook vinden wij het fijn om te lezen dat de kasten gemonteerd zijn en helemaal naar wens zijn! Wij hopen dat u veel (opberg)plezier heeft van de kasten. Vriendelijke groeten, Julia - Kastengigant.nl
Hebben een luisterend oor voor de klant en denken ook mee. Veel assortimenten . Je zult ongetwijfeld vinden wat bij je past
Beste Mohammed, Dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat onze collega u goed heeft geholpen en u tevreden bent over ons assortiment. Wij hopen dat de kast helemaal naar wens is. Vriendelijke groeten, Julia - Kastengigant.nl
Snel, makkelijk en professioneel met vakkennis.
Beste Arno, Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn erg blij om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze service. En dat onze medewerkers u goed hebben geholpen bij het samenstellen van de kast. Wij hopen dat u heel veel en lang plezier zal hebben van uw kast. Vriendelijke groeten, Julia - Kastengigant.nl
Het bestellen incl inmeten is goed verlopen, nu wachten op de bouw volgend jaar.
Beste Jeroen, Dank voor u review. Goed om te horen dat het bestellen en inmeten van uw kast is gelukt en goed is gegaan. Wij hopen natuurlijk dat - nadat de kast is gemonteerd -hij helemaal naar verwachting zal zijn. Mocht u tussendoor vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij onze Klantenservice. Vriendelijke groeten, Julia - Kastengigant.nl
Site is helemaal niet goed en behoeft meer uitwerkingen. Als je kiest om in te meten komen er veel meer mogelijkheden die niet op de site worden aangegeven. Jammer. De vertegenwoordiger was een deskundige persoon en heeft alles in orde gemaakt zoals wij zouden willen. TOP
Beste Henk, Bedankt voor uw review. We waarderen uw feedback en zullen dit dan ook meenemen om onze website te verbeteren. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen door onze collega die kwam inmeten. We hopen dat de kast helemaal naar wens zal zijn. Vriendelijke groeten, Julia - Kastengigant.nl.
Prima advies in showroom en tijdens inmeten op locatie.
Beste Ate, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen in de showroom en tijdens het inmeten. Wij hopen dat, wanneer de kast geplaatst is, hij helemaal naar wens is. Vriendelijke groeten, Julia - Kastengigant.nl
The person who made the measurement was proactive and guided us very well through all configuration options.
Dear Philippe, Thank you for your review. We are happy to hear that our colleague helped you well in measuring the doors for the closet and advising you on the various options. We hope you enjoy your new sliding doors. Kind regards, Julia - Kastengigant.nl
Prima geholpen in de winkel en de meneer die kwam meten thuis was erg vriendelijk en hielp ons prima met het uitzoeken van de kast. Dit samen met goed adviezen
Beste Marius, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega in de showroom en tijdens het inmeten en adviseren over de kast. Wij hopen dat u veel plezier zal hebben van uw kast. Vriendelijke groeten, Julia - Kastengigant.nl
Ervaring in de showroom was al goed. Inmeetafspraak gemaakt en dat werd zeer vakkundig gedaan. Duidelijke communicatie wat ik kan verwachten.
Beste K. Chaam, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service in onze showroom als onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Julia - Kastengigant.nl
Ze leveren niet conform de opdracht. Oplossen van de problemen doen ze niet aan, terwijl de afspraken duidelijk zijn. "Het valt allemaal binnen de marge". Voor ons nooit meer.
Beste Paul, We betreuren de situatie. We zien in ons systeem dat u nog contact heeft met onze klantenservice. We hopen dat er spoedig een oplossing komt. Vriendelijke groeten, Kastengigant.nl
Kast is deskundig en vriendelijk ingemeten. De medewerker neemt voldoende tijd om ons door het proces te begeleiden. Heel prettig.
Beste Ronald, Bedankt voor uw positieve review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze inmeetservice en onze medewerker u goed heeft geholpen. Alvast heel veel plezier gewenst met uw kast. Vriendelijke groeten, Julia - Kastengigant.nl
Afspraak op tijd, prettige inmeten, goede voorlichting. Ook nog even in de showroom geweest prima ontvangst en goede uitleg en sevice.
Beste Frank, Hartelijk bedankt voor de feedback. We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe kast. Vriendelijke groet, Team Kastengigant.nl
Een fijne winkel met prima service om je keus te maken Komen het vakkundig inmeten, goede communicatie om het artikel af te leveren... De montage wordt nauwkeurig en netjes opgeleverd..wij zijn zeer tevreden!!
Uitvoerige uitleg, inmeten, meedenken en creatieve oplossingen . Adviseur verkoper is kundig en zeer behulpzaam
Beste Roel, Hartelijk bedankt voor uw review en wat fijn om te lezen dat u zo een plezierige ervaring heeft gehad met onze inmeetservice. Vriendelijke groet, Team Kastengigant.nl
Kast van 4 mtr binnen 2 uur in elkaar gezet (wel met 2 man) Alles keurig gestickerd en makkelijk en degelijk te monteren.
Beste Jan, Goed om te lezen dat het u gelukt is om de kast zo snel en helemaal zelf in elkaar te zetten. Heel veel plezier van uw bestelling en graag tot ziens Vriendelijke groet, Team Kastengigant.nl
De inmeting van de schuifdeuren is een aanrader. Met precieze en in alle rust worden de gegevens verzameld. Er wordt advies gegeven en mogelijke alternatieven aangedragen. We hopen bij de definitieve plaatsing hetzelfde gevoel te ervaren.
Beste Frans, We vinden het erg fijn om te lezen dat u zo een goede ervaring heeft gehad. We gaan ons uiterste best doen om ook de rest van het proces positief af te ronden. Als u tussendoor vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice afdeling. We wensen u alvast heel veel plezier van uw nieuwe kast. Team Kastengigant.nl
Patrick op bezoek gehad voor de inmeetservice en dat beviel prima. Kundig advies en de professionele apparatuur om in te meten geven een vertrouwd gevoel. De wand op maat is besteld. So far, so good!!
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor de feedback. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. Team Kastengigant.nl
Snelle reacties, vriendelijk, komen op tijd.
Beste Richard, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van een review en fijn om te lezen dat we er weer een tevreden klant bij hebben. Graag tot ziens Team Kastengigant.nl
In eerste instantie leuk geholpen maar daarna drama.
Beste R. t Veld, We zijn altijd dankbaar als klanten feedback achterlaten. We vernemen graag op welk vlak we onze service kunnen verbeteren. Suggesties voor verbeteringen mag u mailen naar [email protected] Vriendelijke groet, Team Kastengigant.nl
In de showroom is alles mogelijk Bij inmeten bleek gekozen kleur niet mogelijk Kastdeur moest apart worden ingemeten na installatie kast Na offerte bleek indeling met lades niet mogelijk dus ook ontwerp weer aanpassen. Levertijd kast ruim 10 weken Afleveren onderdelen kast moest bij worden geholpen omdat er alleen maar 1 chauffeur de spullen kwam afleveren en onderdelen te groot/zwaar waren voor 1 persoon. Na plaatsen kast wachten tot deuren konden worden ingemeten Bestellen deuren wederom 8 weken wachten waarbij de levering en plaatsing 2x op het laatste moment werden verschoven Bijna half jaar bezig geweest met de ene frustratie na de andere plus een hoop (onnodige) vrije dagen moeten opnemen
Beste M. Brielle, Onze welgemeende excuses voor het moeizame verloop van uw bestelling. Wij doen altijd ons uiterste best om elke bestelling zo vlot mogelijk te laten verlopen. We hopen dat alles nu naar tevredenheid is opgelost en als we u nog ergens mee kunnen helpen dan kunt u altijd een mail sturen naar onze service afdeling. [email protected] Vriendelijke groet, Team Kastengigant.nl
Vakkundig geadviseerd door adviseur aan huis, naam de tijd en kwam met goede suggesties.
Beste R.J., Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service en het advies tijdens onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Goede uitleg in showroom en tijdens opmeten thuis
Beste Louis, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service in een van onze showrooms en onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Vriendelijk geholpen, snelle levering offerte, we waren zeer blij met met name het meedenken hoe je nu indeling en configuratie van de kast het beste zou kunnen doen. Die ervaringen als koper heb je zelf niet dus met iemand bespreken die weet wat er wel en niet kan maar ook medenkt over de kosten werd zeer gewaardeerd.
Beste Marco, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een leuke review! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service en het als super heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
Na een bezoekje aan de showroom in Hoofddorp, waar we prettig en snel geholpen werden, hebben we , mede vanwege de wel lange levertijden, direct kastdeuren uitgekozen. Ter plekke een inmeetafspraak gemaakt en de offerte werd per e-mail gestuurd. Na het meten een nieuwe offerte ontvangen, die een maand geldig is. De kastdeuren moeten nog geplaatst worden, dus daar kunnen we nog geen eindoordeel over geven. Maar over het bestelproces zijn we zeker tevreden!
Beste Eric, Bedankt voor het plaatsen van een review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over zowel de service in een van onze showrooms als onze inmeetservice. Wij wensen u alvast veel plezier van uw bestelling. met vriendelijke groet, Demi - Kastengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD