We zijn ontzettend blij met onze kast en vinden hem het helemaal waard. Er zijn ook wat mindere dingen, zoals de bezorging en communicatie daarover (er werd een pakket aan losse onderdelen zomaar bezorgd zonder dat we dat vantevoren wisten, zo kan je ook niet zorgen dat je thuis bent om het in ontvangst te nemen. Daarnaast was de communicatie over de levertijd ook onduidelijk. Uiteindelijk hoefden we maar een paar weken te wachten, maar we hadden dat liever iets duidelijker gehad. Er waren een paar beschadigingen aan frontjes door het vervoer. Dit gaat nog hersteld worden, maar we weten niet op welke termijn.
De ruimte waar het schuifsysteem/kast geplaatst moest worden werd kieskeurig en precies opgemeten! Het monteren werd door de monteur ook heel precies, goed en netjes opgeleverd! Het enige minpuntje was de levertijd, maar dat was het dubbel en dwars waard!
Alles prima verlopen en begeleiding en uitvoering waren top.
Heel tevreden over het inmeten en plaatsen en over het eindresultaat. Minder goed zijn wij te spreken over de tijd van levering, 10 maart was de inmeting en ook gelijk het voorschot overgemaakt, en 20 mei is de kast pas geleverd en 25 mei geplaatst.
We zijn tevreden over de kast en de monteur die hem heeft geplaatst. We vonden het wel vreemd dat de kast niet eerder werd geleverd. De avond voordat de monteur zou komen moesten we nog melden dat we geen kast hadden om te plaatsen. Gelukkig kon de monteur hem de volgende dag zelf meebrengen. De monteur heeft de kast perfect geplaatst. Tijdens het inhangen van de deuren ontdekten hij en wij echter dat beide deuren verschillende handgrepen hebben. De monteur heeft er een foto van gemaakt en deze fout aan jullie doorgegeven, zodat we een nieuwe, goede greep alsnog zouden krijgen. Tot op heden hebben we hier nog niets van gehoord of gezien. Hopelijk wordt het snel opgelost en kunnen we 100% tevreden zijn. Met vriendelijke groet, Fam. Van den Brekel
Website is eenvoudig in gebruik. De communicatie met de klantenservice is slecht geregeld maar gelukkig is het geleverde product geweldig. Het contact met de monteur van de inmeetservice was goed.
De afspraak voor het transport was gemaakt dat betaling via pin zou gaan. Daarom het bedrag op mijn betaalpas tijdelijk verhoogd! Het transportbedrijf had het PIN apparaat niet meegenomen. Moest het bedrag overmaken, op mijn betaalrekening had ik het bedrag niet tijdelijk verhoogd en kon daarom niet het hele bedrag overmaken. Hier namen zij geen genoegen mee en gaven aan niet te leveren. Door toedoen dat zij de PIN niet hadden meegenomen, een gedeelte overgemaakt en direct het bedrag op mijn betaalrekening verhoogd, na 4 uur i.v.m. veiligheid kon ik het resterende bedrag overmaken. Ook hier deden zij heel moeilijk over en ondertussen kon de monteur niet aan het werk! Na veel heen en weer bellen werd er eindelijk besloten dan toch maar te leveren. Als de levertijd niet zo lang was dan hadden zij alles weer mee retour kunnen nemen. Het probleem van hun legde zij bij ons neer. Eindelijk kon de monteur aan het werk en is de kast in elkaar gezet. Het verpakkingsmateriaal moet je zelf afvoeren (wordt wel aangegeven) maar vind dit geen service. Zaten met gigantisch veel verpakkingsmateriaal. De monteur was alleen en hebben hem geholpen met het plaatsen van de deuren. Dit is geen werk om alleen te doen. Over de monteur zijn wij heel tevreden. Het product is goed maar de rest erom heen is slecht.
Monteurs constateerde zelf een kras op 1 van de deuren, en hebben daarvan direct een melding gemaakt op de bon. Wel de deur er voorlopig ingehangen. Vrij snel alweer een email ontvangen met de nieuwe datum (iver 2 weken) dat de deur vervangen wordt. Heel tevreden!!
We hadden al eerder kastdeuren besteld bij Kastgigant. In ons nieuwe huis hebben we dat weer gedaan omdat we zo tevreden waren. Het advies was de eerste keer beter dan nu. We zijn dus op dezelfde samenstelling van deuren uitgekomen. Simpelweg ook omdat we dat heel mooi vonden/ vinden. Dit keer hebben we de deuren ook in laten hangen door de monteur. Deze monteur was stipt op tijd en zeer correct. Hij werkte uitermate netjes en precies. Het afval werd netjes verzameld en na afloop werd de kamer bezemschoon achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden. Met name over deze monteur!
De monteur was top! Alleen de planning van het transport was niet goed geregeld, ik moest hier zelf twee keer over bellen en kreeg vervolgens eindelijk een e-mail met de planning twee dgn ervoor. Toen werd de kast geleverd terwijl de monteur er al was!? Ik alleen nog even melden dat er 1 strip van de schoenenplank er steeds af valt
In de eerste instantie, jammer dat er netjes een monteur om 8 uur op de stoep stond.( na mailberichten), alleen de spullen waren niet geleverd, dus heel jammer. ( je houdt er toch vrij voor). Toen moesten we weer 3 weken wachten, en nadat ik bericht heb gehad, dat de monteur op een bepaalde datum zou komen, heb ik er wel achterna gebeld, of ze mijn spullen niet vergeten waren. Die zijn toen geleverd. Maar de monteur heeft zeer net werk geleverd. We zijn er nu helemaal gelukkig mee.
Mooie kast, bedrijf komt afspraken goed na
Ik heb de kasten ontvangen en ze zijn geplaatst maar op verschillende plaatsen zitten er plekjes waar het hout vanaf is . Ik snap niet dat dit in de fabriek waar het gemaakt is het niet nader bekeken is. Het is gewoon zonde van de dure kasten. Ze zijn wel goed geplaatst maar ik kan ze nu niet inrichten . Moet ik weer wachten op andere deurtjes en een zijkant. Ik hoop dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.
gelevered and goed gemonteerd
Op zich tevreden maar 1 la sluit niet en wacht nog op antwoord en oplossing
Kast is niet juist opgemeten en voordeur slaat er tegenaan als je die open en dicht doet. De installer was ook laat, deed een grootte boodschap op mijn wc en liet een onaangename geur in mijn huis en remsporen in mijn toilet achter. Hij gebruikte ook zijn speeksel om het kit af te werken. Dit alles meteen gemeld, we zijn nu bijna een week verder en nog steeds niks terug gehoord.
Vriendelijk en enthousiaste ‘opmeter’. Levertijd helaas erg lang, maar plaatsing ging vlot en zonder problemen. Wij zijn tevreden.
X
Slechte communicatie klantenservice niet of moeilijk bereikbaar Inmeten van kast prima verlopen Monteur die de Kast heeft geplaatst was geweldig wat een vakwerk. Ben er Super blij mee dank je wel nogmaals.
De monteur die alles geplaatst heeft , is heel goed alles netjes gedaan alleen het contact met hoofdkantoor duurt veel te lang Gr Jo Bergmans
Goede kwaliteit
Het opmeten van de kast en het in elkaar zetten was zeer deskundig. Het heeft echter 2 mnd geduurd voor ik een def. offerte kreeg, waar ik zelf elke keer voor moest bellen. En 6 mnd voor de kast er was. Er werd niet teruggebeld of op de hoogte ergens van gesteld. Geen eigen initiatief of even meedenken, niets van dat alles. Zelfs klantenservice moest ik oplossings suggesties meegeven. Terwijl wij een hele grote, lees kostbare kast, hadden besteld. Overal moest ik zelf aandenken. Slecht bedrijf, slechte communicatie, mooie kast uiteindelijk. Deskundig in elkaar gezet. Vriendelijk personeel.
Kast laten inmeten en inbouwen, allemaal goed gegaan, het is een mooie kast. Enige wat echt verbeterd kan worden is de communicatie, dit bleef vanaf begin achter. Geen respons op vragen en bij bellen klantenservice ellenlang in de wacht staan. Jammer maar de kast zelf is mooi dus raad wel aan.
Goed en duidelijk advies bij inmeten en keuze van de kast. De Timmerman die de kast geplaatst heeft is een zeer goede vakman. Alles op de afgesproken tijden bezorgd en gemonteerd. Een aanrader voor ieder die een kwaliteitskast op maat wil hebben!
Schuifdeuren waren niet geleverd. Het uitzoeken waar deze zijn duurt enorm lang. Geen goede afwikkeling. Hoe moeilijk is het om 3 grote schuifdeuren over het hoofd te zien.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD